Info lorem ipsum szöveg

Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

VIII. Balatonfüredi Tuning Találkozó

Április második hétvégéjén, hagyományszerűen Balatonfüreden, a Kisfaludy Strand parkolójában került megrendezésre a tavasz egyik legnagyobb tuning találkozója.

Autofeszt / North-East Company évadnyitó

Borsod megyében is elkezdődött a 2015-ös autós szezon, április 4-én, szombaton tartották a szezonnyitó tuning találkozót, a József Attila úti Auchan parkoló bal hátsó részén.

Sebesség Fesztivál: Irány Tököl

E hétvégén kezdetét veszi a Drifted.hu sorozata a Sebesség Fesztivállal a tököli reptéren.  Közel 60 versenyző nevezett a Pro, SemiPro, King Of Europe Street Legal és hölgyek sorozatában, a Queen Of Europe kategóriában.

A kiállítás, ahol helyben 30.000 autót adnak el

Itt a nem elfeledett kiállítás, vagyis a 36. Bangkoki Nemzetközi Motor Show! Ugyan már vége is lett mikor ezeket a képeket látjátok, de így legalább be tudjuk mutatni a számokat és azt is elárulhatjuk, hogy bekerült a világ top 5 kiállítása közé. 

Carlife IX. Szezonnyitó Meeting

Itt a tavasz, hónak már nyoma sincs, így itt volt az ideje, hogy elkezdődjön az idei tuning szezon. Egerben március 15-re esett tavaszköszöntő autós találkozó időpontja, helyszínként a már sokszor bizonyított Lidl parkoló várta az "éledező" autósokat.

Ütött a jubileum: AMTS, tízedszer

Minden eddiginél népesebb, méretesebb és látogatottabb benzingőzös évadnyitót hozott a Hungexpóra a március 20. és 22. között megrendezett Autó, Motor és Tuning Show. Magyarország legjelentősebb autós-motoros kiállítását és vásárát a három nap alatt több mint ötvenháromezren keresték fel.

Erről szólt a hétvége: AMTS 2015

Azért jó az AMTS, mert egy kicsit mindenki benne van. Aki kivitte az autóját, aki megnézte, aki megszervezte, aki dolgozott rajta, aki kiment, érdekelte, kiállított vagy látogatott, fotózott, vagy tapsolt. Szóval ebből a nagy egészből állt össze a jó sztori. És ez tetszik.

AMTS: teljes lázban!

E hétvégén kerül megrendezésre az ország legnagyobb autós-motoros rendezvénye, a 10. jubileumi Autó, Motor és Tuning Show.  Ismét a Hungexpo ad otthont a kiállításnak nem kevesebb, mint 7 pavilonban.

Csak egy laza nevadai vasárnap délután

Habár az idei SEMA Show már két hete bezárta kapuit, szó sincs róla, hogy pangásnak indult volna a tuning élet a Bűnös Városban. Nézzük hogyan is fest egy röpke vegasi random meet.

SEMA Show 2014 - Ignited!

Még egy epizóddal tartoztunk a világ legnagyobb háttéripari kiállításaként és vásáraként ismert SEMA Show idei beszámolóját illetően, mely egy hete zárta be kapuit Las Vegasban.

SEMA Show 2015 - 2. rész

Tegnap zárta be kapuit a világ legnagyobb háttéripari kiállításaként és vásáraként ismert SEMA Show, mely minden évben átépített autó- és motorcsodák ezreivel várja az érdeklődőket Las Vegasba.

SEMA Show 2015 - 1. rész

A világ legnagyobb háttéripari kiállítása és vására idén is menetrendszerűen november elején került megrendezésre Las Vegasban. Íme egy szép nagy SEMA Show körkép, még forrón tálalva!

Országszerte: Saturday Night Cruise

Országos megmozdulás keretein belül, szombaton került megrendezésre a Rozsdakupac Magazin által meghirdetett Saturday Night Cruise.

Hungarian Octavia Klub találkozó

Nem csak márkatársak, de azonos típussal rendelkező autótulajdonosok is alkothatnak összetartó magot, az internetes ismerettség pedig előbb, vagy utóbb személyes kapcsolatokhoz vezet.

I. Szerencsi Autófeszt találkozó

Október első szombatjának reggelén népes konvoj indult el egy miskolci MOL benzinkútról Szerencs felé. A célpont a csokoládé városában megszervezett, idei utolsó Autófeszt volt, mely sorozatból idén a megyeszékhelyi fordulót már megjártuk.

TURBOMETAL: premier és klasszik autós tali

Először három évvel ezelőtt, a visontai Fast & Furious Party-n találkoztam néhány vidám sráccal, akik a gépen hosszú záridővel exponálva, elemlámpákkal szaladgáltak az autók körül, egészen egyedi képeket létrehozva végeredményképp. Úgy hívták őket: Turbometal Motorblog.

Black Gun's Garage Meet

Veszprémben, szezonzáró találkozónak indult az egy éve alakult Black Gun's Garage összejövetele, azonban ha az időjárás így folytatja, még simán beleférhet majd akár egy szülinapi treffen is.

A Volkswagen Ünnepe a Hungaroringen

Szeptember utolsó szombatján került sor 2014 legnagyobb Volkswagen Találkozójára, melyre a gyártó hazai képviseletének szervezésében, a Hungaroringen került sor.

Végső Összecsapás 2014 - beszámoló

Méltó befejezéssel zárult az idei Drifted.hu bajnokság a szeptemberi teljes hétvégén megrendezésre került Végső Összecsapás keretei között.

Amerika és Tuning: KÖKI V8 találkozó

Amit eddig Lurdy-V8-ként ismertünk, idén első ízben került át a KÖKI bevásárlóközpont mélygarázsába, itt pedig a 29-es Körzet, valamint a Streettuning Workshop szervezésében tuning autókkal és klubokkal kiegészülve érett meg egy igazán nagy találkozóvá.

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Összesen 750 találat 38 oldalon