Az USA a lehetőségek hazája. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a Volkswagen kinti képviselete luxusfelni és levegős futómű gyártókkal együttműködve mutat be friss modellt egy egész éves roadshow-n!

Persze, ha e tények mellé két olyan név párosul, mint a keréktárcsa-bizniszben lassan történelmet író VOSSEN, vagy az airride opciókban méltán világhírű Accuair, talán nem is kell annyira csodálkozni. 

Az együttműködésből mindenesetre egy, a VW-szériához méltóan visszafogott, de egyúttal lélegzetelállítóan szép demóautó született, melynek útját számos neves rendezvényen végig lehetett kísérni, Georgiától Marylandig, a H2O-tól a Waterfestig.

A plusz csavart pedig a VOSSEN-es fiúk vitték a történetbe. A turné során három, különböző stílusú és kiadású felnit pakoltak a gép alá. Neked melyik szett a favorit?

A korábbi egyik sikerszéria, a Vossen Forged LC-106T?

A gyönyörű VOSSEN x WORK koprodukció, a VWS-2? 

Vagy a vadi új fejlesztés, a Vossen Forged LC-109T?

Bármelyik verzió is tetszik, a felniket Itthon is könnyen beszerezheted, hiszen a VOSSEN márka Magyarországon is elérhető. A hivatalos hazai importőr a szakmában több, mint 20 éves múlttal rendelkező O.CT Tuning Hungária Kft, további infókat weboldalukon, valamint facebook oldalukon találsz!