A tavalyi AMTS-n sok szép autó volt kint és nehéz lenne külön a standokat kiemelni, de az biztos, hogy a Móvár Cars elég komoly felhozatallal érkezett, köztük Viktor Audi TT-je is ami elegáns barna színével és a Bentley felnikkel vonzotta magára a tekinteteket. 
 
"Az autó egy 1999-es Audi TT 1.8t, 225LE 6 sebességes Quattro. A kocsi 2017-ben került hozzám, eléggé foglalkozós állapotban. Kimondottan projektautót szerettem volna, így esett erre az autóra a választás. Gyárilag szürkeként látta meg a napvilágot, 17-es Audi Parabol felnikkel és a gyári feszes futóművel. 2017-ben kapott gyöngyház-barna színt, amit egy állítható magasságú futómű követett. Minden kopó és elhasználódott alkatrészt kicseréltem vagy teljesen felújítva került vissza. A hűtőrácsok és a hátsó diffúzor VTN fóliát kapott karbon mintával. Ekkor már 18-as PLW felnin gurult az autó. Egy kellemetlen élmény változtatott meg mindent. Épp  találkozóra menet  egy fekvőrendőr sajnos kilyukasztotta az olajteknőm és akkor eldöntöttem hogy az autó alá szeretnék  légrugós felfüggesztést.
Ez 2018-ban bele is került, egy elég kezdetleges vezérlővel,  tengelyenkénti szabályzással. Így legalább már nem akadtam fel sehol. Ebben az évben sikerült beszereznem egy Rial Daytona Race szettet,  elöl 8.5 hátul 9.5x18 méretben, amihez hozzá lett igazítva az airride. Kapott még egy pár 12" DLD mélynyomót,  illetve minden hangszórót kicseréltem az autóban. Gyártottunk rá egyedi koptatót és 2019-ben, hosszas keresés után,  találtam meg a  Bentley Mulliner 19" felni szettet, ami H&R módosítóval került felszerelésre és a futóművet is korszerűsítettem egy Airlift 3P vezérlővel. Kapott 2db Viair kompresszort és egy 20l-es légtartályt.
A 2021-es AMTS-n ezzel a konfigurációval volt látható az autó az E pavilonban a Móvár Cars standon Mészáros Ernő jóvoltából.
Még mindig van vele munka.. ?  Idénre a terv hogy szélesebb lesz és még alacsonyabb.  Kap egyedi belsőt,  és tervezem az autó fóliázását is.
Köszönöm a lehetőséget hogy bemutathattam az autóm!" 
 
Mi köszönjük a részletes leírást és találkozzunk idén is, most már remélhetőleg márciusban, az AMTS-n! 
 
Képekért köszönet: 
RBBTMedia - Pixelkontakt