Info lorem ipsum szöveg

Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

Végső Összecsapás - Carstyling szemmel

Szeptember utolsó előtti hétvégéjén került sor az idei év tököli szezonzáró nagy dzsemborijára , mely hagyományszerűen "Végső Összecsapás" néven várta az autók és a motorsportok szerelmeseit.

Golf Találkozó 2013 - első adag

Szombaton zajlott le az idei nagyszabású Golf-találkozó a Hungaroringen, ahol természetesen mi is képviseltettük magunkat. Hivatalos beszámolónk még mindig készülőben, addig is előzetesen itt egy adag minőségi fotó a rendezvényről!

Élőben a Golf-találkozóról!

Szusszanásnyi pihenőre jut csak időnk az idei év legnagyobb szabású márka- és típustreffenjén, a Volkswagen által szervezett Golf-találkozón. Hogy ez se teljen haszontalanul, válogattunk Nektek egy előzetes galériát sok száz eddig készült fotónkból.

Eger Drift - új egri csillagok születtek

Heves megye szívében, Eger belvárosában több ezer ember nézte végig, hogy milyen egy újkori csata. Gyalogság helyett itt a harci szekereken volt a hangsúly, szurok helyett csak a gumifüst állhatott egy-egy ellenfél közé.

Tuning Days - Back to Melk 2013

A nyár eleji Tuning Days Wieselburg rendezvény szezonzáró folyatásaként, Melk mellett került sor nagyobb szabású oszrák treffenre ugyanettől a szervezőgárdától.

II. Egri Tuning Találkozó

Míg az ország középső részén a Dragracing őszkezdő gyorsulási versenye, vagy a III. Népligeti Tuning Találkozó között választhattak az érdeklődők, addig az Eger környéki autósok sem maradtak programok nélkül.

III. Népligeti Tuning Találkozó

Amíg Kiskunlacházán dragsterek égették fel a betont, Budapesten a Népligetben ismét sor került a SzeptEmberFeszt mellé megszervezett autós találkozóra.

Őszkezdő Dragracing OB Kiskunlacházán

A nyári pihenés után, szeptember 7-én ismét benzingőz és gumifüst árasztotta el a kiskunlacházi repteret, ahol szokás szerint a Dragracing.hu csapatának országos bajnoksága zajlott.

Prague Car Festival 2013 - Girlz Only!

Sokak örömére Prága után sem maradtunk a szokásosan csak a csajokra - és testrészeikre - fókuszáló galéria nélkül, melyek elkészítéséért ezúttal is nagy köszönet Corrinak!

III. Sun City Tuningtalálkozó

Hagyományosan ismét az őszi szezon kezdetén került sor Szeged egyik meghatározó tuning treffenjére, mely immáron harmadik alkalommal látta vendégül a tunereket a Napfény Városában.

Prague Car Festival 2013 - 2. rész

Mint az már az előző részből kiderült, az őszi szezont ezúttal is a csehek legnagyobb tuning show-ja, a Prague Car Festival keretei közt kezdtük, egy idén is népes magyar kiállítói csapat részvételével.

Prague Car Festival 2013 - 1. rész

Visszavonhatatlanul kezdődik az őszi szezon, ezt pedig mi sem jelzi jobban, mint hogy megint Csehországban vagyunk, a tradicionálisan szeptember elejére datált Prague Car Festival berkein belül.

Crashwood!

2013. augusztus 22-24 között Máriapócson ismét a driftről szólt minden. A fantasztikus hangulatról a szervezők oly módon gondoskodtak, hogy kis hazánkba hívták Európa legjobb drift pilótáit, hogy azok felvehessék a kesztyűt a magyar versenyzőkkel.

StanceFest 2013 - Aszfaltkarcolók találkozója

Augusztus 19-én a 819 Company szervezésében megrendezésre került a nyár egyik legjobban várt autós találkozója, a StanceFest. Eredetileg június elején lett volna megtartva, de sajnos közbe szólt az árvíz: a helyszínt biztosító Golftanyát teljesen elárasztotta a Duna.

VII. Mittelhessen Tuningshow - Wetzlar

Nem gondoltuk, hogy valaha eljutunk Frankfurtba, de ha már sikerült, kíváncsiak voltunk milyen a tuning élet ezen a környéken. A német fórumokon ezt a találkozót emlegették a legtöbben és a rendezvény honlapjára fellépve megörültünk, mert tavaly több mint 1000 autót láthatott a nagyérdemű.

Drift & Gym Jamboree, Tököl

Nagy várakozás előzte meg a hétvégén megrendezésre került Drift & Gym Jamboree-t. A helyszín a tököli repülőtér volt, ahol már rendeztek hasonló versenyeket, de eddig nem volt rá példa, hogy 1 hétvégén 6 versenyszámban feszüljenek egymásnak a versenyzők.

Racing Mánia Békéscsabán

Az idei nyár egyik legmelegebb napján, a Viharsarok történetében első alkalommal került sor nagyszabású autós-motoros rendezvényre a békéscsabai repülőtér betonján.

Smidéliusz Bálint lett a hegyek ura!

A Drifted.hu Országos Drift Bajnokság hétvégi futama Magyarország egyik legszebb táján a Bélkő-hegyen került megrendezésre. A hegyi szakasz még a legbevállalósabb pilóták számára is új kihívást jelentett, hiszen sokan most voltak első alkalommal ilyen jellegű versenyen.

Hegyi Drift Verseny volt Bélapátfalván

Az Északi-Középhegység másodízben adott otthont hegyi drift versenynek, mely extrém látványosságot és - a bóják közt csúszkáláshoz képest - új izgalmakat hozott a sportág hazai történetébe.

IV. VWanted VW Konszern Találkozó

Negyedik alkalommal rendezték meg az elmúlt hétvégén a VWanted Volkswagen Konszern Találkozót Kecskeméten. A tavalyihoz hasonlóan, ismét a Ride Cable Wakebord pálya adott otthont a rendezvénynek, így garantált volt, hogy nem csak egy unalmas találkozó várja a fauvék szerelmeseit.

9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Összesen 750 találat 38 oldalon