Május elseje és háromnapos ünnep ide, vagy oda, bőven lesz választéka annak is, aki a majálisozás helyett autós programot tervezett a hosszú hétvégére. Drift, Gyorsulás és tuning találkozó is van a repertoárban, ráadásul nem mind ugyanazon a napon, így az igazi fanatikusok - hozzánk hasonlóan - akár többet is meglátogathatnak közülük.

Habár csapatunk egy része Európa legnagyobb showján, a Tuning World Bodensee-n tengeti majd az elkövetkezendő pár napot, itthon sem áll meg az élet. Íme a Carstyling.hu programajánlója, standunkkal a következő hazai rendezvényeken találkozhatsz!

III. Tour de Race Futam / Évadnyitó DRAG & DRIFT SHOW verseny

Április 29-én, Mezőkövesd repülőterén kerül sor a Tour de Race sorozat idei szezonnyitó felvonására. Az alapvetően 402 méteres gyorsulásra épülő rendezvény rengeteg programmal várja a látogatókat: lesz kint Stret drift verseny és tuning találkozó, utóbbi autó szépségversennyel és az idén az AMTS-en is bemutatkozó Patricar hangnyomás bajnoksággal megtoldva.

További érdekességet az egész napos Totalcar forgatás, valamint az elektromos és a benzines nyers erő küzdelme jelenti majd, főszerepben egy Teslával, valamint egy átépített Mustanggal. Keresd a standunkat a DF Tuning, valamint a Riska közös placcán. További infók itt!

Gyorsulás és Drift Ünnepe Taszáron

Ha május 1., akkor már sokadik éve hagyományszerűen nagyszabású motorsport eseményeknek ad otthont Taszár ex-katonai reptere. A programok gerincét a Street, SemiPro és Pro kategóriában lebonyolításra kerülő Drifted Országos Bajnokság jelenti, emellett négypályás Gyorsulási Futam, valamint tuning találkozó várja a nagyérdeműt, új elrendezésben, új résztvevőkkel.

Ahogyan a kezdetektől minden évben, idén is a Carstyling forgószínpaddal, valamint autós szépségversennyel várjuk a környék átépített autóit és tulajdonosait! További részletek itt!

VIII. Szarvasi Tuningmajális

A klasszikus autós és tuning találkozók kedvelőit hazánk egyik nagymúltú treffenje, a tavalyi szünet után ismét megrendezésre kerülő Szarvasi Tuningmajális várja május elsején. Idén is nagy számú átépített jármű vár mindenkit a megszokott remek környezetben, számos programmal, köztük autós limbóval, autó szépség és hangnyomás versennyel, de lesz Kozmix koncert is!

A belépés ingyenes: pénz helyett a szervezők csak annyit kérnek, hogy hozz valami felajánlást a Magyar Vöröskereszt számára, hogy segíthessék a rászorulókat. Ez lehet megunt gyermekjáték, ruhadarab, tartós élelmiszer... vagy bármi amiról úgy gondolod, hogy hasznos lehet másoknak. A rendezvényen mi is ott leszünk standdal, további részletek itt!

A hétvége nagy kérdése tehát: Gyorsulás, Drift, vagy Tuning találkozó - vagy esetleg mindhárom?