A Jaguar nagyban játszik: ha a luxus gépjárműmárka elektromos autót jelent be, akkor az bizony egy SUV lesz. Az impozáns óriás ugyan ár tekintetében is túltesz versenytársain, viszont ezért egy rendkívül kifinomult, komplett csomagot is kínál. A kasztni aerodinamikus kialakítása - a rövid motorháztetővel és az ívelt hátsó ablakkal - kevés légellenállással bír, így a Jaguar hatótáv szempontjából akár a 450 km-es ligában is nevezhet

A maga 2.2. tonnájával, az elektromos monstrum nem éppen pehelysúlyú, de az adatai alapján 4,8 másodperc alatt teljesíti a 0-100 km/órás sprintet. A négykerékhajtás pillanatok alatt gyorsítja fel az I-Pace-t, mindez pedig a két elektromos, egyenként 200 lóerős motorról is elmondható. A sportosabb, "Dynamic" vezetési módnak és a tökéletes súlyeloszlásnak köszönhetően az úttartás is tökéletes, a Jaguar csendesen száguld bármilyen terepen.

A sportosan elegáns megjelenésű AEZ Panama Dark, 245/50 R20-as abroncsokba csomagolva teljes harmóniában illeszkedik az SUV-hoz. A vizuális összbenyomást tovább erősíti a felnik ütős, konkáv kialakítása, továbbá a küllőzés váltva polírozott és a fegyverszürke felületei. Az AEZ Panama különösen a prémium SUV szegmensben tökéletes választás, 8x20 hüvelykes méretben, az ECE tanúsítványnak köszönhetően bármiféle extra papírmunka nélkül.

A Jaguar I-Pace töltöttsége az AEZ Panamával lesz igazán 100%-on!

Méretek és adatok: AEZ Panama dark

  • Méretek: 7,5x19, 8x19, 8,5x19, 9x19, 9,5x19, 8x20,8,5x20, 9x20, 9,5x20, 10,5x20, 11x20, 10x21 és 11,5x21 hüvelyk
  • Rögzítés: 5 lyukas
  • Kivitel: polírozott front
  • Szerkezet: öntött, egyrészes
  • Terhelés: akár 1.026 kg
  • ECE: igen
  • VTA: igen
  • TPMS: 100%
  • Garancia: 3 év
     

Mit érdemes tudni az ALCAR-ról?

Az AEZ, DOTZ, Dezent márkákat itthon az ALCAR Hungária Kft. forgalmazza. A felnik mindegyike hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, H-engedéllyel is) bír, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. A kerekekhez remek 3D felni konfigurátort kínálnak, melynek segítségével Te is felpróbálhatod őket virtuálisan az autódra! Sőt, ha még tovább tuningolnál, kattints és játssz Te is az ALCAR Playground alkalmazással, ahol számos egyéb alkatrész közül is választhatsz.

 

Ha most vásárolsz AEZ felnit, ajándék kerékőrt kapsz hozzá!

Részletek: https://www.alcar.hu/118576_HU.htm