Info lorem ipsum szöveg

Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

Tuning World Bodensee 2015 - 3. rész

Habár a klubos csarnokok is bőven tartogattak nyálcsorgatnivalót, az igazán ütős tuningautók lelőhelyének gócpontja ezúttal is a a Private Car Area néven futó A3-as csarnok volt a Tuning World Bodensee-n.

Íme Európa idei 16 legjobb tuning autója!

Mielőtt valaki hörögni kezdene a cím miatt, természetesen a múlt heti Tuning World Bodensee keretei között zajló European Tuning Showdown finalistáit mutatjuk be. Az ETS kontinensünk jelenleg legrangosabb autós szépségversenye melyre idén 14 ország építői jutottak be.

III. Encsi Autós Találkozó beszámoló

Borsod megyében javában dübörög a tuning szezon, május 1-én a harmadik alkalommal megrendezett Encsi Autós Találkozón jártunk. A helyszín az eddigiekhez hasonlóan most is a Roxbury diszkó, és az azt körülvevő betonplacc volt, az autósok reggel 9-től foglalhatták el a helyüket.

Tempós driftelés Budapest belvárosában

Immáron másodszor száguldozhattak a Tomracing Motorsport versenyzői a Nagy Futamon. Nézd meg, hogyan füstöltek a Federal abroncsai Budapest belvárosában!

Wörthersee - Vor Dem See 2015

Útba esett hazafelé, így a Tuning World Bodensee után eltöltöttünk még néhány napot a Wörthi-tó környékén is, ahol javában zajlik az eseményt megelőző, ilyenkor szokásos konszern- és tuningtalálkozó. A kint tapasztaltakban pedig idén sem csalódtunk!

Tuning World Bodensee 2015 - 2. rész

A Tuning World Bodensee felhozatalának gerincét ez évben is a Club Scene csarnokai alkották. Az összesen 5 db "A" jelű pavilon rengeteg klubot és magánépítést tartogatott, Európa számos országából.

TWB 2015 - a második párbaj

Míg az első ellenfélnél viszonylag biztosra vehető volt a DF Mustang továbbjutása, a pénteki párbaj már korántsem tűnt egyértelműnek az European Tuning Showdown egyetlen magyar versenyzőjénél.

TWB 2015 - Eszter a Miss Tuning választáson!

Nem csak az European Tuning Showdown-ra kijutott - egyelőre remekül szereplő - egyetlen hazai versenyzőnek szurkolhatunk ezen a hétvégén, hanem a Miss Tuning szépségverseny magyar indulójának, Oczella Eszternek is!

TWB 2015 - az első magyar párbaj!

Javában dübörög a Tuning World Bodensee idei felvonása, ahol a DF Tuning legfrissebb Mustangjának szurkolhatunk kontinensünk legszebb autóinak megmérettetése, az European Tuning Showdown (ETS) keretei között.

Tuning World Bodensee 2015 - 1. rész

Immáron kilencedik éve, hogy a németeknél töltjük a május elsejét, ennek oka pedig idén sem lehet más, mint Európa legnagyobb, kifejezetten tuning autós tematikájú show-ja, a Tuning World Bodensee.

Carlife Spring Fest beszámoló

A hónap utolsó szombatján, április 25-én az egri Agria Park díszkertje adott otthont a Carlife Spring Fest autókiállításnak. Akik ezen a napon látogattak el a plázába vásárolni, szebbnél szebb autókat láthattak az udvaron kiállítva.

KÖKI V8 másodszor

Múlt hét szombaton második alkalommal vonult a hazai autós élet a KÖKI Terminál mélygarázsába, ahol megrendezésre került a KÖKI V8 Amerikai és Tuning Autós Találkozó.

Sebesség Fesztivál 2015

Múlt hétvégén idén első ízben burkolózott füstfelhőbe a tököli reptér, hisz a Drifted Országos Bajnokság első fordulóját, a Sebesség Fesztivált rendezték meg.

VIII. Balatonfüredi Tuning Találkozó

Április második hétvégéjén, hagyományszerűen Balatonfüreden, a Kisfaludy Strand parkolójában került megrendezésre a tavasz egyik legnagyobb tuning találkozója.

Autofeszt / North-East Company évadnyitó

Borsod megyében is elkezdődött a 2015-ös autós szezon, április 4-én, szombaton tartották a szezonnyitó tuning találkozót, a József Attila úti Auchan parkoló bal hátsó részén.

Sebesség Fesztivál: Irány Tököl

E hétvégén kezdetét veszi a Drifted.hu sorozata a Sebesség Fesztivállal a tököli reptéren.  Közel 60 versenyző nevezett a Pro, SemiPro, King Of Europe Street Legal és hölgyek sorozatában, a Queen Of Europe kategóriában.

A kiállítás, ahol helyben 30.000 autót adnak el

Itt a nem elfeledett kiállítás, vagyis a 36. Bangkoki Nemzetközi Motor Show! Ugyan már vége is lett mikor ezeket a képeket látjátok, de így legalább be tudjuk mutatni a számokat és azt is elárulhatjuk, hogy bekerült a világ top 5 kiállítása közé. 

Carlife IX. Szezonnyitó Meeting

Itt a tavasz, hónak már nyoma sincs, így itt volt az ideje, hogy elkezdődjön az idei tuning szezon. Egerben március 15-re esett tavaszköszöntő autós találkozó időpontja, helyszínként a már sokszor bizonyított Lidl parkoló várta az "éledező" autósokat.

Ütött a jubileum: AMTS, tízedszer

Minden eddiginél népesebb, méretesebb és látogatottabb benzingőzös évadnyitót hozott a Hungexpóra a március 20. és 22. között megrendezett Autó, Motor és Tuning Show. Magyarország legjelentősebb autós-motoros kiállítását és vásárát a három nap alatt több mint ötvenháromezren keresték fel.

Erről szólt a hétvége: AMTS 2015

Azért jó az AMTS, mert egy kicsit mindenki benne van. Aki kivitte az autóját, aki megnézte, aki megszervezte, aki dolgozott rajta, aki kiment, érdekelte, kiállított vagy látogatott, fotózott, vagy tapsolt. Szóval ebből a nagy egészből állt össze a jó sztori. És ez tetszik.

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Összesen 781 találat 40 oldalon