Info lorem ipsum szöveg

Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

Tuning Show Kraków 2014 - 2. rész

Május közepén rendezték meg immáron a 12. Tuning Show Kraków-t, ahova a hagyományokhoz híven magyar tunerek is újfent meghívást kaptak.

33. GTI TREFFEN AM WÖRTHERSEE

Ismét eltelt egy év, így elindulhattunk a világ leghíresebb Treffen-jére. Már az első napon kiderült számunkra, hogy a felhozatal idén a legkomolyabb az elmúlt évekhez képest. Sajnos ez igaz volt a rend őreinek intézkedéseire is, de erről kicsit később.

III. Egri Tuning Találkozó - képekben

Ha eger, akkor X-Tomi Photography: ismét remek galériát került feltöltésre, ezúttal a megyeszékhely harmadik jubileumát ünneplő tuning találkozójáról, melynek az Apollo Sportrepülőtér adott otthont múlt szombaton.

Bodensee 2014 - hazai szemmel és egy GoProval

Remek videót kaptunk Berczi Patriknak köszönhetően, a Tuning World Bodensee eseményeit hazai szemmel és egy GoPro kamerával összefoglalandó. Érdemes megnézni!

Tuning Show Kraków 2014 - 1. rész

Amíg a Volkswagenek szerelmesei a Wörthi-tónal gyülekeznek, addig kicsiny csapatunk útnak indult Krakkóba, a minden évben május közepén esedékes Tuning Show Kraków meglátogatására. 

III. Zalakarosi Tuning Találkozó

Történetének immáron harmadik autós szezonját tapossa a neves hazai gyógyfürdőfalu, Zalakaros főtere, ahol idén is megrendezésre került a szokásos tuningtalálkozó.

Wörthersee Tour 2014 - Week before

Alig két hét van hátra kontinensünk legjelentősebb GTI-találkozójáig. Míg itthon a Balatonpartot az árvíz, a Wörthi-tó környékét ismét döbbenetes mennyiségű tuning autó árasztotta el, a legjobb fajtából.

Parkoló Parádé

Múlt hét szombaton tartotta a Totalcar.hu immáron a harmadik Parkoló Parádé elnevezésű autós-motoros találkozóját.

VI. Szarvasi Tuningmajális beszámoló

Szarvas városában immáron hatodjára került megrendezésre a Tuningmajális, mely ismét rengeteg autóval és számos programmal várta a nagyérdeműt. A rendezvény beszámolóját a főszervező, Sitti küldte be részünkre, ezúton is nagy köszönet neki!

Tuning World Bodensee 2014 - 5. rész

Egy hete zárta kapuit kontinensünk legjelentősebb autó tuning show-ja, a Tuning World Bodensee. Beszámolóinkból jórészt megismerhettétek a terjedelmes felhozatalt, egyetlen csarnok kivételével.

Tuning World Bodensee 2014 - 4. rész

A Tuning World Bodensee kiállítási csarnokainak felét idén is az Exhibitor Area foglalta el, melyet szinte teljes egészében a kiállító cégek, szervezetek és partnerek standjai foglaltak el.

Ismerd meg Európa TOP 15 tuning autóját!

A Tuning World Bodensee egyik fő attrakciója vitathatatlanul az European Tuning Showdown volt idén is. A 12 országból érkezett autócsodák döntőjére a rendezvény utolsó napján, nem kis érdeklődés mellett került sor.

TWB 2014 - Íme az idei Miss Tuning!

A Tuning World Bodensee évek óta szerves része a nemzetközi Miss Tuning verseny, ahol 20 döntősből választják ki Európa tuning szépségkirálynőjét. Idén magyar lány is volt a mezőnyben!

Tuning World Bodensee 2014 - 3. rész

A Tuning World Bodensee tematikájának lényegét a környező országok, valamint a kontinens több szegletéből érkező magánautós felhozatal teszi ki. A jól bevált recept idén sem változott!

Motorzaj, eső, boxhangulat, csajosok

Jó kis autós merítés a vasárnapi WTCC futamon. Nem hivatalból, hanem szórakozásból. Persze drukkoltunk is, de az igazi műsor a pályán zajlott!

TWB 2014 - a harmadik párbajnap

Újabb izgalmakkal teli nap virradt a Tuning World Bodensee-n tartózkodó magyar csapat számára: mindkét autónk versenyben volt az Európa legszebb tuningautója címéért folyó European Tuning Showdown-on, ezúttal pedig a középdöntőben folytak a küzdelmek.

TWB 2014 - Kitty a Miss Tuning választáson!

Nem csak az European Tuning Showdown-ra kijutott két hazai versenyzőnek szurkolhatunk ezen a hétvégén, hanem a Miss Tuning szépségverseny egyetlen hazai résztvevőjének, Tikos Kittynek is!

TWB 2014 - a második párbajnap!

Nem telt el izgalmak nélkül a Tuning World Bodensee-n töltött második napunk sem. Az Európa legszebb autója címért folyó megmérettetésen mindkét hazai versenyzőnk párbajozott ma, ezúttal végre nem egymás ellen.

Tuning World Bodensee 2014 - 2. rész

A Tuning World Bodensee első napján rögtön a legkomolyabb pavilonnal kezdtük a kiállítás bejárását. Az European Tuning Showdown indulóinak helyet adó A7-es csarnok mindössze félszáz autót tartogat, na de milyeneket!

TWB 2014 - lezajlott az első párbaj!

Már javában dübörög a Tuning World Bodensee idei felvonása, ahol két hazai tuning autónak is szurkolhatunk kontinensünk legszebb autóinak megmérettetése, az European Tuning Showdown (ETS) keretei között.

7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Összesen 750 találat 38 oldalon