Az adok/veszek apróhirdetési fórum elsősorban azzal a céllal jött létre, hogy feleslegessé vált autó-alkatrészeid, vagy bármilyen más, autóval kapcsolatos dolgod - vagy akár autód - meghirdethesd a többi olvasó számára. Ellenben ha Te keresel valamit, ami beleillik az imént felsorolt kategóriákba, szintén lehetőséged van keresési hirdetést feladni. Mindkét fajta hirdetésre a belépett felhasználók reagálhatnak, ezzel bővebb infót kérhetnek, esetleg licitálhatnak.

Hirdetést csak regisztrált felhasználók vihetnek fel. Ugyanígy regisztrálnia kell annak is, aki hozzá kíván szólni egy-egy hirdetéshez.

Hirdetést (belépés után) az Új hirdetés felvitele linkre kattintva vihetsz fel. Az itt található űrlapon érdemes minél több infót megadni az általad keresett vagy kínált dologról, mivel a keresések a hirdetésed teljes tartalma alapján történnek. Amelyik mezőket nem töltöd ki azok értelemszerűen nem jelennek meg a hirdetésben.

Mindenképpen figyelj oda, hogy helyesen add meg a hirdetésed kategóriáját!

Lehetőséged van 1db képet is felvinni a hirdetésedhez, viszont a kép maximum 1280x1024 pixel felbontású lehet, és a mérete nem haladhatja meg a 200Kb-ot. Ha végképp elakadnál egy kép felvitelével, küldd el nekünk az [email protected] címre, és segítünk. Szintén ide írj ha bármilyen kérdésed, panaszod van ezzel a rovattal kapcsolatban

Szintén lehetőséged van a hirdetés végére - hozzá kapcsolódó - linkeket felvinni (olyan esetekre ha pl. neten valahol megtalálható a kínált termékről bővebb leírás, vagy több kép, akkor érdemes belinkelni ezeket). A linkként megadott oldalak kattintásra új ablakban fognak megnyílni. Fontos, hogy egy link csak akkor csatolódik a hirdetésedhez, ha a cím beírása után ráböksz a mellette lévő add gombra.

A felvitt hirdetések érvényessége jelenleg a feladástól számított 4 hét, ez idő lejárta után még egy hétig találhatók meg a listában - erről e-mail is értesítést fogsz kapni. Ez alatt a hét alatt van lehetőséged újra aktiválni a hirdetést, ezt a következő egyszerű lépésekkel teheted meg:

  1. Nyisd meg a hirdetésed
  2. Login-olj be
  3. A hirdetés szövege alatt ekkor megjelenő "meghosszabbít" gombra kattintva már készen is vagy.

Azon hirdetések, amelyek nem kerülnek újra aktiválásra, a megadott hét után törlődnek a listából. Mindig a legfrissebben felvitt vagy módosított hirdetés kerül a lista elejére.

Lehetőséged van eldönteni, hogy hirdetésed kommentezhető legyen-e a többi felhasználó által. Az érdeklődők itt feltehetik kérdéseiket, további infókat kérhetnek - de ugyanakkor vissza is üthet mindez, ha valaki például túl magasnak találja a meghirdetett árat, és ezt szóvá teszi. Ezért mindig jól gondold meg, bekapcsolod-e ezt a funkciót.

Amennyiben szponzorált hirdetést adsz fel, lehetőséged van a beérkezett hozzászólások moderálására is. Így a hirdetésed oldalán megjelent minden egyes komment alatt egy Elrejt linket fogsz találni, amelyre kattintva a kérdéses komment törölhető. A kimoderált kommentek visszaállítására a későbbiekben nincs lehetőség.

A felvitt hirdetések bármikor törölhetők, az adminisztrációs oldalt a login boxban belépés után megtalálható "hirdetések" gomb lenyomásával érheted el.

Egy felhasználónak egyszerre 1 db hirdetése lehet fent, míg egy SMS szponzorált felhasználónak 3 db. Ez alól kivételt képeznek a szponzorált hirdetések (lásd lejjebb), amelyek nem számítanak bele a limitbe. Ha eléred ezt a limitet, vagy több hirdetésed van fent a megengedettnél, nem tudsz majd új aprót felvinni, vagy megújítani régi hirdetéseidet.

SMS szponzorált hirdetések

Ha szeretnéd, hogy hirdetésed kategóriája, a kategória keresési oldalának elején, valamint az összes apróhirdetési oldal jobb szélén kiemelten jelenjen meg, lehetőséged van a hirdetés sms útján történő szponzorálására is.

Az sms-szponzorálás szabályai

Az apróhirdetési rovatunkba felvitt összes hirdetés egyedi azonosítóval van ellátva, amelyet mindenütt cikkszámként ábrázolunk (pl: cikkszám: 44435). Ezt az azonosítót megtalálod az egyes hirdetések fejlécében, a cím alatt.

Amennyiben szponzorálni szeretnéd hirdetésed, először is meg kell nézd az azonosítóját, majd a következő formátum sms-t kell küldened.

STYLE APRO [ID]
Tehát ha pl. a 27-es id-jű hirdetésed akarod szponzorálni, akkor a helyes sms formátumú sms: STYLE APRO 27

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A szám amire az sms-eket küldened kell: 06-90-636-220

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a megfejtést a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre!

Az sms díja, 2012 január 1-től bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni, amint megkaptuk az üzeneted. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az sms-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is egyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék nem lesz szponzorált tovább.

Egy hirdetés így annyiszorosan szponzorált, ahány kredit van rajta; a hirdetések a kategóriákban és a keresési listákban is a kreditek száma szerinti sorrendben kerülnek az első helyekre. Az első öt, legtöbb szponzorációval rendelkező hirdetés automatikusan - kiemelve, képpel - megjelenik a Carstyling.com minden oldalán megtalálható "friss apró" box-ban is. Mindezek mellett az összes szponzorált hirdetés megjelenik az összes apróhirdetési oldal jobb szélén található kiemelt apró boxban is. A kiemelt hirdetések a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók - a login boxban megjelenő "hirdetések" gomb lenyomásával. A szponzorált hirdetésekhez érkezett hozzászólásokat moderálni is tudod

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:

Netfizetés.hu Kft

Weblap: http://www.netfizetes.hu, E-mail: [email protected] Ügyfélszolgálat: 06-70/297-2357

Mi nem megengedett?

  1. Tilos nem a témához kapcsolodó hirdetések felvitele. Kizárólag autókkal kapcsolatos hirdetések megengedettek, ez lehet alkatrész, tuningeszköz - akár autó is - vagy bármi, ami ezekkel, és oldalunk témáival kapcsolatos.
  2. Tilos - a listában előrébb kerülés végett - ugyanazt a hirdetést többször, vagy többször más formában, vagy rövid időn belül újra és újra felvinni. Ha előrébb akarsz kerülni a listában, használd az SMS szponzorációt, vagy várd meg, míg lejár a hirdetésed.
  3. Mivel apróhirdetésekről van szó, céges hirdetések, reklámok sem megengedettek

A szabályokat megszegő hirdetések azonnali törlésre kerülnek, feladóik pedig hirdetési joguk időleges - akut esetben pedig végleges - letiltására, végső esetben az oldalról történő kitiltásukra számíthatnak.