Aki figyelmesen sétált az A pavilonban az idei AMTS-n a Hungarian Fanatic Cars standja környékén, biztosan belebotlott Sándor remek Audi TT kupéjába. Az első szériás kétajtós Audi még mindig megállja a helyét bárhol, ebben a formában pedig igazán ütőképes! 

"1998-ban, elsők között gurult le anno Győrben a gyártósorról. Aktív részese volt a magyarországi Audi gyártás kezdetének. Hosszú ideig büszkén viselte a TTC-004 es rendszámot is, amit sajnos nem sikerült visszaszerezni. / Az autó szinte teljes előélete ismert, dokumentált, a mai napig vezetett szervizkönyves, szinte minden új vagy felújított, számlákkal, munkalapokkal dokumentált. Kifejezetten nagy hangsúly lett fektetve a műszaki állapotra.

1.8 turbó motoros, kapott nagy ac-t, R8 trafókat, optimalizálást.. szóval valahol 200+ felett vagyunk ami pont elég is. Minimálisan lett hozzányúlva a kipufogó rendszerhez, kapott egy hátsó sportdobot egy 110es véggel. A ZSTS Garage jóvoltából felkerült az  Avery Satin Metallic Light Brown karosszéria fólia, egy light üveg, illetve komplett lámpafóliázás.

3,2 V6 első lökös az elengedhetetlen cupra toldattal illetve a nagy, 3,2 hátsó szárny, valamint rendkívül ritka, eredeti gyári, MS Design nagy küszöbök. Arany karbon vtn-t kapott a hátsó diffúzor, a tankajtó, a szárny, illetve a tükrök. Az NJ’s customs jóvoltából az idén egy teljesen felújított illetve átalakított, szintén ritka, Stahl S3 edition kétrészes, kétszéles felniszettet csavaroztunk fel, elöl 8,5, hátul 9x18 méretben, elöl 215/40 18 hátul 225/35 18 gumikkal, + mindenhol 23 mm nyomtávval.

Gyári gátlóra épített, tengelyenkénti levegős rendszer engedi talajközeli állapotba az autót.

Beltérben is sok mindent kicseréltünk idén. Az ülések, kárpitok, komplett csomagtér teljes felújításon estek át, a hátsó ülésektől az idén megváltunk és beépítésre került egy Quattro Sport rear seat delete szett. Szintén idén, készülve az esti eseményekre, kapott több RGB-s led szettet mind a külső mind a beltér.

Azon kevesek közé tartozom akik a kevesebb-több elvén inkább a letisztult dolgokat kedvelik, ezért, bár készült több dekor terv is a ZSTS Garage jóvoltából, végül elengedtük." 

Nem tudom mennyire lenne szükség látványos dekorra, hiszen már így is elég feltűnő az autó, de egyáltalán nem tolakodó, sokkal inkább elegáns. 

Képekért köszönet: X-Tomi Photo - D4NCS0 Photography