Mi az az LS Fest? 
Egy olyan találkozó/összejövetel ahol a a V8 imádat kicsúcsosodik és mindenben IS LS motort találhatunk. 
Ebből egyértelmű lenne, hogy csak amcsi gépekkel látogatják a rendezvényt, azonban ez nem igaz. 
Néha teljesen elmebeteg építéseket is lehet látni, mint például ak épeken látható Mitsubishit!
 
A Mitsubishi Minicab egy roppant kedves kei car. Kiválóan lehet vele Japán szűk utcáin közlekedni, kis motorja gazdaságos és pont elég arra a kicsi kasznihoz is, azonban a képeken látható szerkezetnek más volt megírva....
 
A Deathwish csapata, akiket az Amazon Prime Video-ról ismerhetnek páran, teljesen átfaragták az apró gépet. A projekt egyébként egy fogadás eredménye. 
A legérdekesebb rész talán a két darab GMT800 front összedolgozása, ami annyit tesz, hogy kettő darab 2006-os Chevy Silverado elejét dolgozták össze, majd erre dobták rá az 5,3 literes LS V8-at középen, végül pedig a biztonság kedvéért még két darab Precision turbót is ráaggattak a különös teremtményre. Azt talán mondanom sem kell, hogy magát a fülkét is teljesen fel kellett újítani és át kellett alakítani, hogy passzoljon minden. 
 
A motorhoz négy sebességes, 4L85E váltó csatlakozik és New Process 205 osztómű is beépítésre került, hogy mind a négy kereket meg lehessen hajtani. Ehhez még hozzájön az is, hogy hátul is kormányozhatók a kerekek, amitől egész érdekes lehet a vezetési élmény, arról nem is beszélve, hogy a motor akár 600 lóerős teljesítmény leadására is képes ezzel a szettel! 
 
Az LS Fest-en nagy sikere volt az autónak, pedig a srácok csak poénból/fogadásból építették ezt az akármit. 
 
IDE KATTINTVA videót is találtok róla!