Vannak pillanatok, amikor jön egy gondolat, ami befészkeli magát a fejünkbe és onnatól nincs menekvés! Addig nem nyugszunk, amíg nem valósítjuk meg a dolgot! David Hughes is így járt, amikor megpillantott egy dobozos Astra H-t és rájött, hogy akar egy Astra pick up-ot! 
 
Sokan az ilyen agymenéseket elraktározzák jó mélyen, hogy idővel ne is jusson eszükbe, de David-nél sajnos ez nem sikerült. Annyira meg akarta valósítani a dolgot, hogy már csak azt kellett kivárnia, amíg elérhető áron hozzájuthatott egy példányhoz, amit szétvághat kedvére. 
 
2015-ben jött el a pillanat, amikor David barátja megvette az alapot és eldöntötték, hogy levágják a tetejét. Azonban amikor kézbe került a flex, a haver meggondolta magát és visszalépett. Így nem maradt más választás, mint egy saját példány beszerzése, aminél senki sem szólhat bele, hogy David mit csinál a kocsival. Úgyhogy amint megvette az autót, a trélerrel egyból a garázshoz vitte és azonnal levágta a kocsi tetejét, pont úgy, ahogy elképzelte. 
 
Szerencséjére az autó vonalai tökéletesen kiadták, hogy hol kell elvágni a lemezeket, így miután a tető lekerült, rögtön felszerelte a 4 pontos merevítést, beépítette az egyedi hátsó panelt, ami üveget is kapott, csak hogy ki is lásson hátra rendesen, és lehegesztette a hátsó ajtót. Végül az egészet bordás alulemezből készült platófedéllel takarta le, amit elektromos motor nyit és zár. Ezek után felkerült a VXR lökhárító, hűtőrács, az XP küszöbök és hátsó toldat, beszerelte a Devil Eye projektoros fényszórókat és végül lefényezte Audi Daytona szürkére. 
 
A következő lépés a futómű volt. Ma már teljesen természetes, hogy levegős rendszert telepítenek egy autó alá, így itt sins másként a dolog. A szett V2 vezérlőből, 444c kompresszorból és slam series lufikból áll.  A kerékjáratokban felemás felnik forognak. ez egy érdekes megoldás, de garantáltan felhívja magára még jobban a figyelmet. Az egyik oldalon WatercooledIND CC10 görgők forognak BMW barna árnyalatúra fújva, míg a másik oldalon Stuttgart STX kerekek. A felnik mérete, körben 9,5x18. 
 
Az utastérben VXR félbőr sportüléseket, VXR kormányt és Easystreet műszereket találunk, valamint minden lehetséges felületet flokkoltak. Azonban a flokkolás más terültre is kiterjedt! A motortérben, ahol a Z19DTH motor található, a motorburkolat kapott a kezelésből. A dízel erőforrás VXR intercoolert, nagyobb turbót és némi programozást kapott, aminek köszönhetően, immáron 210 lóerő hajtja a platós Astra-t! 
 
Az Opelnél sosem gondoltak ilyen verzióra, de elnézve David autóját, valószínűleg így nézett volna ki a gyárból kiguruló változat is. Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2019. május 14.)

Forrás: Fast Car