Múlt pénteken délben partnerünk, az OSRAM termékek legnagyobb e-kereskedője, a Lumenet Fogarasi úti üzlete véglegesen bezárt. Április 10-én és 11-én (hétfőn és kedden) a személyes átvétel szünetelni, 12-én szerdán reggel 9 órától viszont már a vadonatúj (1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep) bemutatótermükben vásárolhatsz rendelés nélkül, illetve itt veheted át esetleges személyesen rendeléseidet.

A költözés ideje alatt az online rendelési felület természetesen zavartalanul üzemelni fog, a kiszállításban azonban várhatóan egy nap csúszással tudnak majd dolgozni keddig.

Kérdések és válaszok az új üzlettel kapcsolatban a Lumenettől:

Hol található pontosan a Lumenet új üzlete?

Az új üzlet a Kerepesi út végéről nyíló XVI. kerület Cziráki út 26-32.-ben (EMG ipartelep) található. A város felől haladva a Kerepesi úton, a CEU konferencia Központnál lévő kereszteződésnél balra (jobb oldalon Fiat Kelet-Pest Sashalom), majd az ~50 méterre lévő kereszteződésnél jobbra kell fordulnod. Behajtás az EMG sorompós főkapu felől. Az új Lumenet szaküzlet a sorompós kapuval szemben, a kaputól ~200 méterre található.

Lumenet térkép

Tudok majd ott is rendelés nélkül vásárolni?

Igen. Ahogy a Fogarasi úton megszokhattad, üzletünkben szakértő eladók segítenek a rendelés nélküli vásárlásban, vagy az üzletben elhelyezett biztonságos számítógépen történő rendelésben.

Bankkártyával tudok fizetni majd?

Igen. Amex kártya kivételével bármely bankkártya típussal tudsz fizetni új üzletünkben.

Mikor nyit az üzlet?

Április 12-én szerdán reggel 9 órakor. Előtte hétfőn és kedden zárva vagyunk.

Az esetleges garanciális ügyintézést érinti a változás?

Igen. A Lumenet Kft. székhelye és levelezési címe is megváltozik új címünkre (1163 Budapest Cziráki út 36-32.). Kérünk, bármilyen küldeményt Április 6. után kizárólag erre a címre küldj! Otthongarancia szolgáltatásunkat nem érinti a változás, hiszen itt mi intézzük a szállítást.

Van vevőparkoló?

Igen, bőven :-) Az üzlettel szemben három, az üzlet előtt további két ingyenes parkoló áll rendelkezésedre.

Miért költöztök?

Mint már az utóbbi időben láthattad, ha nálunk jártál, kinőttük jelenlegi 250 m2-es központunkat: kínálatunkhoz mérten kevés terméket tudtuk bemutatótermünkben bemutatni és a vevői parkolás is problémás volt. Szeretnénk a jövőben is kiemelkedő szolgáltatást nyújtani, ezért szükségessé vált egy nagyobb bemutatóterem és logisztikai terület. Ilyen méretű ingatlan (600m2) költsége viszont olyan magas lett volna belvárosban, hogy az árszintünket is befolyásolta volna. Ezt semmiképp sem szeretnénk, így ugyan a városközponttól távolabb fogsz megtalálni bennünket, de magasabb szintű szolgáltatást és továbbra is verhetetlen árakat tudunk majd Neked biztosítani.