Az Autó, Motor és Tuning Show által folyamatosan épülő nemzetközi kapcsolatoknak köszönhetően idén is több európai rendezvényen adott a lehetőség hazai autók kiállítására. A következő buli május közepén lesz: jelentkezz, és mutasd meg a vasad Európa legnagyobb show-ján, a Tuning World Bodensee-n!

A korábbi évekhez hasonlóan, az AMTS saját standot kapott kontinensünk legnagyobb, tisztán tuning autós tematikájú kiállításán. A négynapos show valóban Európa legjobbja: több ezer járművel és rengeteg programmal tölti meg a Messe Friedrichshafen 123.000 négyzetméteres területét, az autók mellett pedig a komplett tuning és hifis háttéripar is felsorakozik. Itt kerül sor Európa legrangosabb és legkomolyabban zsűrizett tuning szépségversenyére, valamint az European Tuning Showdown-ra is, melyben a kontinens válogatott 60 legszebb járműve mérkőzik meg egymással, egyenes kieséses rendszerben.

A rendezvény rengeteget fejlődött, mióta először részt vettünk rajta. Az Európa minden tájáról érkező tuning klubok sora mellett immáron - Style Mile néven - több csarnokot foglalnak el a kifejezetten stance vonalat képviselő autók és társulások is, melyek a kontinens legjobbjai közül kerülnek ki. A kültéren látványos bemutatók várnak, drift show, valamint freestyle motocross és buggy tematikában is.

A német kiállítás szervezőivel hosszú évek óta remek viszonyt ápolunk így idén újra lehetőségünk van magyar autók delegálására, akik az AMTS / Carstyling.hu standján állíthatnak ki a rendezvényen - idén ráadásul a szervezők a hotelszobákat is állják az AMTS által delegált kiállítóknak! Részletek alább!

  • Helyszín: Friedrichshafen, Németország
  • Távolság: 881 km Budapesttől, végig autópályán
  • Dátum: május 9-12.
  • Utazás: Egyénileg, vagy megbeszélés szerint konvojban
  • Bepakolás: május 8. szerda, 8:00-22:00
  • Jelentkezési határidő: május 1, szerda 18:00!
  • Szállás: ingyenes szálláslehetőség autónként 2 személy részére, 5 éjszakára a Hotel Adler-ben
  • Extra: kiállítási hely és autónként két kiállítói belépő a rendezbény VIP csarnokában
     

A baráti együttműködés keretei között, akár 5 magyar autónak is adott a lehetőség, hogy hazánkat képviselje Európa legjelentősebb tuning eseményén. A létszám természetesen a jelentkezőktől, és a szervezők döntésétől függően bővülhet és szűkülhet is.

Szállás és városlátogatás

Ha nem csak az autók érdekelnek, a festői szépségű Bodeni-tó környéke, valamint Friedrichshafen remek turistaprogramokkal vár, tökéletes kikapcsolódás akár családdal érkezőknek is. Természetesen idén is legendás afterpartyk várnak, ahol a kontinens minden tájáról érkező kiállítóval együtt bulizhatsz.

Gyere Te is velünk!

Amennyiben szeretnél velünk tartani, nincs más dolgod, mint megírnod részvételi szándékod, neved, kísérő(i)d nevét (ha lesznek), Carstylingos azonosítód, valamint telefonszámod a [email protected] e-mail címre, legkésőbb május 1-én, szerdán este 18:00 óráig!

Minden adat fontos, erre légyszíves figyelj oda, mert a hiányos regisztrációkkal nem tudunk mit kezdeni!

Amennyiben esetleg nincs fent az autód az oldalon - miután sürgősen pótoltad a hiányosságot :) - az azonosítód helyett mindenképpen küldj képeket, és adatokat is róla az e-mailben!

Az infókat továbbküldjük a szervezőknek is, az autókat velük együtt fogjuk kiválogatni a jelentkezők közül. Mivel igen komoly rendezvényről van szó, elsősorban top kategóriás stance, illetve show stílusban épült autók jelentkezését várjuk, de természetesen a kategória nem minden: ha úgy érzed, autód megállná a helyét odakint, írj!

Hogyan megyünk ki?

Mivel az autóknak legkésőbb a rendezvényt megelőző nap 22 óráig puccba vágva, standfelépítve bent kell állniuk a pavilonban, Budapestről a tervek szerint 8-án szerdán hajnalban (az időpont / helyszín még változhat) indulunk. Az út viszonylag hosszú, összesen 881 km Budapestről, de végig autópályán - a tapasztalatok szerint cirka 9-10 óra alatt fogjuk megtenni. A helyszínen a SONAX-nak köszönhetően saját kézi mosó üzemel az autók takarítására.

A rendezvényt közvetlenül a zárás után (vasárnap 18:00-kor) hagyjuk el autókkal, innentől a hazajutás már mindenki saját tempója szerint történik. A szervezők által felajánlott szállás hétfőig szól, tehát vasárnap este még adott a lehetőség, hogy rápihenhess az utazásra.

Ha kedvet kaptál a dologhoz, nincs más hátra, mint jelentkezned a fent leírtak szerint, az eseményről további infókat pedig ezen a linken találsz! További kérdéseiddel a [email protected] email címet bombázhatod.

Ne feledd: a jelentkezési határidő május 1, szerda 18:00!