Szinte pontosan 5 évvel ezelőtt tartotta utolsó autós találkozóját a National Tuners. Sokan emlékezhetnek a csapat rendezvényeire, aminek bázisa Hort és Hatvan volt, de hatalmas bulikon vehetett részt az is, aki Visontára látogatott ki, a BoombASStic!-kal közös eseményeikre.

Ezúttal azonban, új helyszínen, Jászapátin, a Tölgyes Termálfürdőben várják az autók szerelmeseit a szervezők egy ,,ottalvós" találkozóra. A helyszínnel együtt a rendezvény neve is új: EMINENCE. Ez utal arra, hogy csak az ország legjobbjait várják a kemping területére az esemény megálmodói.

,,Régi vágyunk volt, hogy egy strandon, illetve egy hangulatos kempingben tarthassunk találkozót. Jászapáti város befogadó volt és teljes támogatásáról biztosított minket. A kemping hűs, árnyas, teljesen felszerelt, a strand vize szuper, minden adott egy jó bulihoz.

Tőlünk azt szokták meg az autósok, hogy nem kérünk pénzt sem belépőre, sem nevezésre. Szerencsére Jászapáti jóvoltából most sem kell szakítanunk a hagyományokkal. Minden programelem ingyenes lesz, akárcsak a belépő. Sőt, minden kiállítónak 2db strandbelépőt is biztosítunk.

Főleg épített- és veteránautókat várunk. De minden ritkaságnak és persze a motoroknak is örülünk. A regisztráció folyamatosan megy, nagyon jó felhozatalra számítunk.

A strand mellett alakítjuk ki a drift pályát, ahol több alkalommal is gumidurrantásig rúgják majd a gépeknek.

Mivel a rendezvény hangnyomás bajnokságnak is helyet ad, így az autóhifiseket is várjuk, egy külön szekcióba.

Nem feledkeztünk meg a színpadi programról sem. Este a táncosoké lesz a főszerep, majd fellép a Carbonfools és őket követi egy hajnalig tartó buli.

Másnap a -remélhetőleg- probléma mentes ébredést követően, aki szeretne, maradhat strandolni, chillezni.

Bízunk benne, hogy bár első találkozónk lesz, Jászapátiban a mostani, lesz igény még többre is. Mi azon leszünk, hogy mindenki örömmel gondoljon majd vissza erre is. Ami még a jövőt illeti, nem mondtunk le arról, hogy a horti találkozó is folytatódjon a következő évtől."

A rendezvényen a Carstyling / AMTS színeiben is megjelenünk, keresd molinóinkat és az ország egyetlen porba rakott BMW X3-asát a helyszínen! A rendezvény pedig része lesz idei új kezdeményezésünknek: a kiállító autósok egyike AMTS különdíjat kap - ami már önmagában elismerésnek számít - de ezzel bekerül azon autósok közé, akik közül hármat kiválasztunk év végén, és lehetőséget biztosítunk, hogy a 2025-ös AMTS-en kiállíthassa az autóját a megújult G, vagy az A pavilonban! További infókat a programról itt találsz!

Találkozzunk június 1-én Jászapátiban, az EMINENCE keretei között!
Részletek az esemény facebook-oldalán!