Info lorem ipsum szöveg

Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

SEMA Show 2014 - Ignited!

Még egy epizóddal tartoztunk a világ legnagyobb háttéripari kiállításaként és vásáraként ismert SEMA Show idei beszámolóját illetően, mely egy hete zárta be kapuit Las Vegasban.

SEMA Show 2015 - 2. rész

Tegnap zárta be kapuit a világ legnagyobb háttéripari kiállításaként és vásáraként ismert SEMA Show, mely minden évben átépített autó- és motorcsodák ezreivel várja az érdeklődőket Las Vegasba.

SEMA Show 2015 - 1. rész

A világ legnagyobb háttéripari kiállítása és vására idén is menetrendszerűen november elején került megrendezésre Las Vegasban. Íme egy szép nagy SEMA Show körkép, még forrón tálalva!

Országszerte: Saturday Night Cruise

Országos megmozdulás keretein belül, szombaton került megrendezésre a Rozsdakupac Magazin által meghirdetett Saturday Night Cruise.

Hungarian Octavia Klub találkozó

Nem csak márkatársak, de azonos típussal rendelkező autótulajdonosok is alkothatnak összetartó magot, az internetes ismerettség pedig előbb, vagy utóbb személyes kapcsolatokhoz vezet.

I. Szerencsi Autófeszt találkozó

Október első szombatjának reggelén népes konvoj indult el egy miskolci MOL benzinkútról Szerencs felé. A célpont a csokoládé városában megszervezett, idei utolsó Autófeszt volt, mely sorozatból idén a megyeszékhelyi fordulót már megjártuk.

TURBOMETAL: premier és klasszik autós tali

Először három évvel ezelőtt, a visontai Fast & Furious Party-n találkoztam néhány vidám sráccal, akik a gépen hosszú záridővel exponálva, elemlámpákkal szaladgáltak az autók körül, egészen egyedi képeket létrehozva végeredményképp. Úgy hívták őket: Turbometal Motorblog.

Black Gun's Garage Meet

Veszprémben, szezonzáró találkozónak indult az egy éve alakult Black Gun's Garage összejövetele, azonban ha az időjárás így folytatja, még simán beleférhet majd akár egy szülinapi treffen is.

A Volkswagen Ünnepe a Hungaroringen

Szeptember utolsó szombatján került sor 2014 legnagyobb Volkswagen Találkozójára, melyre a gyártó hazai képviseletének szervezésében, a Hungaroringen került sor.

Végső Összecsapás 2014 - beszámoló

Méltó befejezéssel zárult az idei Drifted.hu bajnokság a szeptemberi teljes hétvégén megrendezésre került Végső Összecsapás keretei között.

Amerika és Tuning: KÖKI V8 találkozó

Amit eddig Lurdy-V8-ként ismertünk, idén első ízben került át a KÖKI bevásárlóközpont mélygarázsába, itt pedig a 29-es Körzet, valamint a Streettuning Workshop szervezésében tuning autókkal és klubokkal kiegészülve érett meg egy igazán nagy találkozóvá.

II. Encsi Autós Találkozó

Szeptember 13-án, az idei teljes szezonra immáron általános mondható körülmények között rendezték még a II. Encsi Autós Találkozót.

IV. Sun City Tuningtalálkozó

Az őszi szezon kezdetét mi sem jelezhetné jobban itt délen, mint a hagyományszerűen az iskolakezdésre igazított szegedi Sun City Tuningtalálkozó, melyre augusztus utolsó hétvégéjén került sor.

II. Abaújszántói autós találkozó

Augusztus utolsó szombatján rendezték meg a II. Abaújszántói autós találkozót. A tavalyi évhez hasonlóan most is a helyi sportpályára várták a tuning autók szerelmeseit.

Prague Car Festival 2014 - beszámoló

Immáron harmadik éve, hogy a szép emlékű Tuning Salon Brno sorozatból kinőtte magát a csehek egyik legjelentősebb autós kiállítása, a Prague Car Festival. Idén sem hiányozhattunk az eseményről!

ASTW 2014: jelentem, berúgtunk kétszer

Ötödik alkalommal kerül megrendezésre Lengyelország egyik leghangulatosabb, sokkal inkább a pihenésre és a bandázásra kihegyezett tuning összejövetele, az All Stars Tuning Weekend.

A meglepetések versenye: Trackwood 2014

Rengetegen várták a driftért rajongók közül, hogy ismét megnyissa kapuit a Trackwood drift fesztivál. A külföldi pilóták az izgalmas máriapócsi pályát, a magyar versenyzők az erős autókkal és hihetetlen tudással rendelkező EEDC-s ellenfeleket, míg a több ezer néző azt a hihetetlen élményt várta és kapta, amit nem nyújthat más verseny, csak a Trackwood.

6. Carlife tuning találkozó, Eger

Immár 6. alkalommal rendezték meg a Carlife tuning találkozót Eger városában. Az eddigiekhez hasonlóan ismét a Lidl parkolóját kezdték el megtölteni az épített és egyedi verdák.

Visszavágtak a magyarok

A Bélkő-hegy meghódítása után, múlt hétvégén a tököli reptérre látogatott a King Of Europe Pro Series mezőnye.

Night Cruisin' Cars Meet

130-nál is több autó érkezett és foglalta el az érdi Tesco parkolójának igencsak nagy szegletét. Sokan érkeztek a fővárosból, de a találkozó keménymagját az érdi csapat alkotta.

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Összesen 759 találat 38 oldalon