Ha egy mondatban halljuk, hogy Japán és Porsche, akkor mindenkinek egyből Akira Nakai és az RWB ugrik be, szétszélesített bódéval, gigaszéles felnikkel és hatalmas szárnyakkal. Azonban nem mindenki akar RWB Porsche-t magának. Van, aki elégedett a gyári formákkal és vannak olyanok mint Shota Imoto, aki finomított a gyári formákon és így rakott össze magának egy igazán dögös autót, amitől még a fanatikus gyári hívők sem akarják tűzre dobni a tulajt. 
Imota szerint a widebody szettek és RWB modellek divatautókká váltak az elmúlt években és ebben egyébként teljesen igaza van, mert Nakai folyamatosan utazgat és amíg, korábban, ritkaságnak számított egy valódi Rauh Welt Begriff Porke, addig ma már vannak garázsok, ahol 2 de akár több is pihen egy helyen. 
 
Imota a letisztultabb formákat szereti jobban és elsőre ezen az autón is inkább a gyönyörű szín rántja be az embert és utána tűnik fel, hogy lent van a gép és a sárvédők mögött nem gyári felnik bújnak meg. Azonban ne gondoljuk azt, hogy csak ennyiből állna az egész! Az első lökhárító és a toldat a GTS Cup-ról érkezett, a küszöbök TechArt termékek, a "kacsafarokszárny" pedig a későbbi 997 gyári tartozéka. A "cukorkapiros" fényezés mindennek jól áll, de itt még jobban magával ragadja a tekintetet.  A sárvédőket finoman ki kellett peremezni, hogy a kiválasztott kerekek tökéletesen elférjenek, főleg mivel az autó alá levegős rendszer került beépítésre, Airlift 3P vezérlővel, de a megfelelő fitment érdekében Skid Racing, lengőkarok, toronycsapágyak váltották a gyári darabokat. A már említett felniket a Pokal szállította és GRB02 típusúak. 19"-os méretükkel tökéletes választásnak bizonyultak a 997 alá. Az utastérből kikerült a hátsó üléssor, az első székeket pedig Bride Histrix-ekre cserélték, a gyári kormány helyére pedig Renown darab került. 
 
Imota autója jelenleg 380 lóerős, de a tulajnak vannak még ötletei, hogyan hozzon ki belőle többet, illetve a külső sem biztos, hogy így marad, hiszen egy projektautó sosincs kész teljesen! 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2021. június 07.)

Forrás: Stancenation