Bár a jelenlegi hűvösben még meglehetősen távolinak tűnik, valójában már csak pár hét és végre visszavonhatatlanul beindul a szezon: ideje lassan végezni a vasak összerakásával, hiszen idén is számos remek nemzetközi esemény várja az autósokat. Áprilistól szinte egyik autóshow követi a másikat, csekkold Te is a legforróbb kiállításokat és találkozókat, a legmenőbb helyszíneket, hogy ne maradj le semmiről! Európában az alábbi rendezvényeket ajánlja a DOTZ!

2020. március 20-22.

A sor idén is a budapesti szezonnyitóval kezdődik. A március 20-22 között esedékes AMTS-t talán senkinek sem kell már bemutatni: hazánk legnagyobb autóshowja idén is rengeteg nemzetközi látványossággal, sztárvendéggel és új programmal vár, minden nfót megtalálsz a hivatalos weboldalon. Ha még nem vetted meg a jegyed, március 8-ig mindenképpen érdemes élni a kedvezményes árakkal - nem utolsósorban pedig egy Porschét is nyerhetsz vele!

2020. április 4.

Garantáltan felébreszti a tavaszt, ha a motorok felbőgnek a Regensburg Continental Arena falai között: a SAISON-OPEN 2020 REGENSBURG több mint 2.000 tuningolt járművel és számos kiállítóval indítja meg a friss szezont.

2020. április 10–13.

A BILSPORT PERFORMANCE & CUSTOM MOTOR SHOW az északi tájakra is elhozza a forróságot. Vérbeli négynapos szórakozás az egész család részére: kettőtől négy kerékig a legvadabb motorok és sportgépek, showműsorok és versenyek várják az érdeklődőket.

2020. április 25–26.

Az osztrák szcéna is hangos robbanásra ébred! A grazi Airbase One területén elrajtoló LOW SOCIETY SEASON OPENING ötéves évfordulóját látványos showelemek és Ausztria legnagyobb autóbemutató színpada teszik felejthetetlenné, ami pedig a legfontosabb, rengeteg látványos vas kíséretében.

2020. április 30. - május 3.

Idén ismét négynapos kiállítással, a megszokott időpontban debütál kontinensünk legnagyobb tuning showja, a Tuning World Bodensee, A benzingőz, a földre ültetett gépek és a forró idomok remek hosszú hétvégével kecsegtetnek a Bodeni tó partján.

2020. Május 9. - Július 25. - szeptember 5.

Az XS CARNIGHT WORLDTOUR idén Ausztriában és Németországban áll meg három felejthetetlen estére. A nagyteljesítményű vasak mellett csúcskategóriás showautók dobogtatják majd meg a tuningos szíveket.

2020. május 20–23.

Csak három szó, ami minden tuner fülének zeneszó: „Hív a tó”, hogy kezdetét vehesse a 39. GTI WÖRTHERSEE TALÁLKOZÓ. Élvezd a festői helyszíneket a krúzoláshoz, gyönyörködj négy napig a show fénypontjaiban, esténként pedig válassz a tóparti naplementék és a vad partik között.

2020. május 31.

Egyetlen nap, hogy megmutasd mid is van. A Dultplatz területén megrendezendő VW & AUDI MEET BURGLENGENFELD-en minden megjelent autó kiértékelésre kerül!

2020. június 11–14.

Menj délre! Már csak azért is, mert a dolgok meglehetősen kifinomultak az olaszországi SO.GA találkozón. Már maga a helyszín különleges hangulatot áraszt magából, egyedi, varázslatos hátteret biztosítva a tuningolt járműveknek.

2020. június 20–21.

A müncheni 3. NEMZETKÖZI BMW MEET-en a bajor márka rajongói kóstolhatják kaphatnak egy kóstolót a nyári mega-rendezvényből, mert

2020. július 9-12.

között annyi BMW sorakozik fel, amennyi aligha volt még egy helyen látható.

A BMW-SYNDIKAT ASPHALTFIEBER négy napos bulizást, üzletelést és - természetesen - motorzúgást kínál. A BMW és MINI rajongók legnagyobb eseménye egy repülőtéren zajlik.

2020. július 11.

Amikor masszív fényszóróerdőnek és a hangulatos DJ-rigmusoknak köszönhetően az éjszaka nappallá válik, mindenki tudja, hogy elérkezett a CAR NIGHT ideje. A legnagyobb autó- és tuningtalálkozó közvetlenül a PS Racing Center Greinbach versenypályáján vár mindenkit egy újabb felejthetetlen éjszakára 2020-ban.

2020. augusztus 7–9.

Tokió Drift Németországban: A REISBRENNEN a Lausitzi Eurospeedwayen várja a japán gépcsodák rajongóit. Három nap az import szcéna zászlaja alatt, stílusos vasakkal, a legújabb tuningslágerekkel, show-kkal, versenyekkel és még sok mindennel.

2020. szeptember 12.

Az acél és a tűz várja az autórajongókat az IRONCITY - ONE PASSION találkozóra. Ha szereted bütykölni az autód és még több változatosságra, kreativitásra vágysz, akkor nem kell többet keresgélned!

2020. október 23-25.

Norvégia mindig a vitorlákba fogott szélről szólt. Most minden a motorok körül forog: stílusos, színes és változatos - a legmegfelelőbb jelzők az OSLO MOTOR SHOW leírására.

2020. október 24-25.

Ha észak túl messze van, érdemes szerencsét próbálni keleten is. A CUSTOM WHEELS VIENNA show-n mindent megtalálsz, amire egy jóérzésű autórajongó szíve vágyik - trendi kiállítók, forró showműsorok, motorsportok és lifestyle cuccok formájában.

2020. november 28 - december 6.

Az ESSEN MOTOR SHOW nemcsak ragyogó befejezéssel, hanem egyúttal a jövőbe történő pillantással is kecsegtet. Az év lóerőkre kihegyezett rendezvénye egyszerre rendkívüli, változatos és legendás - egyszerűen a 2020-as szezon tökéletes záróeseménye.

itt az ideje, hogy frissítsd a naptárad, és megkezdd az útvonaltervezést, hogy részt vehess az idei év legmenőbb eseményein. Hogy egy kicsit könnyebb legyen a várakozás, nézd meg a Team Riders tavalyi túráját itt.

Tetszenek a DOTZ felnik? Még jobban fognak, ha tudod, hogy nem csak TüV-engedéllyel, hanem a hazánkban a hatóságilag extra körök nélkül forgalmiba íratható H-engedéllyel is bírnak, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. A DOTZ márkát itthon az Alcar Hungária forgalmazza, akár fel is próbálhatod termékeiket az autódra a 3D konfigurátor segítségével.

Forrás: Dotz Mag