Az Automobil és Tuning Show által folyamatosan épülő nemzetközi kapcsolatoknak köszönhetően idén is több európai rendezvényen adott a lehetőség hazai autók kiállítására. A következő buli május közepén lesz: jelentkezz, és mutasd meg a vasad Európa legnagyobb show-ján, a Tuning World Bodensee-n!

A korábbi évekhez hasonlóan, az AMTS saját standot kapott kontinensünk legnagyobb, tisztán tuning autós tematikájú kiállításán. A négynapos show valóban Európa legjobbja: több ezer járművel és rengeteg programmal tölti meg a Messe Friedrichshafen 123.000 négyzetméteres területét, az autók mellett pedig a komplett tuning és hifis háttéripar is felsorakozik. Itt kerül sor Európa legrangosabb és legkomolyabban zsűrizett tuning szépségversenyére, valamint az European Tuning Showdown-ra is, melyben a kontinens válogatott 60 legszebb járműve mérkőzik meg egymással, egyenes kieséses rendszerben.

A rendezvény rengeteget fejlődött, mióta először részt vettünk rajta. Az Európa minden tájáról érkező tuning klubok sora mellett immáron - Style Mile néven - több csarnokot foglalnak el a kifejezetten stance vonalat képviselő autók és társulások is, melyek a kontinens legjobbjai közül kerülnek ki. A kültéren látványos bemutatók várnak, drift show, valamint freestyle motocross és buggy tematikában is.

A német kiállítás szervezőivel hosszú évek óta remek viszonyt ápolunk. A két szezont lenullázó COVID, valamint a tavalyi szerencsétlen dátumegyezést követően, 2019 után idén először van újra lehetőségünk magyar autók delegálására, akik az AMTS / Carstyling.hu standján állíthatnak ki a rendezvényen. Részletek alább!

  • Helyszín: Friedrichshafen, Németország
  • Távolság: 881 km Budapesttől, végig autópályán
  • Dátum: május 18-21.
  • Utazás: Egyénileg, vagy megbeszélés szerint konvojban
  • Bepakolás: május 17. szerda, 8:00-22:00
  • Jelentkezési határidő: április 14, péntek 18:00!
  • Szállás: egyénileg
  • Extra: kiállítási hely és autónként két kiállítói belépő a rendezbény VIP csarnokában
     

A baráti együttműködés keretei között, akár 8 magyar autónak is adott a lehetőség, hogy hazánkat képviselje Európa legjelentősebb tuning eseményén. A létszám természetesen a jelentkezőktől, és a szervezők döntésétől függően bővülhet és szűkülhet is.

Szállás és városlátogatás

Ha nem csak az autók érdekelnek, a festői szépségű Bodeni-tó környéke, valamint Friedrichshafen remek turistaprogramokkal vár, tökéletes kikapcsolódás akár családdal érkezőknek is. Természetesen idén is legendás afterpartyk várnak, ahol a kontinens minden tájáról érkező kiállítóval együtt bulizhatsz.

Hotel opciók

A szállást minden kiállító egyénileg foglalja magának, Friedrichshafen, valamint a környező települések rengeteg lehetőséget kínálnak, minden árkategóriában. Ha megvan a szándék, érdemes minél előbb foglalni (pl. a Booking.com remek opciókat kínál), mert a rendezvényhez közeledve a helyek gyorsan telítődnek.

Gyere Te is velünk!

Amennyiben szeretnél velünk tartani, nincs más dolgod, mint megírnod részvételi szándékod, neved, kísérő(i)d nevét (ha lesznek), Carstylingos azonosítód, valamint telefonszámod a [email protected] e-mail címre, legkésőbb április 14-én, pénteken este 18:00 óráig!

Minden adat fontos, erre légyszíves figyelj oda, mert a hiányos regisztrációkkal nem tudunk mit kezdeni!

Amennyiben esetleg nincs fent az autód az oldalon - miután sürgősen pótoltad a hiányosságot :) - az azonosítód helyett mindenképpen küldj képeket, és adatokat is róla az e-mailben!

Az infókat továbbküldjük a szervezőknek is, az autókat velük együtt fogjuk kiválogatni a jelentkezők közül. Mivel igen komoly rendezvényről van szó, elsősorban top kategóriás stance, illetve show stílusban épült autók jelentkezését várjuk, de természetesen a kategória nem minden: ha úgy érzed, autód megállná a helyét odakint, írj!

Hogyan megyünk ki?

Mivel az autóknak legkésőbb a rendezvényt megelőző nap 22 óráig puccba vágva, standfelépítve bent kell állniuk a pavilonban, Budapestről a tervek szerint 17-én szerdán hajnalban (az időpont / helyszín még változhat) indulunk. Az út viszonylag hosszú, összesen 881 km Budapestről, de végig autópályán - a tapasztalatok szerint cirka 9-10 óra alatt fogjuk megtenni. A helyszínen a SONAX-nak köszönhetően saját kézi mosó üzemel az autók takarítására.

A rendezvényt közvetlenül a zárás után (vasárnap 18:00-kor) hagyjuk el autókkal, innentől a hazajutás már mindenki saját tempója szerint történik. 

Ha kedvet kaptál a dologhoz, nincs más hátra, mint jelentkezned a fent leírtak szerint, az eseményről további infókat pedig ezen a linken találsz! További kérdéseiddel ezt a fórumot, vagy a [email protected] email címet bombázhatod.

Ne feledd: a jelentkezési határidő április 14, péntek 18:00!