Info lorem ipsum szöveg

Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

II. Encsi Autós Találkozó

Szeptember 13-án, az idei teljes szezonra immáron általános mondható körülmények között rendezték még a II. Encsi Autós Találkozót.

IV. Sun City Tuningtalálkozó

Az őszi szezon kezdetét mi sem jelezhetné jobban itt délen, mint a hagyományszerűen az iskolakezdésre igazított szegedi Sun City Tuningtalálkozó, melyre augusztus utolsó hétvégéjén került sor.

II. Abaújszántói autós találkozó

Augusztus utolsó szombatján rendezték meg a II. Abaújszántói autós találkozót. A tavalyi évhez hasonlóan most is a helyi sportpályára várták a tuning autók szerelmeseit.

Prague Car Festival 2014 - beszámoló

Immáron harmadik éve, hogy a szép emlékű Tuning Salon Brno sorozatból kinőtte magát a csehek egyik legjelentősebb autós kiállítása, a Prague Car Festival. Idén sem hiányozhattunk az eseményről!

ASTW 2014: jelentem, berúgtunk kétszer

Ötödik alkalommal kerül megrendezésre Lengyelország egyik leghangulatosabb, sokkal inkább a pihenésre és a bandázásra kihegyezett tuning összejövetele, az All Stars Tuning Weekend.

A meglepetések versenye: Trackwood 2014

Rengetegen várták a driftért rajongók közül, hogy ismét megnyissa kapuit a Trackwood drift fesztivál. A külföldi pilóták az izgalmas máriapócsi pályát, a magyar versenyzők az erős autókkal és hihetetlen tudással rendelkező EEDC-s ellenfeleket, míg a több ezer néző azt a hihetetlen élményt várta és kapta, amit nem nyújthat más verseny, csak a Trackwood.

6. Carlife tuning találkozó, Eger

Immár 6. alkalommal rendezték meg a Carlife tuning találkozót Eger városában. Az eddigiekhez hasonlóan ismét a Lidl parkolóját kezdték el megtölteni az épített és egyedi verdák.

Visszavágtak a magyarok

A Bélkő-hegy meghódítása után, múlt hétvégén a tököli reptérre látogatott a King Of Europe Pro Series mezőnye.

Night Cruisin' Cars Meet

130-nál is több autó érkezett és foglalta el az érdi Tesco parkolójának igencsak nagy szegletét. Sokan érkeztek a fővárosból, de a találkozó keménymagját az érdi csapat alkotta.

I. Tarnamérai Tuning Találkozó

A 2008-as fergeteges tuning bulikhoz hasonlóan idén újra a Tarnamérai Termál és Strandfürdő adott otthont egy - ezúttal 3 napos - rendezvénynek.

II. Kistokaji Tuning Találkozó

Hétvégén másodízben került sor Kistokaj tuning találkozójára. Tényfeltáró galériánk az X-Tomi Design jóvoltából került feltöltésre, ezúton is nagy köszönet érte!

V. Sárbogárdi Tuning Találkozó

Máriapócs, Balaton Sound, tömérdek párhuzamos autós rendezvény, vagy borzasztó időjárás-előrejelzés ide, vagy oda Sárbogárdon ismét rengetegen voltak.

Gpticketshop.hu Retro Drift Kupa - beszámoló

2014. július 12-én és 13-án Máriapócson amerre a szem ellátott mindenhol Ladákat lehetett látni. Nem hiába, hiszen a Gpticketshop.hu Retro Drift Kupa keretein belül került megrendezése a Lada autókiállítás, a Lada körverseny közel 50 indulóval és a meghívásos Ladaracing.hu Allstar gála.

Gyomig ültetve: lezajlott a második Stancefest

Június utolsó hétvégéjén zajlott le a 819 Company idei nagytalálkozója, a StanceFest. A második jubileumát ünneplő rendezvényben pontosan azt hozta, amit vártunk tőle: remek találkozót egy remek helyszínen, hibátlan felhozatallal.

V. Autóhifi és Tuning Fesztivál - Miskolc

Öt év, ötödik a Autófeszt, az eddigi legnagyobb - így szólt idén a miskolci Autóhifi és Tuning Fesztivál szlogenje. A főszervező Danó pedig hozta is, amit egy ilyen promó után megkövetel a buli.

North Side Tuning Show - Szerbia

Második alkalommal került sor Szabadkán a North Side Tuning Show találkozóra, melyen hazai vasak is képviseltették magukat - főként a határ közelében fekvő Szeged városából.

Devil 12: lehetett überelni?

A tavalyi Devil 11 fesztivált és lakodalmat minden idők legnagyobb hazai találkozós bulijaként tartottuk számon, amit igencsak nehéz lesz valaha is felülmúlni. Az idei felvonásban sem csalódtunk!

Az éjszaka királynője: Szántó Nikolett!

Szántó Nikolett elképesztő versenyzéssel nyerte meg az idei Lóerők Éjszakáját, autója képességét maximálisan kihasználta az erős mezőnyben. A szervezők előtt pedig le a kalappal, hatalmas bulit hoztak össze, és egy újabb nézőcsúcsot, hiszen ennyien még soha nem voltak a tököli drift arénában.

0 cm távolság és füstbe ment tervek...

A Máriapócson 2014. június 8-án és 9-én megrendezésre került Oláh-Gumi Rallycross & Drift Országos Bajnoki Fesztivál azt az élményt nyújtotta a nézőknek, amelyre az elmúlt évi rendezvény után számíthattak: izgalmas csatákat mind rallycrossban, mind driftben.

Lóerők Éjszakája 2014 - Carstyling szemmel

Negyedik jubileumát érte meg hazánk legnagyobb éjszakai motorsport eseménye, a Lóerők Éjszakája, melyre mind versenyzők, mind látogatók tekintetében rekordszámban érkeztek a résztvevők a Tököli Repülőtérre.

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Összesen 750 találat 38 oldalon