Mindenkinek van álomautója és nagyon sokan szeretnék azt megépíteni úgy, hogy életük főműve legyen az. Valljuk be őszintén, elég kevesünknek van erre lehetősége, mert az álomautók kicsit mindig az elérhetetlen kategóriából származnak és ezekhez nem is lehet low budget módon hozzányúlni. Számomra ezért jelent mindig felüdülést, amikor hazánkban is elkészül valami olyan, amit eddig csak külföldi oldalakon lehetett látni. 
 
A Honda NSX már alapból ott van az álomautók listáján és feltételezem nem csak nálam. A japán Ferrari, ahogy szokták nevezni, de Csabának csak simán Mona Lisa. Sági Csabát sokan ismerik hazai autós körökben. Nem először mutat olyat, amitől leesik az ember álla. Elég csak a Varázs Garázs standjáról készült képeket megnézni. Csaba rendszeres vendége az AMTS-nek autóival, most viszont olyat mutatott, amire nem volt példa még itthon! 
 
Az 1990-es NSX NA1, Svájcból érkezett Csabához még decemberben, elég kalandos úton. Már ekkor sem volt gyári teljesen, de ahhoz, hogy olyan legyen, mint amit Csaba megálmodott, szükséges volt pár átalakítást eszközölni. A motorháztető karbonból készült és Seibon termék. Szintén a Seibontól érkeztek a küszöbök és a lökhárító toldatok is. A hátsó szárny NSX-R darab és egy Tommykaira lip is felkerült rá. 
 
A képeken is látszik, hogy az autó alatt levegős futómű dolgozik. A D2 Racing rendszernek Airlift Performance vezérlő dirigál. Ennek a szettnek a segítségével lehet ráengedni a BBS RS felnikre az autót, amiknek a különlegessége, hogy eredetileg 15-ös mérettel rendelkeztek és ezeket alakították át steplip peremek segítségével elöl 17, hátul pedig 18"-ra. A teljesen fekete felnik és az arany közepek valamint csavarok, tökéletesen illenek az autó piros színéhez. A motortér és a beltér nem igazán változott. Néhány karbon kiegészítő kapott helyet, de tulajdonképpen gyári minden. 
 
Zseniális az autó és ezzel most nagyon magasra sikerült helyezni azt a bizonyos lécet. Ez már tényleg nemzetközi szint! Gratulálok az autóhoz! 
Mosoni Péternek pedig a fantasztikus képekhez és ezúton köszönet érte! Gyönyörű fotókat lőtt ismét, de már megszokhattuk tőle, hogy nem tud hibázni! 
KATTINTSATOK IDE a további képekért! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2020. július 26.)