Rat Look Klub Hungary

Újra kint lesz az AMTS-en a Rat Look Klub Hungary. Lebutított, szétvarrt autóikkal ijesztgetik majd a patika állapotot idealizáló sokaságot, a gyári gépeket ápoló gyűjtőket, és egy kicsit a saját köreiket is. Mert persze azért alapfeladvány, hogy milyen eszementséget talál ki bármelyikük, és lő egy gólt a stílust kedvelők hálójába. A lényeg várjuk őket, addig olvassuk el mit írt Kucsera Richárd a klubjukról:

"A Rat Look Klub Hungary  egy facebook oldalként indult azzal a céllal ,hogy kezdetben legalább a világhálón össze fogja a stílus magyarországi követőit, rajongóit, és szimpatizánsait. Itt szerveztük az első találkozót csak és kimondottan  RAT járműveknek. Tehát így kezdtünk "gyűlni". Majd ebből lett, hogy 2014-ben megalakult a hivatalos klub. Jelenleg 8 tagunk van, az ország különböző pontjairól, ennek ellenére mára már baráti a viszonyunk és találkozóink rendkívül jó hangulatúak.

Rat Look Klub Hungary

A klubunk teljesen márka független csak a stílus számít és a elhívatottság. Mi megpróbálunk az irányzaton belül világszínvonalút és maradandót alkotni. Persze a sok "szakértő" szerint amit csinálunk az egy sz@r, és semmi közünk a Rat look/Rat style-hoz. Szerencsére ezzel nem mindenki ért egyet, és sokan kedvelik és értékelik a belefektetett munkát. Minden esetre mi mindent megteszünk, hogy ezt a kreatív, viszont nehéz és rendkívül megosztó irányzatot népszerűsítsük és megmutassuk a világnak, hogy nálunk is van ilyen, ahol lassan az autó már luxus. Aki bővebben kíváncsi ránk azt várjuk az AMTS-en, ahol idén is fergeteges lesz a hangulat :) ,vagy bármelyik találkozón ahol ott vagyunk. Addig is : RUST BE WITH YOU "

Ra Look Klub Hungary