Igen, jól látjátok, valami ismét változott az oldalon. Idestova két éve már, hogy egy hideg téli napon elkezdtük együttműködésünket a főként hazai autókra és átépítésekre fókuszáló OKtuning magazinnal, a kapcsolat pedig ez idő alatt barátsággá érett.

Elsősorban ennek eredményét láthatjátok most az oldalon: a Carstyling.hu, az OKtuning.hu és a vele szoros összefonódásban álló OKautó.hu immáron közös felületen és egyen designban jelennek meg, így ugyanazzal a loginnel mától három oldal funkcióit érhetitek el.

A szorosabb kötelék mindenekelőtt szélesebb cikkpalettát és a jövőre nézve bővebb tematikát jelent majd az írásainkat tekintve. Kiegészítve az eddig megszokott irányvonalat, számos új, érdekes témával igyekszünk majd a kedvetekre tenni az autók világából, a tuning mellett érintve a szervíz-technika, valamint a használt- és új autók témakörét is. Közös célunk egy végletekig színes, témájában és hangulatában is egyedi autós magazin üzemeltetése, melyben remélhetőleg minél többen örömötök lelitek majd!

A közös felület néhány működésbeli újdonságot is hozott magával. Az oldalak között a fejléc jobb felső sarkában található linkekkel válthattok, ugyanakkor egyes hírek, fórumok, vagy a közösségi rész ugyanúgy elérhetők bármelyik lapról, ahogyan eddig megszokhattátok. A három oldal különböző stíluslapok szerint fut, így már csak a színekből is mindig tudni fogjátok, éppen melyiket böngészitek.

Az OKautó és az OKtuning menüje "rovatok" néven egy új fület kapott, melyben kifejezetten a rájuk jellemző témaköröket böngészhetitek. Mellettük a "Magazin" fül alatt a jól megszokott Carstylingos menüt találjátok. A Carstyling hírei között pedig ezentúl mind a főoldalon, mind a magazinban megtaláljátok mindhárom oldal cikkeit.

Ami újdonság még, a "Friss kommentek" box: amellett, hogy egy kicsit dinamikusabbá tettük a működését, a tetején található gombokkal helyben váltani tudtok az egyes oldalakhoz tartozó fórumtémák között. Míg a C.S. gomb alatt az összes friss téma látszik mindhárom oldalról, a másik két gombbal az OKtuning és OKautó cikkeihez tartozó friss topicokra szűrhettek rá.

Az oldalak használata - bár a gyakorlati részében igazából semmi nem változott - bizonyára kis hozzászokást igényel majd, ugyanakkor reméljük, hogy elnyerik tetszésetek az újítások!

Utóbbiakból egyébként még bőven lesz a közeljövőben, de egyszerre mindent nem zúdítunk a nyakatokba. Addig is:

Stay tuned kacsint