Info lorem ipsum szöveg

Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

ELMIA 2K17: Megnéztük Svédország AMTS-ét

Skandinávia legnagyobb épített járműveken alapuló kiállítása, a jönköpingi Elmia Expo 1976 óta minden évben várja vendégeit, nem is akármilyen felhozatallal. A Bilsport magazin szervezése alatt évről évre húsvétkor teszik magasra a lécet és hívnak sztárvendégeket a világ minden tájáról.

X. Balatonfüredi Tuning Találkozó

Úgy tűnik, Balatonfüred az a hely, amibe rendszeresen beletörik a meteorológusok bicskája. A tavalyi, botrányos kilátásokhoz hasonlóan, idén sem sok jóval kecsegtetett az előrejelzés, hogy aztán egy remek, leginkább napsütéses szombatot töltsünk a Magyar Tenger melletti legnagyobb autós eseményen.

Rekorddal indult a tököli szezon: Sebesség Fesztivál 2017

Visszavonhatatlanul itt a tavasz, ennek pedig mi sem lehetne egyértelműbb jele, mint a szabadtéri rendezvények szezonjának elindulása. Köztük is az egyik legnagyobb motorsport-eseményt, a tököli Sebesség Fesztivált látogattuk meg.

Más világ, más kiállítás és egy Magyarországnyi autóeladás

Bangkok 1782 óta Thaiföld fővárosa, területe több, mint 1.500 km2. A város északi részétől az óvároson át húzódó csatornahálózat miatt sokan kelet Velencéjének tartják. Hasonlóság ide, vagy oda, a csatorna partján cölöpökre épült „fapaloták” szegényes, nem a fényűző életmódról árulkodnak,, de most nem is róluk lesz szó.

"Minden idők legjobb AMTS-e" - így zajlott a 12. felvonás!

Mint 2006 óta minden tavasszal, idén is minden eddiginél izgalmasabb látnivalókkal, valamint rendkívüli programokkal várta látogatóit hazánk legnagyobb szezonnyitó benzingőzös rendezvénye, az AMTS, mely hatalmas sikerrel zárt.

Essen Motor Show 2016 - körkép

Ahogyan az elmúlt években, az Essen Motor Show idén is jól vegyítette a szalon autók- és motorok, a versenysport szcéna, valamint a háttéripar és természetesen a tuning világát. Beszámolónk előző részében utóbbit, abból is a megújult Tuning Xperience látnivalóit elemeztük, nézzük mi volt még.

VOSSEN @ Essen

Habár a SEMA Show-n totálisan körbefalazták magukat, Európában már sokkal többet mutatott magából napjaink egyik legtrendibb felnimárkája, a VOSSEN Wheels.

Essen Motor Show 2016 - Tuning Xperience

Négy év szünet után, idén újra személyesen is ellátogattunk "Európa SEMA-jára", az Essen Motor Show-ra. Kontinensünk legnagyobb autóipari seregszemléje igen sokat változott 2012 óta, az eddig látottak szerint sokkal inkább az előnyére!

SEMA Show 2016 - North Hall és ami még kimaradt

A minden eddiginél nagyobb területen és több látnivalóval kecsegtető idei SEMA Show utolsó napjára a legkisebb, északi csarnok (North Hall), valamint a még kimaradt fedett területek bejárása maradt. Itt sem lehetett panasz a felhozatalra!

SEMA Show 2016 - South Hall

Az idei SEMA Show minden eddiginél nagyobb területen és több látnivalóval várta a jubileumi 50. évfordulóra a háttériparra éhes közönséget. Nem lehetett panasz a déli csarnokra sem, bár itt talán egy fokkal gyengébb volt a felhozatal, mint amit 2015-ben láttunk.

Na, ki csinálta meg a SEMA történetének első zárt standját? Hát persze, hogy a VOSSEN!

Napjaink egyik legdivatosabb és legnépszerűbb felnigyártója, az amerikában őshonos VOSSEN már a tavalyi SEMA Show-n sem aprózta el a megjelenést. Hasonlóan merészet húztak a fiúk az idei rendezvényre is!

SEMA Show 2016 - Central Hall

Az idei SEMA Show minden eddiginél nagyobb területen és több látnivalóval nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. A felhajtás nem véletlen, hiszen nem csak tízes kerek jubileumra, hanem történetesen az 50. évfordulóra került sor ezúttal.

SEMA 2016: nos, tuningolt pickupokból nincs éppen hiány

Ahogyan tavaly, idén is főként a truck-túltengés az, ami leginkább jellemzi a SEMA Show kültéri kiállítási területeit. Az európai szemmel nézve szinte szürreális monstrumokból jut ugyan bentre is, de irdatlan méretük miatt szabadtéren látni őket leginkább. Most ráadásul érezhetően sokkal többen vannak, mint 2015-ben, a rendkívül magyaros, “truck-truck” hátán kifejezés még csak nem is mondható túlzónak.

Hihetetlen felhozatal lesz az idei SEMA Show-n!

Már tegnap sikerült szétnézni a világ legnagyobb háttéripari kiállítása, a SEMA Show környékén, ahol javában zajlottak az előkészületek. Ma pedig két terjedelmesebb méretű galériával jelentkezünk: hihetetlen, mi folyik itt már most is!

Az ötödik nagy fauvé-ünnep a Hungaroringen

Október első hétvégéjén, immáron ötödszörre lepte be a Volkswagen a Hungaroring teljes területét. A hazai márkaképviselet által fémjelzett rendezvény már az elmúlt években is az ország a legnagyobb márkatalálkozójaként mutatkozott be, a növekedést pedig jól lehetett látni az idei felvonáson is.

Műremekek műfüvön, Berettyóújfalun

Szeptember utolsó hétvégéjén, a Debrecen melletti Berettyóújfalun első ízben került megrendezésre a Custom Car Show 2K16 névre hallgató rendezvény, a BerettyóDrift & Tuning Car Meeting szervezésében.

Angol tali: Kulturschock 2016

A Kulturschock 2016 házigazdája az Eurospotter magazin volt augusztus végén Angliában, Newcastle versenypályáján.

Az idei utolsó tököli csapás

A rendszerint szeptember közepére eső motorsport szezonzáró - mely hagyományszerűen "Végső Összecsapás" néven várja az autók és a sebesség szerelmeseit - idén is nagy erőkkel foglalta el a Tököli Repülőteret.

IV. Pécsi Autó & Motor Show

A két napos áprilisi rendezvény után egy pár fokkal szolidabb bulival várta a járművek iránt érdeklődő publikumot a Pécsi Autó és Motor Show csapata az Expo Center területére.

Prague Car Festival 2016 - beszámoló

Immáron ötödik éve, hogy a - a még mindig kedvenc cseh kiállításként számon tartott - Tuning Salon Brno sorozatból kinőtte magát a csehek egyik legjelentősebb autós kiállítása, a Prague Car Festival. Természetesen idén is ott voltunk, csapatostul!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 758 találat 38 oldalon