Személy szerint rajongok a fekete autókért, de az egyszer biztos, hogy nincs még egy olyan színű autó, amit akkora szívás tisztán tartani mint egy fekete kocsit. Ha már néhány porszem rászáll, rögtön zavarja az ember szemét és akkor ez még csak koszolódás. amikor elvisszük polírozni és egy részen nem jól sikerül a mutatvány és hologramos lesz, vagy csak simán karcos kicsit. Ezek mind jól láthatóvá válnak napsütés mellett és ettől idegbajt lehet kapni, de a fekete autó akkor is gyönyörű. Egy feket sportauót pedig maga a megtestesült álom, mint például ez a 350Z! 
 
Caymen Sans 9 éve tulajdonosa a képeken látható autónak és mivel ez az első autója, ezért a szerelem sosem fog elmúlni. Éppen ezért, az eltelt évek alatt, folyamatosan szépítgette a kocsit és ahogy a trendek jöttek-mentek, a Z sem kerülhette el sorsát, szélesítéseket kapott. "Na, megint egy Pandem szettes Nissan...." - gondolhatják páran, de ha megnézitek a képeket, jól látszik, hogy itt nincsenek felfúrkálva az ívek. Ezt az autót old school módon szélesítették ki, műanyag felhasználása nélkül. Egyre ritkábban dolgozzák meg a fémet, mert macerásabb, mert sok munkával jár, de a végeredmény még mindig jobb és könnyebben emészthetőbb. 
 
A szélesítések úgy készültek el, hogy már messziről látjuk, ez bizony nem gyári, viszont nem tolakodó a megjelenése. Ehhez tökéletesen illik a Vertex lökhárító, ami pontosan követi a sárvédő vonalát. A tető kapott egy karbon AIS szárnyat, a csomiajtóra pedig azért csak felkerült egy Rocket Bunny szárny. Alul méretes diffúzor zárja a sort, oldalt pedig Chargespeed küszöböket találunk. 
 
A kerékjáratokban Rotiform SNA felnik forognak, amiknek mérete elég durva! Elöl 12x19 ET-28, hátul pedig 13x19 ET-30! Ezeknek az adatoknak a tudatában, na és persze a képek láttán, meg sem lepődünk, hogy elöl 6, hátul üedig 7"-os peremek csillognak, amikben jól tükröződnek az antracit közepek. A futómű természetesen levegős és Airlift Performance elemekből áll, 3P vezérlővel, de szükség volt SPL és Megan Racing állítható lengőkarokra is a tökéletes végeredmény eléréséhez. 
 
Az utastárben is mindenhol a fekete a szín uralkodik. A Veilside VSD1-R üléseknél jobbat elképzelni sem lehet és végre nem Bride székeket pakoltak be, a gyémántvarrással díszített ajtókárpitok, tetőkárpit, műszerfal és csomagtér mellett némi karbon mintát is találunk, de ezek nem igazi szénszálas darabok, hanem "magyarosan" VTN technológiával bevont elemek. 
 
Az összkép fantasztikus! Lent van a földön ahogy kell, száles mint az országút és fekete, amit csak a fényszórók és a piros hátsó lámpák törnek meg. Ez így jó is lesz! Köszönöm! 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2021. április 14.)

Forrás: Stancenation