Hazánkban mág csak néhány éve divat a Black Friday, azaz a Fekete Péntek, a műszaki termékek igazán komoly leárazásának Amerikából adoptált ünnepe. Habár pár napja a csapból is ez folyik, a legtöbb helyen azért közel sem találni olyan átütő akciókat. Nem így a Lumenetnél!

Bizonyára Te is több webáruháztól kaptál már értesítőt, hogy most pénteken különleges kedvezményekkel fognak várni. Nincs ez másképp a Lumenetnél sem, annyi különbséggel, hogy ők garantálják: valódi leárazásokkal és sosem látott árakkal fogsz találkozni most pénteken 0 órától 23:59-ig!

Különleges ajánlataikat ezen az oldalon, vagy az alábbi képre kattintva éred majd el. (A termékajánlatok folyamatosan töltődnek az oldalra, az extra akciós árak viszont csak november 25-én, 0 órától lesznek láthatók!):

Mi már bepillanthattunk az akciókba, igencsak komoly lesz:

  • a legkedveltebb Osram, Philips és GE autóizzók mellé 0 Forint felárral kapsz egy 1690 Ft értékű, emelt fényű W5W izzót (amíg a készlet tart)!
  • 777 - igen hétszázhetvenhét! - forintért kapsz Osram GU10 LED fényforrást!
  • 6 darab E14 kompakt fénycsövet szerezhetsz majd be, 1.290 Ft-ért
  • ... és ez még csak a kezdet!
     

Ne hagyd ki Te sem a fantasztikus árakat, találkozzunk éjféltől a Lumenet Black Friday oldalon! A kínálat napközben folyamatosan változni fog, tehát érdemes tehát többször visszanézned!