Info lorem ipsum szöveg

Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

Rekord a javából: AMTS 2014

Minden eddigi rekordot megdöntött az idei Autó, Motor és Tuning Show, melyre több, mint 44 ezer látogató volt kíváncsi március 21-23. között a Hungexpón.

AMTS 2014: Nagyot durrant!

A jól megszokott módon, ismét az Autó, Motor és Tuning Show-val kezdődött az idei szezon. Beszámoló látogatói szemmel és remek fotósorozat, nagy köszönet érte Tamaskovics Zoltánnak!

Genf, ahogyan még nem láttad

Az AutomotorTV csapatának köszönhetően exkluzív képsorozatot kaptunk a csütörtökön nyitó Genfi Autószalonról, Európa legjelentősebb szezonnyitó autós kiállításáról.

VI. Nagykanizsai Tuning Treffen

Az év utolsó hazai autóstalálkozóját megszokottan Nagykanizsán rendezték meg, október utolsó vasárnapján. Teljesen új helyszínre esett a választás, ezúttal - és reméljük nem utoljára - a helyi reptér adott otthont az eseménynek.

All Stars Tuning Weekend 2013

Nyár végén, Allstars Tuning Weekend néven negyedik alkalommal kerül megrendezésre Lengyelország egyik leghangulatosabb tuning összejövetele, melynek népszerűsége egyértelműen vetekszik a régió legnagyobb találkozóival.

Hungaroring Extreme Technical Weekend

Méltó befejezéssel zárult az idei Drifter és Dragracing bajnoki szezon, az elmúlt hétvégén lezajlott nagyszabású Hungaroring Extreme Technical Weekend eseménnyel. Az Országos Drift Bajnokságon felül a King Of Europe állomását is a mogyoródi versenypályára hozta a rendezvény.

Hamisítatlan holland tali: Tuning Sunday Gemert

Az évek során nem sok autót láttunk Hollandiából, így az utolsó idei külföldi találkozólátogatásunkat ide terveztük. A Car Power Holland rendezvénye hatodik jubileumát ünnepelte idén, mely az évek során a szezon utolsó nívós autós összeröffenésévé nőtte ki magát odakint.

Élőben a Hungaroringről!

Két hete még Volkswagen Golfok tömkelege foglalta el a mogyoródi versenypálya paddock-ját, most ugyanitt több száz Honda mocorog, az idei szezon utolsó gyorsulási- és drift eseményén.

Végső Összecsapással zárult az idei Drifted szezon

Véget ért hazánk legnagyobb mezőnyét összefogó drift sorozata mely az idei évben debütált. A Drifted Országos Drift Bajnokság ide győztese Galacs Gábor, aki egy nitrós V8-as E30-al terelte egész évben.

IAA 2013: összefoglaló, kényelmeseknek

Múlt hétvégén zárta be kapuit a nyár végének legnagyobb nemzetközi autómustrája, a Frankfurti Autószalon. A rendezvényről 74monsta felhasználónk töltött fel számunkra egy jó adagnyi képet.

VW Golf Találkozó - másodszor!

A Volkswagen Magyarország tavaly először megrendezett Golf-találkozója hatalmas sikerrel zárult, így nem ért senkit meglepetésként, hogy idén még nagyobb durranással készültek az őszi eseményre.

Végső Összecsapás - Carstyling szemmel

Szeptember utolsó előtti hétvégéjén került sor az idei év tököli szezonzáró nagy dzsemborijára , mely hagyományszerűen "Végső Összecsapás" néven várta az autók és a motorsportok szerelmeseit.

Golf Találkozó 2013 - első adag

Szombaton zajlott le az idei nagyszabású Golf-találkozó a Hungaroringen, ahol természetesen mi is képviseltettük magunkat. Hivatalos beszámolónk még mindig készülőben, addig is előzetesen itt egy adag minőségi fotó a rendezvényről!

Élőben a Golf-találkozóról!

Szusszanásnyi pihenőre jut csak időnk az idei év legnagyobb szabású márka- és típustreffenjén, a Volkswagen által szervezett Golf-találkozón. Hogy ez se teljen haszontalanul, válogattunk Nektek egy előzetes galériát sok száz eddig készült fotónkból.

Eger Drift - új egri csillagok születtek

Heves megye szívében, Eger belvárosában több ezer ember nézte végig, hogy milyen egy újkori csata. Gyalogság helyett itt a harci szekereken volt a hangsúly, szurok helyett csak a gumifüst állhatott egy-egy ellenfél közé.

Tuning Days - Back to Melk 2013

A nyár eleji Tuning Days Wieselburg rendezvény szezonzáró folyatásaként, Melk mellett került sor nagyobb szabású oszrák treffenre ugyanettől a szervezőgárdától.

II. Egri Tuning Találkozó

Míg az ország középső részén a Dragracing őszkezdő gyorsulási versenye, vagy a III. Népligeti Tuning Találkozó között választhattak az érdeklődők, addig az Eger környéki autósok sem maradtak programok nélkül.

III. Népligeti Tuning Találkozó

Amíg Kiskunlacházán dragsterek égették fel a betont, Budapesten a Népligetben ismét sor került a SzeptEmberFeszt mellé megszervezett autós találkozóra.

Őszkezdő Dragracing OB Kiskunlacházán

A nyári pihenés után, szeptember 7-én ismét benzingőz és gumifüst árasztotta el a kiskunlacházi repteret, ahol szokás szerint a Dragracing.hu csapatának országos bajnoksága zajlott.

Prague Car Festival 2013 - Girlz Only!

Sokak örömére Prága után sem maradtunk a szokásosan csak a csajokra - és testrészeikre - fókuszáló galéria nélkül, melyek elkészítéséért ezúttal is nagy köszönet Corrinak!

9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Összesen 759 találat 38 oldalon