Bizonyára hallottál már a NAGY AUTÓS HÉTVÉGÉRŐL, mely során már számos alkalommal, rengeteg autóstársad örülhetett hihetetlenül akciós áraknak, mindössze egy hétvége erejéig. Most újra hatalmas akciókkal itt a következő felvonás!

Ezúttal ne maradj le!

A négynapos eseményt ismételten partnerünk, a világhírű OSRAM márka legnagyobb hazai e-kereskedője jegyzi. A LUMENET csapata ezúttal is brutális mennyiségű autós terméket halmozott fel, melyeket ismét extra kedvezménnyel kínál majd Neked! 

Ne feledd, csak négy napig!

Azonnal érdemes szétnézned a termékek között és biztosra menned, hiszen az érdeklődés szokás szerint hatalmas, a legjobb deal-eket várhatóan pillanatok alatt elkapkodják majd. Készítsd fel már most autódat az őszi időszakra, hiszen most elképesztően alacsony áron vásárolhatod meg az OSRAM, Tungsram, Philips és Neolux termékeit.  

Az akcióból az univerzális nappali menetfény sem maradhatott ki, emellett fényszóró lámpa bura felújító szett és Ring autós kiegészítők (szerelő lámpák, bikakábel, akkumulátor töltő...), valamint Extol szerszámok (guminyomásmérő, villáskulcs, szerszámkészletek) is kedvezménnyel vásárolhatók, egészen vasárnap éjfélig! Az extra akciós kínálat a készlet függvényében naponta többször változni fog, érdemes lesz ismét többször visszanézned

Légy résen, most nagyot spórolhatsz! Ne feledd: az árak csak augusztus 2. vasárnap éjfélig élnek!