Te már biztosan tudod, hogy a világ mely pontján töltöd a karácsony estét, és jeges koktélokat vagy forró teát kortyolsz. Az ALCAR viszont tudja, hol találod a legjobb ajándékokat!

Az ALCAR adventi naptár minden nap valami rendkívüli ajándékot kínál. Nyisd meg a naptár ablakait minden nap, hogy újabb eséllyel indulhass az értékes nyereményekért!

Kattints ide a mai ablak megnyitásához!

A nyereményjátékon való részvétel feltétele mindössze egy regisztráció, melyet helyben el is végezhetsz, az aktuális napi ablak kinyitásánál. Sok szerencsét és kellemes ünnepeket kíván az ALCAR Hungária Kft!

Az ALCAR Adventi Naptár elérhető ITT:
https://www.alcar-adventcalendar.com/

Boldog és szerencsés adventi időszakot kívánunk!

 

Mit érdemes tudni az Alcar-ról?

Az AEZ, DOTZ, DEZENT márkákat itthon az ALCAR Hungária Kft. forgalmazza. A felnik mindegyike hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, H-engedéllyel is) bír, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. A kerekekhez remek 3D konfigurátort kínálnak, melynek segítségével Te is felpróbálhatod őket virtuálisan az autódra! Sőt, ha még tovább tuningolnál, kattints és játssz Te is az Alcar Playground alkalmazással, ahol számos egyéb alkatrész közül is választhatsz.