A Lumenet.hu csapata gondoskodik róla, hogy idén még boldogabb legyen a Karácsony: a legjobb hírünk azoknak van, akik márkás off-road LED izzókra vágynak, de a többi autós számára is bőven akad ajándék a fa alatt!

Tungsram H7 Off-Road fényszóró LED: ennyiért tényleg ajándék!

A Tungsram H7 93115174 Off-Road, közúti forgalomban nem engedélyezett LED fényszóró lámpa intenzív fényével és 6000K-es színhőmérsékletével akár 150%-kal több fényt biztosít a standard H7 halogén lámpánál!  A lámpatestben elhelyezett foncsorra célzottan nagy fénysűrűséggel vetíti a fényt, így a kisebb teljesítmény mellett is sokkal hatékonyabb világítást eredményez.

A terméket most mindössze harmadáron, 28.990 Ft helyett 9.900 Ft-ért vásárolhatod meg a Lumenetél!

A fényforrás biztonságos, hosszú élettartamú működését a hozzá csatlakoztatott tápegységek biztosítják, melyek kontrollált feszültséget biztosítanak a lámpának és megóvják a LED chipek esetleges túlvezérlését. További fegyvertény, hogy a fényforrás passzív hűtéssel rendelkezik, mely biztosítja, hogy a működés közben keletkező hőt egy magas hőelvezetésű anyag továbbadja környezetnek.

Vásárolj meg szinte minden mást Black Friday áron!

Ez pedig még nem minden: akkor sem maradsz karácsonyi ajándékok nélkül, ha nincs off-road vasad a garázsban, hiszon most 2020 legkedveltebb autós termékeit, kizárólag a készlet erejéig akár Black Friday áron szerezheted be a Lumenten!

Légy résen, most nagyot spórolhatsz! Ne feledd: az árak csak a készlet erejéig élnek!