Info lorem ipsum szöveg

Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

Tuning World Bodensee 2014 - 5. rész

Egy hete zárta kapuit kontinensünk legjelentősebb autó tuning show-ja, a Tuning World Bodensee. Beszámolóinkból jórészt megismerhettétek a terjedelmes felhozatalt, egyetlen csarnok kivételével.

Tuning World Bodensee 2014 - 4. rész

A Tuning World Bodensee kiállítási csarnokainak felét idén is az Exhibitor Area foglalta el, melyet szinte teljes egészében a kiállító cégek, szervezetek és partnerek standjai foglaltak el.

Ismerd meg Európa TOP 15 tuning autóját!

A Tuning World Bodensee egyik fő attrakciója vitathatatlanul az European Tuning Showdown volt idén is. A 12 országból érkezett autócsodák döntőjére a rendezvény utolsó napján, nem kis érdeklődés mellett került sor.

TWB 2014 - Íme az idei Miss Tuning!

A Tuning World Bodensee évek óta szerves része a nemzetközi Miss Tuning verseny, ahol 20 döntősből választják ki Európa tuning szépségkirálynőjét. Idén magyar lány is volt a mezőnyben!

Tuning World Bodensee 2014 - 3. rész

A Tuning World Bodensee tematikájának lényegét a környező országok, valamint a kontinens több szegletéből érkező magánautós felhozatal teszi ki. A jól bevált recept idén sem változott!

Motorzaj, eső, boxhangulat, csajosok

Jó kis autós merítés a vasárnapi WTCC futamon. Nem hivatalból, hanem szórakozásból. Persze drukkoltunk is, de az igazi műsor a pályán zajlott!

TWB 2014 - a harmadik párbajnap

Újabb izgalmakkal teli nap virradt a Tuning World Bodensee-n tartózkodó magyar csapat számára: mindkét autónk versenyben volt az Európa legszebb tuningautója címéért folyó European Tuning Showdown-on, ezúttal pedig a középdöntőben folytak a küzdelmek.

TWB 2014 - Kitty a Miss Tuning választáson!

Nem csak az European Tuning Showdown-ra kijutott két hazai versenyzőnek szurkolhatunk ezen a hétvégén, hanem a Miss Tuning szépségverseny egyetlen hazai résztvevőjének, Tikos Kittynek is!

TWB 2014 - a második párbajnap!

Nem telt el izgalmak nélkül a Tuning World Bodensee-n töltött második napunk sem. Az Európa legszebb autója címért folyó megmérettetésen mindkét hazai versenyzőnk párbajozott ma, ezúttal végre nem egymás ellen.

Tuning World Bodensee 2014 - 2. rész

A Tuning World Bodensee első napján rögtön a legkomolyabb pavilonnal kezdtük a kiállítás bejárását. Az European Tuning Showdown indulóinak helyet adó A7-es csarnok mindössze félszáz autót tartogat, na de milyeneket!

TWB 2014 - lezajlott az első párbaj!

Már javában dübörög a Tuning World Bodensee idei felvonása, ahol két hazai tuning autónak is szurkolhatunk kontinensünk legszebb autóinak megmérettetése, az European Tuning Showdown (ETS) keretei között.

Tuning World Bodensee 2014 - 1. rész

Egy év kihagyás után ismét célba vettük Európa legnagyobb, kifejezetten tuning tematikájú kiállítását, a Tuning World Bodensee-t - idén azonban már messze több, mint csendes megfigyelői minőségben!

Carlife V. Meet - képekben

Az X-Tomi Photography-nek köszönhetően remek galériát került feltöltésre a húsvét hétfői egri Carlife Meet-ről. A népes márkafüggetlen tali képeiért katt ide!

Hatodszor Szegeden: Raceland Kupa

Hatodik alkalommal is a város legismertebb tuningcége, a BG Tuning Co. szervezésében zajlott le a szokásos tavaszi találkozó, a Raceland Kupa. A helyszínt ezúttal is a Szeged Plaza parkolója szolgáltatta - egy kis csavarral.

VII. Balatonfüredi Tuning Találkozó

Már a tavalyi sikerekre alapozva is borítékolható volt, hogy rekordot dönt a Balatonfüredit Tuning Találkozó. A legnagyobb Balaton-parti autós összejövetelben idén sem csalódtunk.

Élőben a Raceland Kupáról!

Javában dübörög a Raceland Kupa Szegeden, hatodik alkalommal is szokásosan a BG Tuning szervezésében. A rendezvény ezúttal a pláza mélygarázsába költözött, kellemes kis undergroundos életérzést adva a történetnek.

Red Sun Fest - újratöltve!

Régi hagyomány éledt újra az elmúlt hétvégén Tökölön: a szezonnyitó Sebesség Fesztivál keretei között újra megrendezésre került hazánk egyik legnagyobb japán autós találkozója, a Red Sun Fest.

Ready tú füst? Lezajlott az első tököli drift

Készen álltunk arra, hogy idén először magunkba szívhassuk a jó kis magyar gumifüstöt. Kaptunk már egy kis ízelítőt az AMTS Gymkhanán, de a drift szakág a tököli szezonnyitón mutatta meg magát idén először a Sebesség Fesztiválon.

Élőben Balatonfüredről

Javában dübörög a 7. Balatonfüredi Tuningtalálkozó, mely autók és látogatók létszámát tekintve biztosra vehető, hogy idén is rekordot dönt. A rendezvényre mi is standdal, színpaddal érkeztünk íme egy kis előzetes a látnivalókból!

Ragacs, Opelek, jó idő

Az idei drag szezon is a kiskunlacházi reptéren kezdődött, ugyanis szombaton tartotta évadnyitó gyorsulási versenyét a Dragracing.hu csapata. Ragyogó tavaszi napsütés és jó idő várta kilátogatókat,

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Összesen 759 találat 38 oldalon