Akkor is gyönyörködnél az autódban, ha éppen nem a garázsban bütykölsz rajta a hamarosan startoló 2021-es szezonra? Oké-oké, van róla 16.000 képed, de valami teljesen újra vágysz?

Van megoldás, amivel most már akár a kanapédon üldögélve is a kedvenced mellett lehetsz! A Villámvarroda csapatának újdonsága hazánk autóstársadalma számára a 100% valósághű, kézzel gyártott 3D autós párnák, melyek egy az egyben a Te verdádat mintázzák. Elég pár képet elküldened a gépedről és néhány napon belül már az autóddal a fejed alatt nézheted a sorozatod a Netflixen.

Az párnák ajándéknak is első osztályúak: a rendkívül széles kínálatban számos, már legyártott típus közül is válogathatsz autóbolond ismerősödnek.

Toábbi infókért nézz szét a gyártó facebook-oldalán és rendelj online, vagy gyere ki június 25-27. között az AMTS-re és lesd meg őket élőben, a 3D Párnák standján!

Sőt, most még nyerhetsz is!

Akár ingyen is szert tehetsz egy egyedi autós párnára, ha március 16-ig részt veszel 3D párnák aktuális instagram-nyereményjátékán. A részleteket itt találod!