El kell keserítsem a Honda rajongókat. Ez nem egy új, autós témájú film címe, hanem a Honda tanulmányautójának a neve. Ráadásul ez a kocsi, közel akkora tömeget vonzott maga köré, mint a 20. jubileumi S2000, ami szintén kint volt a kiállításon. 
 
Az első generációs Civic Type-R alapjára épített kocsi, modern újragondolása az 1999-es modellnek, a mai fiatalság bevonásával. Ez annyit tesz, hogy a jelenlegi generáció ötletei alapján variálták át az eredeti modellt. Maga a háromajtós, hatchback vonal megmaradt, csak éppen masszívabb az egésznek a megjelenése. Agresszívabb első lökhárító, toldattal, új küszöbök, diffúzor és hátsó szárny jelentik a főbb változtatásokat a kasznin, illetve a hátsó lökösbe építettek egy perforált betétet, ami az első rács mintájára készült. A kerékjáratokban fekete felnik forognak, amik a hibrid, Insight-ról lehetnek ismerősek. 
 
Azonban nem is az új elemek amik magukra vonják a figyelmet, hanem az újragondolt világítótestek. Az első fényszórók LED-es darabok és egy elég durva "morcosítást" , szemöldököt (kinek, hogyan tetszik) kaptak, amit az autó színére fújtak. A hátsó lámpák is LED-esek és vékony csíkban világítanak, azonban a két lámpa között egy elég vaskos, fekete csík is helyet kapott, amiben Civic felirat világít. A beltérben újrakárpitozott Recaro üléseket és az S660-ból átemelt műszeregységet találjuk. 
 
Az autót egyébként egy 25 éves Honda Access designer tervezte. Az autó pedig jól egyesül a modern technológia és a 2000-es évek technikája. A motortér környékén nem történt változás, pedig egy ilyen autó esetében simán el lehetne lőni az elektromos motor beépítését is akár. 
 
IDE KATTINTVA videót is találtok az autóról!