Info lorem ipsum szöveg

Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

Ez volt az igazi "ereszdelahajam!"

Az országban több helyen megdőlt a melegrekord, volt, ahol a hidegrekord. Máriapócson az induló versenyzők rekordja dőlt meg most, hiszen 129 pilóta állt rajthoz ezen a hétvégén. Minden nézőnek jutott valami finom falat az autósport svédasztaláról.

I. Autó Tuning Találkozó - Bogács

Új jelölőpont került fel az autós találkozók térképére, hisz július 4-én első alkalommal rendezték meg a Bogácsi Autó Tuning Találkozót.

National 9 - beszámoló

Az éves nagy National talira minden évben rendszerint júniusban kerül sor. Idén - sorrendben a kilencedik alkalmon - ezúttal már mi is ott voltunk színpadostul, így első kézből sikerült megtapasztalnunk, miben is más a horti tali a többinél.

Mályi Beach Autofeszt Party

Beach hangulat uralkodik Borsod megyében, hisz két héttel a RealXtreme Muhi tó rendezvény után újabb találkozót szervezett az Autofeszt, ezúttal a Mályi Beach-re.

CARLIFE X. Meeting

A Carlife szervezésében, idén másodjára, összességben már 10. alkalommal gyűltek össze a tuning fanatikusai az egri Lidl parkolójában. Az esemény délután 15:00-ás kezdéssel volt meghirdetve, de főként olyan fél 4, 4 óra magasságában kezdtek el érkezni az autósok.

X. Dombóvári Tuning Találkozó

Június második hétvégéjén, immáron tizedik alkalommal került megrendezésra Dombóvár tuning találkozója, melynek ezúttal is a Gunaras Camping adott otthont.

Autók, motorok, hőguta: így zajlott az első pécsi találkozó

A tököli Lóerők Éjszakája és alig három óra alvás után Pécs városát vettük célba, ahol a Partyzoo csapatának főszervezésében, hagyományteremtő jelleggel első alkalommal kerül sor nagyobb autós-motoros tuning rendezvényre.

Lóerők Éjszakája 2015 - Tököl

A tavalyi évhez hasonlóan, ismét Szántó Nikolett zsebelte be az elsőséget a Lőerők Éjszakáján múlt hét szombaton. A hetedik alkalommal megrendezett éjszakai esemény a Drifted.hu bajnokságának második fordulóját jelentette, több mint 60 versenyautó részvételével.

Tóparti autós parti

2013 után, immáron második alkalommal került megrendezésre a RealXtreme AUTOFESZT SHOW a Borsod megyei Muhi tó partján.

Nagyatád, ötödször

Immáron ötödik alkalommal került sor Nagyatád tuning találkozójára, melynek sorrendben harmadszor adott otthont a Városi Strand és Castrum Termálkemping árnyékos fákkal szegélyezett területe.

Tuning Show Kraków 2015 - 2. rész

Lengyelország legnagyobb tuning rendezvényét szokásos módon május közepén rendezték meg, ahogy az előzetes beszámolónkból is kiderült, több magyar honfitársunk is kihozta verdáját megmutatni a lengyel közönségnek.

VII. Raceland Kupa, Szeged

Idén immáron hetedik alkalommal zajlott le a Szeged tavaszi tuning találkozója, a Raceland Kupa, melyre szokás szerint a Szeged Plaza területén került sor.

VI. Tamási Tuningtalálkozó

Rég voltunk már Tamásiban, pedig immáron hatodik éve, hogy a helyi csapat megszervezi a szokásos tavaszi találkozót, melynek idén tágasabb, új helyszín adott otthont.

Tuning Show Kraków 2015 – 1. rész

13. alkalommal rendezik meg Lengyelország legnagyobb autós rendezvényét, a Tuning Show Krakówt, ahol természetesen magyar tunerek is kiállítják autóikat.

Így zajlott az idei Tenkfeszt

Az északi régióban egymást érik az autós rendezvények, múlt szombaton például az első Tenkfesztet szervezte meg a Patricar csapata a helyi focipályán.

A jobbkormányos JDM vasak európai mekkája

Ha meg kérdezné tőletek valaki, melyik európai társadalmat tartjátok a legintelligensebbeknek, melyiket neveznétek meg? Ismerek valakit, aki szemrebbenés nélkul azt mondaná, hogy a Hollandokat.

OTMAKT másodszor, Nagykanizsán

Nem is kérdés, most hétvégén hol kell a legjelentősebb hazai tuningtalálkozót keresni: Kanizsa repterén több, mint 17 klub, több száz hazai építés, valamint nagyszámú kiállító részvételével vár immáron második alkalommal a Tavaszi Márkafüggetlen Autós és Klubtalálkozó!

Opel nap a Hungaroringen

Veres Zoltán műrepülő világbajnok fellépésére időzítettem a kilátogatást szombaton a Hungaroringre. Bejött, előtte futottam be, és beálltam a jó sok Opel közé a saját Opellel.

Legendák Találkozása - "Wir tényleg leben Opel"

Idén immár 5. alkalommal várták a körbe zárt villám szerelmeseit a Hungaroringen, az Opel hagyományos Családi Fesztiváljának keretein belül.

Tuning World Bodensee 2015 - 4. rész

Pár napja bemutattuk, ki volt idén Európa TOP16-ja a Tuning World Bodensee keretei között évente megrendezésre kerülő European Tuning Showdown indulóiból. Érdemes azonban megnézni a teljes mezőnyt is!

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Összesen 781 találat 40 oldalon