Info lorem ipsum szöveg

Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

Volkswagen Találkozó 2017 - beszámoló

Idén a szokásosnál kicsivel hamarabb, már szeptember közepén töltötte meg a Volkswagen márka színültig a Hungaroring területét. A hatodik évébe lépett Volkswagen-Találkozó ismét egy kicsit többet adott az eddigieknél - nézzük, hogyan!

II. Hatvani Tuning- és Veteránautó Találkozó

Több év kihagyás után, a hatvani Népkertbe tavaly tavasszal költözött vissza az autós élet. A hajdani Mastercar találkozók reinkarnációjának is betudható Tuning- és Veteránautó Találkozó ígéretesen debütált, izgatottan vártuk tehát a folytatást, melyre szeptember közepén került sor. Nos, a szintlépés zongorázható volt!

Hamarosan újra SEMA: ilyen bulival zárt a tavalyi felvonás!

Lassan közeleg az év általunk legjobban várt háttéripari eseménye, a menetrendszerűen november legelejére datált SEMA Show, melyet idén is meglátogatunk. Az európai szemnek sokszor hihetetlen látnivalók között az egyik legizgalmasabb momentum ezúttal is a rendezvényt záró hatalmas találkozó, az Ignited lesz. Nézzük, mi is volt kint tavaly!

Prague Car Festival 2017 - beszámoló

Míg a szeptember elejéről másnak normál esetben az ősz beköszönte, vagy az iskolakezdés jut eszébe, számunkra immár hagyományosan, a menetrendszerűen erre az időpontra időzített prágai turnéról szól.

Metabond Rally & Tuning Days

Régen volt már, hogy Rába Ringes rendezvényről számoltunk volna be az oldalon. Az Écs melletti retró tesztpályát még az ősidőkben szervezett Dragracing.com gyorsulási versenyekért szerettük igazán, az élet persze azóta sem állt meg arrafelé.

Japfest 2017

Ha Wroclaw neve kerül szóba, jóérzésű autótunernek egy rendezvény ugorhat be kapásból. Igen, a Raceism, mely mára valóban Európa egyik legkomolyabb tuning találkozója. A lengyel város azonban nem csak erről híres: itt szervezik évek óta a Japfest-et is, melynek nevéből nem nehéz kitalálni, hogy egy japán autós dzsemborit takar. Ráadásul nem is középiskolás fokon!

Drift Matsuri – avagy drift újragondolva…

A 2017. június 15-16-án a máriapócsi RabócsiRingen megtartott Drift Matsuri verseny több volt egy hagyományos drift futamnál. Béres Szabolcs rengeteg meglepetést és sok-sok programot ígért, melyek felülmúlták mindenki elképzeléseit.

8. Sárbogárdi Tuning Fesztivál

Immáron nyolcadik éve hagyományosan a Balaton Sound hétvégéjén, idén is megrendezésre került a sárbogárdi találkozó, mely idén már Tuning Fesztiválként várta a látogatóit.

Vitte a prímet: RACEISM 2017

Lengyelország legnagyobb és legszínesebb tuning fesztiválja múlt hétvégén gyűjtött egy kupacba ismét néhány száz példányt Európa legkomolyabban átépített - de főként utcai használatú - tuning autójából. A hagyományszerűen nyár közepén megrendezésre kerülő összeröffenést egyre többen tartják a kontinens No.1. eseményének, nem is véletlenül!

Soltvadkert, tizenharmadszor

Rekordszámú, több, mint 2.000 jármű fordult meg idén hazánk legnagyobb BMW találkozóján, az I'M Fest-en. A tavalyi 1.200-as létszámhoz képest csaknem dupláztak a szervezők, ami nem is csoda: minden téren profin odatették az idei bulit.

National 11 - beszámoló

Két éve vettünk részt utoljára standdal a National Tuners Club által szervezett horti találkozón, melyet immáron hivatalosan Autós és Ifjúsági fesztiválként hirdettek meg a szervezők. 

Zsámbéki Tuning Show 2K17 - beszámoló

Habár idén már a harmadik felvonásra került sor, a Carstyling / AMTS színeiben most először vettünk részt a Zsámbéki Tuning Show-n, vagy ahogy a hazai tuner köznyelv emlegeti, a zsétéesen. Nem csalódtunk!

Lóerők Éjszakája - a versenypályákon túl

Ahogyan évek óta mindig június második hévégéjén, idén is a Tököli Repülőtér adott otthont az év talán legjobban várt motorsport eseményének. Hazánk legnagyobb éjszakai autós-motoros bulija, a Lóerők Éjszakája a már megszokott adrenalinnal dúsított élvezetekkel, valamint számos meglepetéssel várta a résztvevő versenyzők, autósok, valamint látogatók ezreit egy remek nyáresti benzingőzös fesztiválra.

Wörthersee Tour 2017

Wörthersee Tour. A konszern gépek mekkáját és egyben kontinensünk legnagyobb Volkswagenes eseményét számos alkalommal meglátogattuk már, bár hozzá kell tenni, eddig sokkal inkább a rendezvényt megelőző nem hivatalos napokat részesítettük előnyben.

Tuning World Bodensee 2017 - 3. rész

Hóesés az első napon ide, vagy oda, összesen 109.200 látogató volt kíváncsi idén Európa legjelentősebb autó tuning showja, a tuning World Bodensee felhozatalára.

MAY DAY – Mission completed

MAY DAY… Béres Szabolcs hihetetlen versenyt ígért nektek és most már bátran mondhatjuk: mission completed, azaz küldetés teljesítve. A Drifting.hu csapata által szervezett nemzetközi drift versenyen hat nemzet összesen 79 pilótája nevezett.

Évadnyitó drag & drift: lezajlott az idei első mezőkövesdi banzáj

Első alkalommal látogattunk ki Észak-Kelet Magyarország egyik legjelentősebb autós megmozdulására, az immáron harmadszor megrendezésre kerülő Tour de Race Futamra, melynek a hagyományokhoz híven Mezőkövesd reptere adott otthont.

Évadnyitó drag & drift: lezajlott az idei első mezőkövesdi banzáj

Első alkalommal látogattunk ki Észak-Kelet Magyarország egyik legjelentősebb autós megmozdulására, az immáron harmadszor megrendezésre kerülő Tour de Race Futamra, melynek a hagyományokhoz híven Mezőkövesd reptere adott otthont.

Évadnyitó drag & drift: lezajlott az idei első mezőkövesdi banzáj

Első alkalommal látogattunk ki Észak-Kelet Magyarország egyik legjelentősebb autós megmozdulására, az immáron harmadszor megrendezésre kerülő Tour de Race Futamra, melynek a hagyományokhoz híven Mezőkövesd reptere adott otthont.

Szarvasi Tuningmajális nyolcadszor

Május elseje a munka ünnepe, azonban a Békés megyei Szarvason immár nyolcadszor gondolták úgy több százan, hogy együtt vigadnak autójukkal. Tavaly sajnos elmaradt, tavaly előtt pedig Békéscsabán került megrendezésre a rendezvény, amely idén visszatért jól megszokott helyére, a szarvasi focipálya mellé.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 781 találat 40 oldalon