Hazai és külföldi, elsősorban magáncélú építések bemutatása.

Gullwing, egyedi receptre: Renovatio SL

Az autóépítés mindig embert próbáló feladat, főleg, ha olyan mértékű átalakításokba kezdünk, amiket korábban senki, vagy csak kevesen próbáltak meg előttünk. Mario Piehl egy olyan autót gurít ki az idei AMTS-ra, ami garantáltan elcsavarja majd a fejeket.

Nem a szomszéd Thaliája!

Ádám nem egy szokványos járgányt választott építése alapjául, nem az ország sokadik E30-asát, vagy hármas Golfját szerette volna megépíteni, választása egy Renault Thaliára esett. Igen, ez az autó, ami a magyar közlekedési kultúra legalsó lépcsőfokán található talán egy kicsit jogtalanul. Ez az autó, aminek a tulajdonosára szánalommal néznek, mert azt gondolják, hogy neki csak ez jutott. Ez az autó, aminek a volánja mögé vagy egy kalapos nyugdíjas bácsikát vagy egy a félelemtől remegő kezű hölgyet képzelnek. Ádám, ezeket a sztereotípiákat megdöntve kezdett autója építésébe lassan már vagy 5 éve.

Klasszikus vonalon: Carbon Madness S2K

Honda S2000. A japán gyártó megunhatatlan formájú roadstere máig hatalmas népszerűségnek örvend a tunerek körében, a típushoz elérhető megannyi háttéripari kiegészítőnek, na és persze az utánozhatatlan életérzésnek, amit eme kis sportautó nyújtani képes.

Világpremier: Essenben mutatkozott be a DOTZ Supra motoros BMW Z4 projektje!

Toyota Supra kontra BMW Z4. Első olvasatra érdekes párosítás, azonban a Dotz úgy döntött, hogy kihozza a maximumot a bajor-japán szövetségből. A választás sem véletlen: a BMW új, vászontetős verziót hoz ki a Z4-ből, a japánok pedig újrateremtik a Supra-t, kupé formájában.

Így kerül a hatliteres biturbó V8 egy majd' 30 éves BMW E30-ba

Újra egy patent darabbal ismerkedünk meg közelebbről az idei European Tuning Showdown felhozatalából. Bradley Ross Londonból hozta át bimmerét a neves német megmérettetésre, ami bizony balkormányos szemmel is megér egy-két ajtócsapkodást!

Konszerneseknek nem fog tetszeni

A tegnapi sárgaságok után ismét egy mutatós darab az idei European Tuning Showdown felhozatalából. Alanyunk ezúttal egy 2002-es Opel Corsa C, mely nem első inkarnációját éli már meg.

VW-párbaj sárgában: oldschool vs. newschool

Az idei European Tuning Showdown az elmúlt évekhez hasonlóan pazar felhozatallal várta mindazt a 109.200 látogatót, akik idén is kíváncsiak voltak a szezon tuning autóinak krémjére, az Öreg Kontinens minden tájáról gondosan összeválogatott TOP 60 tuning autóra.

Európa legjobbja 2015: Iain Bowie, Ford Roadster Custom 1937

A legelső, 2010-es dortmundi felvonás óta kísérjük figyelemmel kontinensünk legrangosabb tuning-szépségversenye, az European Tuning Showdown alakulását. Minden évben izgatottan várjuk az aktuális felvonást, azonban ahogyan egyre közelebb kerül a dátum, úgy kezd kissé cinkes lenni, hogy a győztesek bemutatásával, nos,  egy kissé el vagyunk maradva.

Egy R-line Passat három arca

Az USA a lehetőségek hazája. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a Volkswagen kinti képviselete luxusfelni és levegős futómű gyártókkal együttműködve mutat be friss modellt egy egész éves roadshow-n!

Télen is megbízható klasszikus: DOTZ Audi TT

Az már eddig is tudtuk, hogy az AEZ felniket télen sem kell a garázsban tartani, de láthatóan a DOTZ-okat sem kell feltétlenül kímélni. Harald Audi TT-jét pont a legnagyobb hóesés közepette sikerült lefotózni Ausztriában, de nem esett kétségbe: ez a mindennapokra szánt gépe, ő így használja, mindig, minden körülmények között.

Szaladgálós kombi Skoda, Dotz stílusban

A 42 éves Alexander Koch igazi őskövületnek számít a német tuning szcénában. Kiterjed "bűnlajstromának" aktuális darabja egy Polo GTI, de a BMW E36, Audi A3 és Golf 4-es is fordult már meg a kezei között, hogy csak az emlékezetes építéseit említsük.

Airride-os pakolós, Dotz stílusban

Norman szabadidejében is a kerekek megszállottja. Robogózással kezdte, majd jött a mountain bike, végül pedig a jelenlegi nagy szerelem, a downhill. Ehhez pedig megfelelő vas is kell.

Stílusos pakolós

Norman szabadidejében is a kerekek megszállottja. Robogózással kezdte, majd jött a mountain bike, végül pedig a jelenlegi nagy szerelem, a downhill. Ehhez pedig megfelelő vas is kell.

Porig ültetted? Mesélj még! Wicked Welds Mazda B2600i

Az idei SEMA Show nem szükölködött durván átépített, a gyári magasságtól akár egy méterre megemelt irgalmatlan pickupokban. Most lássunk egy példát a másik oldalról is!

Herbert vasa

Legyen bármely évjárat is, egy Toyota Supra mindig nagy becsben tartott jószág, bárki kezei közé is kerül. A legendás sportautó európai útjain rendkívül ritka látvány, ilyen állapotban pedig pláne.

A narancs (S)14 árnyalata

A Rennen Forged neve által fémjelzett, teljesen átfaragott Nissan Silviával a tavalyi SEMA Show-n futottunk össze, a Toyo Tires részére fenntartott kültéri placcon. Egyike volt az emlékezetünkben leginkább megragadt gépeknek, nem véletlenül!

Taposd padlóig! De most!

Minek csináltad, ha máris eladod? – kérdeztem barátomat, mielőtt beültem az amerikai lökhárítós, rendesen átdolgozott BMW E21-be. Ezt be kell mutatni mielőtt új gazdája lesz.

Ilyet sem látsz minden nap!

Van úgy, hogy az ember vágyaiban olyan jármű szerepel, ami nem létezik. Ilyenkor nincs más választás, mint elkészíteni.

Úttalan utakon

Szinte minden országrészből ismerünk durva verdákat, komoly átépítésekre vállalkozó klubokat, ez alól csak a Viharsarok kivétel. Ezért is okoz nagy feltűnést a Zsolti (kovifabia) Skoda Fábiája egy laza késő délutáni guruláson Orosháza kihalt útjain.

A magyar ugar Mad Max-ei: RATLOOKLUB Hungary

2012-ben a szokásos módon, facebook-on indult a dolog, megcsináltam a Rat Look Klub Hungary oldalt. Ez volt akkor és most is az egyetlen facebook oldal Magyarországon, ami csak és kizárólag ezzel a stílussal foglakozik: ratlook, ratstyle, patkány - ki hogy hívja.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 302 találat 16 oldalon