Emlékeztek még Philipp Corolla-jára, ami kint volt az AMTS-n? Igen, az a piros Toyota, ami díjat is nyert és írtunk is róla a show előtt! 
Nem olvastad? Gyorsan KATTINTS IDE és pótold! 
 
Philipp Corolla-ja az első levegős modell Európában, ezt már akkor is leírtam, mint ahogy azt is, hogy egy Mazda3 is van a srác tulajdonában és a képeken pontosan ezt láthatjátok! 
 
Németországban, ha valaki "hármassal" jár, akkor rendszerint Golfra vagy BMW-re fogunk gondolni, Philipp viszont nem állt be a sorba és inkább a Mazda palettájáról választott kompakt modellt, mégpedig a képeken látható darabot. Ami elsőre feltűnik, az az autó magassága vagy inkább alacsonysága, mindegy is. A lényeg az, hogy mocskos módon leültették a kocsit, amihez az HP Drivetech nyújtott segítséget. Így már rá lehet engedi a kasznit a 9x20 ET20 méretű Vossen CVT felnikre, amik mögött nagyobb és erősebb K-Sport fékek lassítják az autót. 
 
Itt azért álljunk meg egy pillanatra! Egy percig se gondolja bárki, hogy a gyári ívek mögött elfértek volna a felnik! Ehhez komoly lemezmunkára volt szükség, ami annyit jelent, hogy 3 illetve 4,5 cm-rel kiszélesítették a kerékjáratokat, illetve kicsit feljebb is kerültek az ívek és az ajtókat is az új szélességhez igazították, egészen pontosan 2,5 cm-rel szélesítették ki a megfelelő helyeken. Így már egész vállalható volt a külső, de az MPS lökhárítók, motorháztető teszi fel a pontot az I-re a karbon betétekkel, majd a sort a Lexus palettáról származó szürke fényezés zárja. 
 
A beltérben, a Recaro CS ülések mellett, lila és fekete bőrözés szerepel a változtatások listáján. A motor jelenleg nem teljesen illik a külsőhöz, mivel 1.4-es és mindössze egy Friedrich Motorsport kipufogórendszer és némi optimalizálás jelenti a változást, de akár még egy igazi MPS motor is beköltözhet a géptető alá a jövőben. 
 
Bár utóbb közel sem biztos, hiszen az új projekt látható volt az A pavilonban, viszont ha minden jól megy, jövőre ezt a kocsit is megcsodálhatjuk! 
 
Addig is KATT IDE a további képekért! 

 

 

Forrás: vau-max.de