Már csak alig néhány hét és újra megnyitja kapuit az Oldtimer Show és az AMTS közös szezonzáró rendezvénye, a Tuning és Retro Fesztivál, melynek hagyományszerűen a Vasúttörténeti Park ad otthon.

Az autentikus környezetben, hazánk legszebb tuning- és veteránautóit felvonultató kiállítás és találkozó számos érdekességgel, látnivalóval és kísérőporgrammal vár, a gyönyörű járművek közül pedig szakavatott zsűri választja ki idén is a legkiemelkedőbb építéseket.

A megmérettetésre automatikusan nevez mindenki, aki valamelyik csarnokban (vagy a csarnok előtt betonos területen) állítja ki az autóját. A lebonyolítást a Backyard Garage, valamint a Carstyling.hu csapata végzi, akik a hétvége során többször is körbejárják a kiállított járműveket.

A szépségverseny főtámogatója stílszerűen a minőségi autóápolási termékeiről ismert ADBL. A neves márka védjegye alatt futó kozmetikumok és autótartozékok professzionális detailer termékek. Professzionális megoldásokat biztosítanak az autóipar számára, támogatják minden típusú jármű védelmét, gondozását és felújítását.

Az ADBL Lengyelország azon kevés vállalatainak egyike, amely a gyártási folyamatot az ötlettől a recepten át a csomagolásig végzi. Az autóipar legnagyobb forgalmazóival dolgoznak együtt, ennek köszönhetően a márka ismertsége is szisztematikusan növekszik. Az ADBL kozmetikumok és autós kiegészítők mindent lefednek, amire egy autónak szüksége van. 

A talaálkozóra érkező járművek ünnepélyes díjátadójára szombaton, a csarnokokban kiállított VIP autókéra pedig vasárnap 17:00-kor, az ADBL színpadán kerül sor, melyet az Orient Csarnok mellett találsz meg. A kiállítók között összesen 50 db serleg talál gazdára, melyek mellé az ADBL értékes ajándékcsomagjai kerülnek kiosztásra.

Találkozzunk október 14-15. között a Tuning és Retro Fesztiválon!

További infók: www.trf.hu