Info lorem ipsum szöveg

Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

Tuning World Bodensee 2018 - Club Scene

Ahogyan minden évben hagyományosan, most sem maradhatott ki Európa legnagyobb tisztán autó tuning tematikájú show-ja, a Tuning World Bodensee. A rendezvényen idén is saját standdal, az AMTS és a Carstyling.hu színei alatt veszünk részt!

XI. Balatonfüredi Tuning Találkozó

Az elmúlt két év nem túl szerencsés időjárása - és főleg időjárás előrejelzése - után, idén végre igazi tavaszi nap várt minden autóst, aki kilátogatott hazánk egyik hagyományszerűen legnagyobb autós összeröffenésére, a Balaton északi partjára.

BILSPORT PERFORMANCE & CUSTOM MOTOR SHOW

Skandináviában a tuning kedvelőinek a húsvét egyenlő a legnagyobb zárt területen lévő rendezvénnyel, amit a köznyelv csak Elmiaként említ, bár ez a számára évek óta otthont adó jönköpingi expo neve.

AMTS Autó Show - tizenharmadszor

Mint 2006 óta minden tavasszal, idén is hazánk legnagyobb autós kiállítása és show-ja, az Automobil és Tuning Show (AMTS) nyitotta meg a szezont, ami - a tavaszinak éppen nem mondjató időjárás ellenére - hatalmas sikerrel zárt.

Egy átjárónyi pazar makulátlanság

Legyen szó Európáról, vagy Amerikáról, a Toyo Tires nemigen hagy ki egy nagyobb autóshow-t sem. Ha pedig már kitelepül valahova, mindig maradandót is alkot, láthattuk ezt az eddigi SEMA Show-kon, Essenben, vagy akár a Tuning World Bodensee-n is. Nézzük, mit alkottak idén Las Vegasban!

Na még egy kis SEMA Show 2017

Aki esetleg attól félt volna, hogy már elfogytak a SEMA Show-ról készült anyagaink, annak van egy jó hírünk: bőségesen van még, amit nem dolgoztunk fel (beleértve akár a tavalyi évet is), íme rögtön egy újabb merítés a novemberi forgatag két eddig még nem említett helyszínéről.

Fényűzés a köbön: megnéztük a Dubai Autószalont!

Rengeteget hallottunk már róla, idén azonban végre személyesen is volt szerencsénk meglátogatni a Közel-Kelet egyik legjelentősebb autós kiállítását, a Dubai Autószalont - vagy hogyan hivatalos nevén szólítják, a Dubai Motor Show-t.

Több mint 200 év tapasztalattal: Valspar a SEMA Show-n

Ahogyan tavaly, az idei SEMA Show-n is a House of Kolor standja volt a legnagyobb csarnok egyik legékesebb pontja. A különlegesen fényes, gazdag színvilágáról ismert autófestékkel fényezett járművek messze kitűntek a konzervatívabb showautók tömegéből, egyfajta kincses szigetként pompázva a kiállítás forgatagában.

SEMA Show 2017 - South Hall

A South Hall az a hely a SEMA Show pavilonjai között, ahol a felnik és a csajok koncentrátuma évről-évre a legsűrűbb. Sőt, utóbbiak terén a kiállító cégek mintha még jobban belehúztak volna, a gyönyörű modellek mellett pedig demóautók terén is rendkívül pazar volt a felhozatal.

House of Kolor, avagy a SEMA Show 2017 ékkövei

A SEMA Show az a hely, ahol igencsak oda kell tennie magát egy autóépítőnek, ha ki akar tűnni a tömegből. Hatványozottan igaz ez a veterán amerikai custom vasak, azon belül is a lowriderek világára, ahol gyakorta sokkal inkább beszélhetünk már inkább művészetről, mint autóépítésről.

Amikor McLareneket fóliáznak élőben...

A világ legnagyobb háttéripari kiállítása, a SEMA Show északi csarnokában minden az autóápolásról, állagmegóvásról, valamint a műhelytechnikáról szól. A legfelkapottabb ezeken belül is a fóliázás és az autófestés témaköra, valamint a hozzájuk kapcsolódó termékek, szolgáltatások bemutatása, lehetőség szerint a legelképesztőbb járműveket választva alanyul.

