Képzelj el egy autós túrát, ahol egy napra egy film főszereplője lehetsz és csak rátermettségeden, csapatod logikai-ügyességi készségén múlik, hogy milyen eredménnyel értek majd célba. Mindezt úgy, hogy közben remekül szórakozol, értékes díjakat nyerhetsz, de egyúttal még jótékonykodsz is!

Na de mi ez az egész?

Azokra, akik neveznek ez az eseményre, elsősorban egy egész napos krúzolós élmény vár, de nem akármilyen módon. Ezt a piros betűs napot egy előre megírt történetben, egy másik valóságban kalandozva kell végigjárnod, mely során olyan különleges helyekre juthatsz el, ahová nem mehetsz be csak úgy akármikor,  ha kedved tartja... Ezeken a különleges helyszíneken pedig rengeteg ötletes feladat vár rád úton-útfélen, amelyek megoldásával juthatsz tovább a túra következő állomására.

Miben más ez, mint bármelyik tájékozódási verseny?

Az összetett tájékozódási, ügyességi, logikai feladatok mellett, a Mikulás Mentőakció egyedisége egyrészt abban rejlik, hogy egy kerettörténetbe csomagolva kapod meg az élményt, ahol teljesen beleélheted magad a főhős szerepébe. Ez a túra nem az unalmas A-ból B-be eljutásról szól: egy percre sem hagyjuk lankadni a figyelmed, mindig lesz min agyalnod és sosem tudhatod, hogy ki beépített ember, vagy éppen csak egy arra tévedő járókelő. Használnod kell a szemed, az eszed, a telód, és a felejthetetlen élmények mellett számos apróságot is kapsz majd az út során.

Jótékonykodom is? Na de hogy?

Miközben jól érzed magad, még segítesz is a rászorulókon - ebben rejlik a túra másik nagy egyedi vonása a többihez képest. A nevezési díjak egy részéből új (trendy, csillogó-villogó) játékokat vásárolunk, melyeket egy alapítványnak, a Mikulás Gyárnak juttatunk el közösen, számos rászoruló kisgyermek, valamint család Karácsonyát szebbé téve. Emellett pedig támogatóink segítségével tartós fogyasztási cikkeket is gyűjtünk és juttatunk célba az alapítványnak túra során.

Mit nyerhetek, ha jól teljesítek a túrán?

A túra során legtöbb pontot összegyűjtő első három csapat emlékkupában, valamint értékes tárgynyereményekben. valamint ajándékokban részesül, több százezer forint értékben!

Ez érdekes. Hol lehet még többet megtudni?

Az alapvető tudnivalókat itt találod. Maga az esemény azonban zártkörű, és csak azok kapnak további információkat, akik már beneveztek. Ezek az infók egy titkos facebook csoportban, sms-ben, emailben érkeznek, hogy mindenki számára teljesen egyedi élmény lehessen a túra - megtudni tehát csak utólag fogod, mekkora buliból maradtál ki!

Hol tudok nevezni?

Jelentkezni az [email protected] e-mailcímen lehetséges, a válaszlevélben pedig megkapod a túra jelentkezési űrlapját, melyben adataidat kitöltve adhatod le a nevezésed. Emellett minden fontos információt elküldünk számodra e-mailben a túrával kapcsolatban. 

  • A túra hossza: kb. 200 km
  • Időpontja: 2020. december 6.
  • Helyszíne: Pest megye
  • Nevezési díj: 29.900 Ft, ami a Te és navigátorod nevezését tartalmazza
     

Mi szervezők hisszük, hogy ez az év kalandja és eseménye lesz. Segíts nekünk, hogy ez valóban igy is legyen!