Info lorem ipsum szöveg

Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

Tuning World Bodensee 2014 - 1. rész

Egy év kihagyás után ismét célba vettük Európa legnagyobb, kifejezetten tuning tematikájú kiállítását, a Tuning World Bodensee-t - idén azonban már messze több, mint csendes megfigyelői minőségben!

Carlife V. Meet - képekben

Az X-Tomi Photography-nek köszönhetően remek galériát került feltöltésre a húsvét hétfői egri Carlife Meet-ről. A népes márkafüggetlen tali képeiért katt ide!

Hatodszor Szegeden: Raceland Kupa

Hatodik alkalommal is a város legismertebb tuningcége, a BG Tuning Co. szervezésében zajlott le a szokásos tavaszi találkozó, a Raceland Kupa. A helyszínt ezúttal is a Szeged Plaza parkolója szolgáltatta - egy kis csavarral.

VII. Balatonfüredi Tuning Találkozó

Már a tavalyi sikerekre alapozva is borítékolható volt, hogy rekordot dönt a Balatonfüredit Tuning Találkozó. A legnagyobb Balaton-parti autós összejövetelben idén sem csalódtunk.

Élőben a Raceland Kupáról!

Javában dübörög a Raceland Kupa Szegeden, hatodik alkalommal is szokásosan a BG Tuning szervezésében. A rendezvény ezúttal a pláza mélygarázsába költözött, kellemes kis undergroundos életérzést adva a történetnek.

Red Sun Fest - újratöltve!

Régi hagyomány éledt újra az elmúlt hétvégén Tökölön: a szezonnyitó Sebesség Fesztivál keretei között újra megrendezésre került hazánk egyik legnagyobb japán autós találkozója, a Red Sun Fest.

Ready tú füst? Lezajlott az első tököli drift

Készen álltunk arra, hogy idén először magunkba szívhassuk a jó kis magyar gumifüstöt. Kaptunk már egy kis ízelítőt az AMTS Gymkhanán, de a drift szakág a tököli szezonnyitón mutatta meg magát idén először a Sebesség Fesztiválon.

Élőben Balatonfüredről

Javában dübörög a 7. Balatonfüredi Tuningtalálkozó, mely autók és látogatók létszámát tekintve biztosra vehető, hogy idén is rekordot dönt. A rendezvényre mi is standdal, színpaddal érkeztünk íme egy kis előzetes a látnivalókból!

Ragacs, Opelek, jó idő

Az idei drag szezon is a kiskunlacházi reptéren kezdődött, ugyanis szombaton tartotta évadnyitó gyorsulási versenyét a Dragracing.hu csapata. Ragyogó tavaszi napsütés és jó idő várta kilátogatókat,

Rekord a javából: AMTS 2014

Minden eddigi rekordot megdöntött az idei Autó, Motor és Tuning Show, melyre több, mint 44 ezer látogató volt kíváncsi március 21-23. között a Hungexpón.

AMTS 2014: Nagyot durrant!

A jól megszokott módon, ismét az Autó, Motor és Tuning Show-val kezdődött az idei szezon. Beszámoló látogatói szemmel és remek fotósorozat, nagy köszönet érte Tamaskovics Zoltánnak!

Genf, ahogyan még nem láttad

Az AutomotorTV csapatának köszönhetően exkluzív képsorozatot kaptunk a csütörtökön nyitó Genfi Autószalonról, Európa legjelentősebb szezonnyitó autós kiállításáról.

VI. Nagykanizsai Tuning Treffen

Az év utolsó hazai autóstalálkozóját megszokottan Nagykanizsán rendezték meg, október utolsó vasárnapján. Teljesen új helyszínre esett a választás, ezúttal - és reméljük nem utoljára - a helyi reptér adott otthont az eseménynek.

All Stars Tuning Weekend 2013

Nyár végén, Allstars Tuning Weekend néven negyedik alkalommal kerül megrendezésre Lengyelország egyik leghangulatosabb tuning összejövetele, melynek népszerűsége egyértelműen vetekszik a régió legnagyobb találkozóival.

Hungaroring Extreme Technical Weekend

Méltó befejezéssel zárult az idei Drifter és Dragracing bajnoki szezon, az elmúlt hétvégén lezajlott nagyszabású Hungaroring Extreme Technical Weekend eseménnyel. Az Országos Drift Bajnokságon felül a King Of Europe állomását is a mogyoródi versenypályára hozta a rendezvény.

Hamisítatlan holland tali: Tuning Sunday Gemert

Az évek során nem sok autót láttunk Hollandiából, így az utolsó idei külföldi találkozólátogatásunkat ide terveztük. A Car Power Holland rendezvénye hatodik jubileumát ünnepelte idén, mely az évek során a szezon utolsó nívós autós összeröffenésévé nőtte ki magát odakint.

Élőben a Hungaroringről!

Két hete még Volkswagen Golfok tömkelege foglalta el a mogyoródi versenypálya paddock-ját, most ugyanitt több száz Honda mocorog, az idei szezon utolsó gyorsulási- és drift eseményén.

Végső Összecsapással zárult az idei Drifted szezon

Véget ért hazánk legnagyobb mezőnyét összefogó drift sorozata mely az idei évben debütált. A Drifted Országos Drift Bajnokság ide győztese Galacs Gábor, aki egy nitrós V8-as E30-al terelte egész évben.

IAA 2013: összefoglaló, kényelmeseknek

Múlt hétvégén zárta be kapuit a nyár végének legnagyobb nemzetközi autómustrája, a Frankfurti Autószalon. A rendezvényről 74monsta felhasználónk töltött fel számunkra egy jó adagnyi képet.

VW Golf Találkozó - másodszor!

A Volkswagen Magyarország tavaly először megrendezett Golf-találkozója hatalmas sikerrel zárult, így nem ért senkit meglepetésként, hogy idén még nagyobb durranással készültek az őszi eseményre.

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Összesen 750 találat 38 oldalon