Ken Block is a SONAX-re esküszik

Mit keres egy német prémium autóápoló-márka a 10.000 km-el és egy óceánnal távolabb lévő SEMA Show-n? - tehetné fel a kérdést bárki, aki belebotlik a SONAX standjába a világ legnagyobb háttéripari kiállításán Las Vegasban. Már az eleve ritka, hogy európai cégek közül bárki is ilyen méretű installációval és pláne ekkora felhajtás mellett jelenjen meg odakint.

SEMA Show 2017 - North Hall

A minden eddiginél nagyobb területen és több látnivalóval kecsegtető idei SEMA Show utolsó napjára a legkisebb, északi csarnok (North Hall), valamint a még kimaradt fedett területek bejárása maradt. Itt sem lehetett panasz a felhozatalra!

Privát SEMA Show - avagy exkluzív különcködés, VOSSEN-módra

Ahogyan az évek során megszokhattuk, a VOSSEN ezúttal sem aprózta el a világ legnagyobb háttéripari kiállításán, a SEMA Show-n történő megjelenését. A Miamiban őshonos prémium felnigyártó cég stratégiája ismét az exkluzivitásra épült: azután, 2015-ben egy szálloda luxuslakosztályában, tavaly pedig teljesen zárt standon mutatták be a legújabb kollekciójukat, idén egy fokkal még feljebb tolták a lécet.

SEMA Show 2017 - Central Hall

A Central Hall, azaz a közpső csarnok a SEMA Show-nak otthont adó Las Vegas Convention Center legnagyobb pavilonja. A legizgalmas látnivalók mindig itt találhatók meg a legkoncentráltabban és itt foglalnak helyet a legnagyobb autógyártói standok is.

SEMA Show 2017 - mínusz 1-edik nap!

SEMA Show. Az esemény, amit már akkor várunk, amikor az előző évi felvonás még véget sem ért és a show, amire minden autóbolondnak legalább egyszer kötelező ellátogatnia az életben. Ahogyan tavaly, most is meglestük, hogyan épül a világ legnagyobb tuningkiállítása és vására. Megérte!

A legjobbak legjobbjai: ők vitték a pálmát a 2016-os SEMA Show-n

Hamarosan újra indul az őrület: nagyon várjuk már az idei SEMA Show-t, a hátralévő pár napra pedig ráhangolódásként nézzük meg, kik is alkották a pontot azon a bizonyos "i" betűn a tavalyi felhozatalban. A hatalmas kiállítás - és bármiféle túlzás nélkül kijelenthető, hogy a világ - legrangosabb autó szépségversenye, a Battle Of The Builders 10 finalistája közé kerülni már önmagában hatalmas dicsőcség, a győzteseket pedig ez alkalommal is a SEMA Ignited keretei között hirdették ki, ünnepélyes keretek között.

Így zajlott az első M1 Autó Tuning Show

Új kezdeményezésként, az M1-es kivezetőjénél található FUSION élménycenterbe szervez kétnapos autóshow-t a Mustangjairól közismert DF Tuning csapata. Rengeteg remek program, koncertek, valamint versenyek várnak minden érdeklődőt, ha autóddal érkeznél, regisztrálj mielőbb!

Hazánk első Historic Racing eseménye: Hungaroring Classic 2017

Gyakorlatilag valódi időutazásban vehetett részt mindenki, aki múlt héten kilátogatott a Hungaroringre, ahol a hazánkban első ízben megrendezett Hungaroring Classic rendezvény zajlott. Már a pénteki nap döbbenetesen látványos volt, a java azonban csak a hétvégén következett!

Ősziesen csapott oda az idei végső Tököl

A szeptember harmadik hétvégéjére időzített "Drifted" motorsport szezonzáró - hagyományszerűen "Végső Összecsapás" néven várta az autók és a sebesség szerelmeseit a Tököli repülőtér aszfaltos területeire.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 781 találat 40 oldalon