Bizonyára hallottál már a NAGY AUTÓS HÉTVÉGÉRŐL, mely során már rengeteg autóstársad örülhetett hihetetlenül akciós áraknak, mindössze egy hétvége erejéig. Most újra hatalmas akciókkal itt a következő felvonás!

Ezúttal ne maradj le!

Itt van az ősz, itt van újra, és eljött az autójukért rajongók kedvenc eseménye, a Nagy Autós Hétvége, ahol a legkedveltebb Osram, Philips és Tungsram autóvilágítási termékeket szerezheted be a Lumenet webshopjából extra kedvezménnyel.

Ne feledd, csak négy napig!

Azonnal érdemes szétnézned a termékek között és biztosra menned, hiszen az érdeklődés szokás szerint hatalmas, a legjobb deal-eket várhatóan pillanatok alatt elkapkodják majd. Készítsd fel már most autódat a hosszú estékre, hiszen most elképesztően alacsony áron vásárolhatsz prémium autóvilágítási termékeket. Az extra akciós kínálat a készlet függvényében naponta többször változni fog, érdemes lesz ismét többször visszanézned.

Tuningold autódat új fényekkel!

Szeptember 27. vasárnap éjfélig a legjobb prémium autós izzókkal tuningolhatod fel az autód, sőt, a Lumenet csapata a szerelésben is segítségedre lesz, hiszen most nem csak autóvilágítási termékeket, autós kiegészítőket, hanem prémium minőségű Osram és Philips szerelőlámpákat is találsz különleges ajánlatok között! Nem tudod, milyen izzó való a Te autódhoz? Kattints ide és ismerd meg a Lumenet prémium autóizzó keresőjét!

Most duplán nyerhetsz!

Az ezen a hétvégén extra akciós Osram autóizzókkal és Osram szerelőlámpákkal nem csak pénzt spórolhatsz, de ha szerencsés vagy akkor még egy Apple AirPods2-vel is gazdagodhatsz! Ehhez nem kell mást tenned, csupán vásárolj regisztrációval a Lumeneten Osram autóizzót vagy Osram szerelőlámpát 2020. Szeptember 25. és 2020. Szeptember 27. között és nyerd meg a 2db Apple AirPods2 egyikét!

A Te linked ehhez: https://lumenet.hu/nyerj-apple-airpods-2-t

Légy résen, most nagyot spórolhatsz! Ne feledd: az árak csak szeptember 27. vasárnap éjfélig élnek!