"We're DOTZ" ("mi vagyunk a DOTZ") szlogen alatt, exkluzív túra szerveződik a tuningrajongók számára, a nagyszabású GTI találkozó 37. felvonásának alkalmával a Wörthi-tónál. A DOTZ.Wheel.Run-ra bárki szabadon regisztrálhat, egyetlen kikötés, hogy minden résztvevő autónak DOTZ-felnikkel kell rendelkeznie. Az összes nevező közül a DOTZ zsűrije maximum 30 autót választ majd ki, a résztvevőket pedig személyesen értesítik az eredményről.

Regisztráció: [email protected]

A DOTZ.Wheel.Run kiindulópontja az utolsó pillanatig - azaz a túra kezdetéig - titkos marad. Minden kiválasztott résztvevő időben értesül a taláékozóról és a kiindulási pontról. Az autóparádé újta Reifnitzbe vezet, egyenesen a GTI találkozó szívébe. Ügyelj rá, hogy elkerekedett szemű, csodálkozó közönséggel találkozol majd! A túra csúcspontja és végállomása egy nagy, közös fotózás lesz az összes résztvevővel. Minden résztvevő autós DOTZ ajándékcsomagot kap, egy-két meglepetéssel.

Exkluzív GTI-találkozó standparty!

Minden DOTZ.Wheel.Run résztvevő további két jegyet kap az exkluzív DOTZ standpartyra, melynek sztárvendége Franz Joseph a Red Bulltól (https://www.instagram.com/franzjosephdererste). Az Európa-szerte legjobb partyk által fémjelzett Franz Joseph, valamint az egyedülálló DJ-autó már biztosan ott lesz, főként mivel a DOTZ Dakar felnijein ül.

Készen állsz?