Úgy gondolod, hogy kellőképpen felkészültél az idei Black Friday-re? Nos, mi épp most kaptunk egy fülest a Lumenet háza tájáról - amivel a legnagyobb hazai OSRAM-viszonteladó készül a jövő hétre, azt garantáltan megemlegeted!

Birtokunkba került egy előzetes kis videó, aminek - úgy gondoljuk - nagyon sokan fognak örülni, de legfőképp azok lesznek boldogak, akik H7 LED vásárlását tervezték a közeljövőben. Íme:

Az Osram új H7 LED szettje, az az extrém szóból XTR fantázianevet kapott prémium off-road szett a Lumeneten, a készlet erejéig mindössze 12.990 Ft-ba fog kerülni! Ez európai szintet tekintve is sosem látott alacsony ár, hasonlítsuk össze például a legjobb ajánlatairól ismert amazon.uk azonos termékével!

...és ez még csak a kezdet!

Természetesen bőven lesz még ott, ahonnan ez jött: a korábbi évekhez hasonlóan, a Lumenet csapata idén is nagyon odateszi magát, hiszen bő 30.000 termékük mindegyikét három nap erejéig döbbenetes módon leárazzák. Készlet pedig lesz, a Lumenet új, kibővített raktárát színültig töltötték és a Cziráki úti üzletük kivételesen 20-án szombaton is nyitva lesz 9 és 17 óra között.

Ne feledd, csak egy napig!

Az akciókra érdemes lesz időben lecsapnod, hiszen minden kedvezmény csak a készlet erejéig érvényes. A dátum, amit meg kell jegyezned: NOVEMBER 19, PÉNTEK (Black Friday), amikor az év legjobb árain vásárolhatsz.

Sőt! Ha mindenki előtt akarsz járni, számos termék már most Black Friday áron vásárolható meg, a lumenet.hu/black-friday-2021-info oldalon!

Az igazi nagy durranás viszont 19-én pénteken, 0:15-től érkezik ugyanezen a linken - már most állíts be emlékeztetőt, ne marad ki 2021 legnagyobb akcióiból a Lumeneten!