Info lorem ipsum szöveg

Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

I. Tarnamérai Tuning Találkozó

A 2008-as fergeteges tuning bulikhoz hasonlóan idén újra a Tarnamérai Termál és Strandfürdő adott otthont egy - ezúttal 3 napos - rendezvénynek.

II. Kistokaji Tuning Találkozó

Hétvégén másodízben került sor Kistokaj tuning találkozójára. Tényfeltáró galériánk az X-Tomi Design jóvoltából került feltöltésre, ezúton is nagy köszönet érte!

V. Sárbogárdi Tuning Találkozó

Máriapócs, Balaton Sound, tömérdek párhuzamos autós rendezvény, vagy borzasztó időjárás-előrejelzés ide, vagy oda Sárbogárdon ismét rengetegen voltak.

Gpticketshop.hu Retro Drift Kupa - beszámoló

2014. július 12-én és 13-án Máriapócson amerre a szem ellátott mindenhol Ladákat lehetett látni. Nem hiába, hiszen a Gpticketshop.hu Retro Drift Kupa keretein belül került megrendezése a Lada autókiállítás, a Lada körverseny közel 50 indulóval és a meghívásos Ladaracing.hu Allstar gála.

Gyomig ültetve: lezajlott a második Stancefest

Június utolsó hétvégéjén zajlott le a 819 Company idei nagytalálkozója, a StanceFest. A második jubileumát ünneplő rendezvényben pontosan azt hozta, amit vártunk tőle: remek találkozót egy remek helyszínen, hibátlan felhozatallal.

V. Autóhifi és Tuning Fesztivál - Miskolc

Öt év, ötödik a Autófeszt, az eddigi legnagyobb - így szólt idén a miskolci Autóhifi és Tuning Fesztivál szlogenje. A főszervező Danó pedig hozta is, amit egy ilyen promó után megkövetel a buli.

North Side Tuning Show - Szerbia

Második alkalommal került sor Szabadkán a North Side Tuning Show találkozóra, melyen hazai vasak is képviseltették magukat - főként a határ közelében fekvő Szeged városából.

Devil 12: lehetett überelni?

A tavalyi Devil 11 fesztivált és lakodalmat minden idők legnagyobb hazai találkozós bulijaként tartottuk számon, amit igencsak nehéz lesz valaha is felülmúlni. Az idei felvonásban sem csalódtunk!

Az éjszaka királynője: Szántó Nikolett!

Szántó Nikolett elképesztő versenyzéssel nyerte meg az idei Lóerők Éjszakáját, autója képességét maximálisan kihasználta az erős mezőnyben. A szervezők előtt pedig le a kalappal, hatalmas bulit hoztak össze, és egy újabb nézőcsúcsot, hiszen ennyien még soha nem voltak a tököli drift arénában.

0 cm távolság és füstbe ment tervek...

A Máriapócson 2014. június 8-án és 9-én megrendezésre került Oláh-Gumi Rallycross & Drift Országos Bajnoki Fesztivál azt az élményt nyújtotta a nézőknek, amelyre az elmúlt évi rendezvény után számíthattak: izgalmas csatákat mind rallycrossban, mind driftben.

Lóerők Éjszakája 2014 - Carstyling szemmel

Negyedik jubileumát érte meg hazánk legnagyobb éjszakai motorsport eseménye, a Lóerők Éjszakája, melyre mind versenyzők, mind látogatók tekintetében rekordszámban érkeztek a résztvevők a Tököli Repülőtérre.

Tuning Show Kraków 2014 - 2. rész

Május közepén rendezték meg immáron a 12. Tuning Show Kraków-t, ahova a hagyományokhoz híven magyar tunerek is újfent meghívást kaptak.

33. GTI TREFFEN AM WÖRTHERSEE

Ismét eltelt egy év, így elindulhattunk a világ leghíresebb Treffen-jére. Már az első napon kiderült számunkra, hogy a felhozatal idén a legkomolyabb az elmúlt évekhez képest. Sajnos ez igaz volt a rend őreinek intézkedéseire is, de erről kicsit később.

III. Egri Tuning Találkozó - képekben

Ha eger, akkor X-Tomi Photography: ismét remek galériát került feltöltésre, ezúttal a megyeszékhely harmadik jubileumát ünneplő tuning találkozójáról, melynek az Apollo Sportrepülőtér adott otthont múlt szombaton.

Bodensee 2014 - hazai szemmel és egy GoProval

Remek videót kaptunk Berczi Patriknak köszönhetően, a Tuning World Bodensee eseményeit hazai szemmel és egy GoPro kamerával összefoglalandó. Érdemes megnézni!

Tuning Show Kraków 2014 - 1. rész

Amíg a Volkswagenek szerelmesei a Wörthi-tónal gyülekeznek, addig kicsiny csapatunk útnak indult Krakkóba, a minden évben május közepén esedékes Tuning Show Kraków meglátogatására. 

III. Zalakarosi Tuning Találkozó

Történetének immáron harmadik autós szezonját tapossa a neves hazai gyógyfürdőfalu, Zalakaros főtere, ahol idén is megrendezésre került a szokásos tuningtalálkozó.

Wörthersee Tour 2014 - Week before

Alig két hét van hátra kontinensünk legjelentősebb GTI-találkozójáig. Míg itthon a Balatonpartot az árvíz, a Wörthi-tó környékét ismét döbbenetes mennyiségű tuning autó árasztotta el, a legjobb fajtából.

Parkoló Parádé

Múlt hét szombaton tartotta a Totalcar.hu immáron a harmadik Parkoló Parádé elnevezésű autós-motoros találkozóját.

VI. Szarvasi Tuningmajális beszámoló

Szarvas városában immáron hatodjára került megrendezésre a Tuningmajális, mely ismét rengeteg autóval és számos programmal várta a nagyérdeműt. A rendezvény beszámolóját a főszervező, Sitti küldte be részünkre, ezúton is nagy köszönet neki!

7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Összesen 759 találat 38 oldalon