Vannak autók, amik maguktól akarnak hozzán jönni és vannak olyanok, amiket annyira macerás lenne megvenni, hogy jobb, ha elengedjük a kezüket. Caleb abban a szerencsés helyzetben volt, hogy amikor egszerűen csak akart venni egy autót magának, a képeken látható GTR-t dobta fel neki az internet, megnézte és meg is vette. Nyilván ehhez megfelelő mennyiségű pénzre is szüksége volt. Mindenképp olyan autót akart belőle faragni, amivel kitűnik a tömegből, de közben a funkció is megmarad, mert azért egy "Godzilla" nem arra van kitalálva, hogy kiállításokon mutogassuk.
 
Éppen ezért az RB26 motort teljesen felújították, kovácsolt belsőt kapott, felszereltek egy BorgWarner turbót, kapott 1050-es injektorokat és egyedi kipufogórendszert. A futómű BC BR Series állítható szett, amit SPL lengőkarok, toronycsapágyak és egy SPL szett segítségével a HICAS rendszert is megszüntették. A kerékjáratokban Sköl felnik forognak, körben 10x18 méretben. 
 
A karosszérián GK Tech visszapillantók, Seibon TT style, karbon géptető, JSAI küszöbtoldatok és kétféle hátsó szárny jelentik a változást, utóbbiak természetesen karbonból készültek, ami egyébként fantasztikusan illik a kék fényezéshez.
 
Az utastérben Street Aero "kovácsolt" karbon kormány hívja fel magára a figyelmet, de ott vannak még a Bride Brix 2 ülések, a komplett bukócső, a Street Faction panel, ami a hátsó ülések helyére került beépítésre. A gyári műszerfal helyére Haltech Street IQ3 egység került, amin minden lényeges információt megkapunk a motor állapotáról. 
 
Caleb teljesen elégedett az autójának a jelenlegi állapotával és ha változtatni is fog valamin, az maximum a színe lesz. Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2020. június 27.)

Forrás: Slammedenuff