Megszokhattátok, hogy főleg old school gépekről szeretek írni, mert azokban látom a lehetőséget, szépséget, de persze mindig nyitva tartom a szemem és figyelem az új autókat, trendeket is. Olykor olyan szerencsés helyzetbe kerülök, hogy két, különböző generációjú autót is össze tudok hasonlítani, most viszont egy olyan autóról sikerült anyagot találni, aminek az elődje nem volt túl népszerű az autós arcok között. Az A Merci ugyanis mindennek nevezhető, csak szépnek nem, viszont az új generációs modellekben megvan a tűz is és a formavilág is sokkal emészthetőbb, úgyhogy amikor a Lowdaily oldalán megláttam a képeket erről az autóról, egyből tudtam, hogy ezt meg kell osztanom!

Ahogy az eredeti bejegyzésben is írják, az új Mercedesekből hiányzik a klasszikus Mercedes DNS és látszik, hogy a fogyasztói társadalomnak és azon belül is a fiataloknak készült inkább egy-egy modell, amit AMG felszereltséggel csak még divatosabbá lehet tenni, ha pedig van elég pénz, akkor mehet a diszkó is a durrogással-csattogással.

Alexander már fiatalon megfertőződött az autók iránti szeretettel. Első autója egy 2105 volt, amit aztán egy W204 követett és végül eljutottunk a jelenlegi autóhoz, amit azért vásárolt meg, azon kívül, hogy tetszett neki a forma, hogy Oroszországban nem látott még épített változatot. A fő cél az volt, hogy a lehető legletisztultabb végeredményt sikerüljön elérni, illetve levegős rendszer legyen alatta, mert arrafelé nem egyszerű az élet ha a static vonalat választja az ember. Egyedi airride került beépítésre és az előző autóból megmaradt az AccuAir vezérlő, így azt is felhasználta a tulaj. Rotiform LSR felniket csavaroztak fel, 8,5x19 méretben amik tökéletese illeszkednek az autóhoz és az arany közepű görgők remekül mutatnak a szürke fényezéssel. Az utolsó simítás az AMG hátsó szárny, AMG A45 hátsó diffúzor és az AMG hűtőrács felszerelése volt. A motor hangját egyedi kipufogórendszer engedi szabadba.

Erre lehetne mondani, hogy csak egy felni meg ültetés, de az újabb típusoknál nagyjából mind így szokott történni, de nincs is szükség többre. Ez így kerek!

Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 

 

 

Forrás: Lowdaily