A nappalok egyre hosszabbak, a kinti hőmérséklet emelkedik, és úgy tűnik, hogy a télnek végképp vége. Mielőtt kihoznád kedvenc járművedet a garázsból, és tavaszi kalandra indulnál, ne feledkezz meg az útra való felkészülésről.

Éjjel-nappal biztonságban a nyeregben

A motorkerékpár segítségével szabadon eljuthatsz bárhová, bármikor anélkül, hogy bárki miatt lassítanod kellene. De ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a szabadságból, fel kell készülnöd mindenre, ami az úton rád várhat.

Tippek kalandozáshoz két keréken

  • Az extrém hideg időjárás problémát jelenthet a motorok akkumulátorai számára, főleg, ha télen hoszabb ideje nem használtad. De amíg kéznél van a BATTERYcharge 901, addig minden rendben lesz.
  • A motorkerékpárnak nincs pótkereke. Az abroncsjavító készlet és a gumiabroncs-pumpa ezért elengedhetetlen részei az alap készletnek. A kompakt és könnyű TYREinflate 2000 ideális ehhez.
     

Utazz stílusosan a motoron!

LEDriving® HLM EASY* motorkerékpár-lámpáinkkal megtapasztalhatod a legújabb LED-technológiát és a rendkívül kompakt kialakítást:

  • magas szintű kompatibilitás
  • egyszerű telepítés
  • kiemelkedő fényerő akár 6.500 K színhőmérséklet mellett
     

Vidd az útra a szenvedélyed

A tavasz beköszöntével nemcsak a motorok, hanem a “veterán” autók is visszatértek az utakra. Van valami különleges abban, ha valaki saját múlttal rendelkező autót birtokol. Minden egyes görbe a múlt idők tanúsága. A sebességmérőn minden kilométer mögött van egy történet. Ahhoz, hogy ez a nyár is hozzájáruljon a sikertörténetek sorához, mindenre fel kell készülni.

Annak érdekében, hogy járműved biztonságban legyen az úton, és egyben jól is nézzen ki, tippeket, valamint kiváló minőségű világítási, karbantartási és felszerelési termékeket kínálunk az OSRAM-tól.

JÁTÉK! Ha helyesen válaszolsz a következő kérdésre, megnyerheted a 3 OSRAM abroncsápoló termékek egyikét, amit az OSRAM cég ajánlott fel:

Melyik OSRAM termék alkalmas biciklik, motorkerékpárok és egyéb sporteszközök felfújására?

A helyes választ írd meg kommentben facebook posztunkhoz 2024. május 30-ig és automatikusan részt veszel a játékban. Sorsolás: 2024. május 31-én, a győztes nevét pedig a poszt alatti kommentszekcióban tesszük közzé. A részletes játékszabályzatot itt találod!

 

TYREInflate 1000

Az OSRAM Tyreinflate 1000 gyors, digitális gumiabroncs pumpa, háttérvilágítással a nyomásérték egyszerű és pontos leolvasásához. Automatikus leállítás funkcióval rendelkezik, így a gumiabroncs pontosan a kívánt nyomást kapja. A hálózati kábel elég hosszú ahhoz (3,5 m), hogy a jármű összes abroncsát elérje. A nagy ki-/bekapcsológomb és az irányított LED fényforrás segítségével a Tyreinflate 1000 könnyen használható sötétben és vészhelyzetben – így bármilyen helyzetre felkészülten indulhatsz útnak. Háromrészes adapterkészlet biztosítja, hogy kerékpárgumikhoz, labdákhoz vagy más felfújható eszközökhöz is használhasd.

TYREInflate 2000

Az OSRAM TYREinflate 2000 egy újratölthető gumiabroncs légkompresszor digitális háttérvilágítású kijelzővel a könnyebb és pontosabb nyomásméréshez és a gumiabroncsok felfújásához, amely BAR, kPA és PSI értékeket jelenít meg. Az OSRAM TYREinflate 2000 belső memóriával rendelkezik, és a memória funkciónak köszönhetően akár négy különböző érték programozható és tárolható. Automatikus leállítás funkcióval is rendelkezik.  A mellékelt USB-kábel segítségével az OSRAM TYREinflate 2000 újratölthető, és az áramellátáshoz nincs szükség 12 V-os konnektorra, így ez nemcsak az autógumik felfújásához, hanem kerékpár-, robogó- és motorkerékpár-gumiabroncsok felfújásához is használható. Az OSRAM TYREinflate 2000 könnyű és kompakt kialakítása ideális útközbeni használatra, szinte bárhová elvihető. A mellékelt tároló táskával egyszerűen tudja tárolni az autó kesztyűtartójában. A kerékpár felszereléséhez és tárolásához szükséges tartozék része a terméknek. A powerbank funkciónak köszönhetően az OSRAM TYREinflate 2000 töltőként is használható elektronikus eszközökhöz, mint pl. egy mobiltelefon. Ezenkívül az integrált zseblámpa funkcióval éjszaka vagy gyenge fényviszonyok esetén, fényforrásként is működik. Tartalmaz egy 2 részes adapterkészletet is, amely csatlakozóként használható kerékpárok, labdák és egyéb Presta szelepes eszközök felfújására.

TYREInflate 6000

Az OSRAM TYREinflate 6000 egy vezetéknélküli, újratölthető gumiabroncs-felfújó Li-ion-akkumulátorral, ezáltal ideális társ kempingezéshez és autós kiránduláshoz. Az OTIR 6000 digitális gumiabroncs-felfújó mindössze két perc alatt1)2) képes felfújni egy gumiabroncsot, és rendelkezik egy speciális beállítással, amellyel egyéb felfújható eszközökhöz – mint például felfújható ágy, felfújható matrac, labda és egyebek – is használható. Az automatikus leállítás-funkció és a leeresztőszelep segítségével a gumiabroncsok és más felfújható tárgyak optimális nyomásértéken tarthatóak. A háttérvilágítású LED-kijelzőnek és az integrált LED-lámpának köszönhetően a nyomásértékek könnyebben leolvashatóak. Powerbankfunkciója miatt az OSRAM TYREinflate 6000 elektronikus eszközök, például a mobiltelefon töltésére is használható. A tartozékok között szerepel egy hálózati töltő és egy 12 voltos kábel, hogy szükség szerint hálózatról is használható legyen a termék. További tartozékok: 10 darabos adapterkészlet, tárolótáska és tartalék szelepsapkák. Az OSRAM 2 év garanciát1) ad erre a termékre

1) A pontos feltételekért kérjük, látogassa meg a www.osram.hu/am-garancia honlapot
2) Egy 13 hüvelykes gumiabroncs lapos állapotból 2,4 bar nyomásértékre történő felfújása alapján