Ez aztán a nemzetközi projekt! 
Adott egy orosz fiatalember, Vlad, aki továbbtanulni ment Fonnországba és annyira megtetszett neki a hely, hogy ott is maradt. 
Aztán adott egy ország, ahol nagyon keményen büntetik a gyorshajtást, ezért tulajdonképpen egyértelmű volt, hogy a "stance" irányvonal, vagyis kerék-ültetés-fitment kombó, lesz az irány, amit majd a leendő autóján alakítani fog. 
Ezután pedig kellett egy alap, amiből nem rohangál túl sok, van benne fantázia és igazán egyedi autót lehet csinálni belőle. Így került a képbe a Volvo mint gyártó és azon belül is az S80, amihez tényleg kevesen nyúlnak. Viszont Vlad nem akart egy átlagos dízel, vagy egyszerű modellt, ezért mindjárt egy T6-ot vásárolt magának. (Ja és egyébként driftautók is állnak a garázsában a srácnak)
 
Az alkatrészrendelés közben jött meg az ihlet, hogy új, xenonos lámpákat szereljen be és kicsit variáljon a külsőn is. Kicsit átvariált első lökös koptatóval, küszöbök, módosított hátsó lökös és máris dögösebb a külső. Közben megérkezett a levegős rendszer az Air Components-től és az AceofAce-től. Ezután jöhettek a kerekek, amik Work Gnosis HR201-es darabok és 9,5-10,5x20 a méretük, 35-ös ET-vel, 215/35 és 225/35-ös gumikkal. 
 
Vagyis csak majdnem, mert hiába rendelte meg a gurigákat, késve érkeztek meg és mivel Vlad ki akart gurulni néhány rendezvényre (Grounded, Tsunami Picnic) kellett valami amivel meg is lehet jelenni. Beszerzett egy szett kínai BBS-t (replikát) 20-as méretben és elindult, azonban a kerekek nem töltötték ki a kerékjáratokat, a fitment nevetságes volt és Vlad, nehezen ugyan, de elfogadta a tényt, hogy a kocsit nem válogatták be sehova. 
Ezzel együtt az is tiszta volt emberünk számára, hogy kicsit komolyabban hozzá kell nyúlni az autóhoz, mert az átlagos megoldás nem elég semmire. Így szátvágta az íveket és a berendelt felnikhez igazította, hogy úgy álljon a kocsi, ahogy kell. Külön plusz pont jár azért, hogy a fényezésen kívül, mindent saját kezűleg csinált a kocsin! 
 
Tudom, ez is "csak egy felni és ültetés", legalábbis egyes emberek számára, azonban itt is többről van szó. A következő szezonra nincsenek óriási tervek. Inkább a hibákat szeretné a tulaj kijavítani. 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2019. október 16.)

Forrás: True Fitment