Muhammad Balbed nem szereti a túl feltűnő autókat. Inkább a lemezek alatt szereti kiélni művészi hajlamait, ami főleg azért jó, mert a gyárinka tűnő autója, könnyen tud meglepetést okozni a lámpánál, vagy akár pályanapon. 
 
Aki elsőre ránéz erre a Civic-re, nem gondolja, hogy valami komoly technika lehet. Bár a felni és a kipufogó sejtet valamit, de ez még kevés, hogy izgalomba hozza az embert. Muhammad már túl van pár Civic-en, úgyhogy van némi tapasztalata a témában. ez az autó eléggé leharcolt állapotban volt, ráadásul motort kellett cserélni. 
A Hybrid Racing neve elég ismert a Honda tunerek között és Mohammad sem vacakolt sokat, mindent megvett, ami az általa elképzelt átépítéshez szükséges volt. Egy 2005-ös Integra Type-R DC5-ből érkezett a K20A motor, ami már alapból 217 lóerős. M, a beépítéshez szükséges cuccokon kívül, Hybrid Racing hideglevegőrendszert, benzinhidat, S90 pillangószelepet és Hybrid Racing PLM 4-2-1 18G verseny leömlőt is felszerelt, ami egyedi rendszerben folytatódik és J's Racing kipufogóban végződik. Ezt az egészet Hondata K-Pro V4 vezérlő fésüli össze. 
Mivel Indonéziában elég meleg és fülledt az időjárás, ezért Koyorad alu hűtőt építettek be, Spal és Hybrid Racing ventikkel. A motorhoz az Integra 6 sebességes váltója csatlakozik és Driveshaft Shop Level 2.9 féltengelyek viszik aszfaltra az erőt. 
 
A futómű Tein Flex Z állítható szett, Hard Race futóműalkatrészekkel kiegészítve, a fékek pedig Mugen AGBS nyergekből, 300mm-es első tárcsákból, HEL fém fékcsövekből, hátul pedig EG6 tárcsás hídból áll. 
A beltérben Integra Type-R DC5, Recaro SR4 ülések, fehér EG6 műszeregység, Mugen Racing III kormány és Hybrid Racing váltó, fém Mugen váltógombbal jelentik a változást, illetve beépítésre került egy 6.2-es Android fejegység is, amin a motor aktuális állapotát lehet nyomon követni. 
 
Ez a kocsi a tökéletes példája annak, hogy nem kell mindig túlzásokba esni, elég csak kicsit modernebb technikát pakolni egy régebbi vasba és kész is van a tökéletes hétköznapi autó, amivel akár csapatni is lehet kicsit ha éppen úgy van kedvünk. 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2021. október 10.)

Forrás: Speedhunters