Sufni Kársz

Eljött az idő, hogy GANG HÍREKBEN a második, az AMTS-re nevezett klub is bemutatkozzon. Bár a klub szóvivő Kakas Arnold felettébb szűkszavú volt, gondolván nézzek utána a dolgoknak, már elég helyen szerepeltek. De bízom benne, hogy ráébred információ-szolgáltatásának minimalista megoldásának, ha látja a szintén szűkszavú bemutatkozót. Srácok, tessék egy kicsit megdolgozni a dologgal, nem miattam, hanem azok miatt, akik olvassák, meg magatok miatt, hiszen tereljük a figyelmet a standjaitokra, amelyekre már tök kíváncsi vagyok, pedig, hol van még március vége. És az autókról is lehet többen mondani a típuson felül, legalább, hogy milyen stílusban épült, mert típusok sorát láthatom a szomszéd használtautó telepen is, sokat nem mond. No de lássuk Arnold szavait, mit alkotott a csapartól, melynek választott neve a "SUFNI KÁRSZ":
"Tavaly augusztusban alakultunk. Ez egy baráti társulat ami nem szól másról, mint hogy néha összejövünk, hülyülünk egyet. Találkozókon egybe csapódva szórakoztatjuk magunkat és másokat. Az autók a télen átalakuláson esnek át, amit majd csak február körül lehet látni, addigra talán elkészül. Autók: egy Opel Astra F, kettő Opel Astra G, kettő Vw Polo Classic, Peugeot 206, Renault Twingo, Suzuki SX4. Eddig úgy néz ki ez lesz a felállásunk. Ez tényleg egy baráti társaság itt nem toborzunk tagokat itt csak mi vagyunk. Teljes egyetértés van tuning terén és mindenki őszintén tud örülni a másik sikerének."
Arnold, tessék kicsit rákommentelni a kocsikra, mert kíváncsi vagyok melyik mit tud, vagy fog tudni, és kergetheted a többieket is a gép elé írkálják le az autóikat!

Sufni Kársz