Új, egyszerűsített menüvel és könnyen kezelhető „ajánlott” szűrőkkel az ALCAR 3D konfigurátorának átfogó FACELIFT verzióját mutatta be a téli szezon előtt. Az új kiadást vizuálisan és technikailag is az elmúlt évek során begyűjtött számos felhasználói tapasztalatra alapozták: hagyd, hogy az új mobil felnitár elkápráztasson, több, mint 1.000 realisztikus, 3D autómodell segítségével!

  • Teljesen javított funkciók
  • Automata járműválasztás a forgalmi engedély alapján
  • Technikailag 100%-ban jóváhagyott „Ajánlott” szűrő
  • Autóspecifikus kerékszűrő
  • Fotórealisztikus minőségű járműmodellek
  • Továbbfejlesztett kívánságlista funkció
  • Több mint 1.000, 3D-ben forgatható autómodell
     

Innovatív 3D felnikonfigurátor

A 360 fokban körbeforgatható járműmodellek részletessége még tovább javult a megújult ALCAR 3D felnikonfigurátorban. Az ALCAR felnik széles választékát először lehetséges fotórealisztikus formában megtekinteni a kívánt autón. Teljesen felújított interfésszel kombinálva - mely a felhasználók számára a felnik, a gumiabroncsok és az abroncsnyomás-figyelő szenzorok kiválasztására vonatkozó információkat egyaránt szemlélteti - a felhasználók mostantól új, jövőorientált konfigurátori élményt kaphatnak.

Válaszd ki az autód automatikusan

Az automata autóválasztó funkció országspecifikus azonosítószám segítségével (mint például Németországban és Ausztriában a regisztrációs lap kódja) azonnal a legérdekesebb menüpontig vezeti az autókedvelőket: egyenesen a felniválasztékhoz. A felhasználók a kiválasztott autót 360 fokban szabadon forgathatják a saját tengelye körül, hogy a különböző felnimodelleket megtekinthessék rajtuk.

A zöld hüvelykujj

Egy nagyon összetett téma egyszerűsítésére irányuló erőfeszítésként, a konfigurátor zöld, „ajánlott” szűrővel is el van látva. Így a kiválasztás 100% -ban technikailag jóváhagyott, nem igényel extra erőfeszítést és tökéletesen illeszkedik a kiválasztott autóra. Ezen felül, a konfigurátor a megfelelő tanúsítványokkal (VTA, ECE) rendelkező, műszaki szempontból tökéletesen megfelelő gumiabroncsokat mutatja. Ha a felhasználók valami extravagánsabbra vágynak – például az autó átalakításaihoz igazított kombinációra – akkor a tanúsítványszűrési funkció beállításaival könnyedén orvosolhatják a dolgot.

A gépkocsi-specifikus kerekek szűrése

Az autó-specifikus kerekek olyan felnik, amelyeket kifejezetten egy választott autó számára fejlesztettek. Ha ezeket a keréktárcsákat használjuk, akkor nincs szükség központosítási gyűrűkre. A legtöbb esetben a gépjárműhöz eredetileg járó felnicsavarok, vagy anyák is használhatók. Részletes információ minderről a 3D-konfigurátorban, az adott felni termékinformációi között található.

Az ALCAR megjegyzi. A felhasználó megosztja.

Az újraszabott „kívánságlista” funkciónak köszönhetően, a felhasználók egyetlen kattintással menthetik el saját konfigurációikat az első böngészést követően és a jövőbeli látogatások során újra letölthetik őket. Ezüst, vagy mattfekete felni? A "megosztás" funkció gyors módja annak, hogy a felhasználó másoktól is véleményt kérjen, például családtagoktól vagy barátoktól.

Kompatibilis abroncsnyomás-ellenőrző rendszerek (TPMS)

Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszerek (TPMS) az abroncsnyomás folyamatos ellenőrzésére szolgáló rendszerek. Ha egy, vagy több gumiabroncsban nyomásveszteség lép fel, a rendszer közvetlenül a járműben lévő kijelzőn tájékoztatja minderről a sofőrt. Az ALCAR már évek óta intenzív kutatásokat végez a TPMS érzékelőket illetően, az új konfigurátor pedig 100% -ig technikailag jóváhagyott megoldást kínál az adott autóhoz illő alkatrészek terén.

KÖVETKEZTETÉS: technikailag jóváhagyott design tervezési csomag - 360 fok

A felhasználók végeredményben pontos áttekintést kapnak az autóhoz 100%-ban illeszkedő felnikről, abroncsokról és érzékelőkről. A rengeteg adat a minőséget és a pontosságot szolgálja: a szoftver fejlesztői 52 képet készítettek autónként, így a megjelenítés valódisága és folyamatossága páratlanra sikerült. Ráadásul az ALCAR minőségi, fotórealisztikus megjelenítéssel nyűgözi le a felhasználókat az utolsó részletig, nem beszélve a technikailag 100%-ban jóváhagyott adatokról.

Nézd meg Te is és pakolj felniket a kocsid alá: ALCAR 3D felnikonfigurátor