Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

SEMA Show 2017 - Central Hall

A Central Hall, azaz a közpső csarnok a SEMA Show-nak otthont adó Las Vegas Convention Center legnagyobb pavilonja. A legizgalmas látnivalók mindig itt találhatók meg a legkoncentráltabban és itt foglalnak helyet a legnagyobb autógyártói standok is.

SEMA Show 2017 - mínusz 1-edik nap!

SEMA Show. Az esemény, amit már akkor várunk, amikor az előző évi felvonás még véget sem ért és a show, amire minden autóbolondnak legalább egyszer kötelező ellátogatnia az életben. Ahogyan tavaly, most is meglestük, hogyan épül a világ legnagyobb tuningkiállítása és vására. Megérte!

A legjobbak legjobbjai: ők vitték a pálmát a 2016-os SEMA Show-n

Hamarosan újra indul az őrület: nagyon várjuk már az idei SEMA Show-t, a hátralévő pár napra pedig ráhangolódásként nézzük meg, kik is alkották a pontot azon a bizonyos "i" betűn a tavalyi felhozatalban. A hatalmas kiállítás - és bármiféle túlzás nélkül kijelenthető, hogy a világ - legrangosabb autó szépségversenye, a Battle Of The Builders 10 finalistája közé kerülni már önmagában hatalmas dicsőcség, a győzteseket pedig ez alkalommal is a SEMA Ignited keretei között hirdették ki, ünnepélyes keretek között.

Így zajlott az első M1 Autó Tuning Show

Új kezdeményezésként, az M1-es kivezetőjénél található FUSION élménycenterbe szervez kétnapos autóshow-t a Mustangjairól közismert DF Tuning csapata. Rengeteg remek program, koncertek, valamint versenyek várnak minden érdeklődőt, ha autóddal érkeznél, regisztrálj mielőbb!

Hazánk első Historic Racing eseménye: Hungaroring Classic 2017

Gyakorlatilag valódi időutazásban vehetett részt mindenki, aki múlt héten kilátogatott a Hungaroringre, ahol a hazánkban első ízben megrendezett Hungaroring Classic rendezvény zajlott. Már a pénteki nap döbbenetesen látványos volt, a java azonban csak a hétvégén következett!

Ősziesen csapott oda az idei végső Tököl

A szeptember harmadik hétvégéjére időzített "Drifted" motorsport szezonzáró - hagyományszerűen "Végső Összecsapás" néven várta az autók és a sebesség szerelmeseit a Tököli repülőtér aszfaltos területeire.

Volkswagen Találkozó 2017 - beszámoló

Idén a szokásosnál kicsivel hamarabb, már szeptember közepén töltötte meg a Volkswagen márka színültig a Hungaroring területét. A hatodik évébe lépett Volkswagen-Találkozó ismét egy kicsit többet adott az eddigieknél - nézzük, hogyan!

II. Hatvani Tuning- és Veteránautó Találkozó

Több év kihagyás után, a hatvani Népkertbe tavaly tavasszal költözött vissza az autós élet. A hajdani Mastercar találkozók reinkarnációjának is betudható Tuning- és Veteránautó Találkozó ígéretesen debütált, izgatottan vártuk tehát a folytatást, melyre szeptember közepén került sor. Nos, a szintlépés zongorázható volt!

Hamarosan újra SEMA: ilyen bulival zárt a tavalyi felvonás!

Lassan közeleg az év általunk legjobban várt háttéripari eseménye, a menetrendszerűen november legelejére datált SEMA Show, melyet idén is meglátogatunk. Az európai szemnek sokszor hihetetlen látnivalók között az egyik legizgalmasabb momentum ezúttal is a rendezvényt záró hatalmas találkozó, az Ignited lesz. Nézzük, mi is volt kint tavaly!

Prague Car Festival 2017 - beszámoló

Míg a szeptember elejéről másnak normál esetben az ősz beköszönte, vagy az iskolakezdés jut eszébe, számunkra immár hagyományosan, a menetrendszerűen erre az időpontra időzített prágai turnéról szól.

Metabond Rally & Tuning Days

Régen volt már, hogy Rába Ringes rendezvényről számoltunk volna be az oldalon. Az Écs melletti retró tesztpályát még az ősidőkben szervezett Dragracing.com gyorsulási versenyekért szerettük igazán, az élet persze azóta sem állt meg arrafelé.

Japfest 2017

Ha Wroclaw neve kerül szóba, jóérzésű autótunernek egy rendezvény ugorhat be kapásból. Igen, a Raceism, mely mára valóban Európa egyik legkomolyabb tuning találkozója. A lengyel város azonban nem csak erről híres: itt szervezik évek óta a Japfest-et is, melynek nevéből nem nehéz kitalálni, hogy egy japán autós dzsemborit takar. Ráadásul nem is középiskolás fokon!

Drift Matsuri – avagy drift újragondolva…

A 2017. június 15-16-án a máriapócsi RabócsiRingen megtartott Drift Matsuri verseny több volt egy hagyományos drift futamnál. Béres Szabolcs rengeteg meglepetést és sok-sok programot ígért, melyek felülmúlták mindenki elképzeléseit.

8. Sárbogárdi Tuning Fesztivál

Immáron nyolcadik éve hagyományosan a Balaton Sound hétvégéjén, idén is megrendezésre került a sárbogárdi találkozó, mely idén már Tuning Fesztiválként várta a látogatóit.

Vitte a prímet: RACEISM 2017

Lengyelország legnagyobb és legszínesebb tuning fesztiválja múlt hétvégén gyűjtött egy kupacba ismét néhány száz példányt Európa legkomolyabban átépített - de főként utcai használatú - tuning autójából. A hagyományszerűen nyár közepén megrendezésre kerülő összeröffenést egyre többen tartják a kontinens No.1. eseményének, nem is véletlenül!

Soltvadkert, tizenharmadszor

Rekordszámú, több, mint 2.000 jármű fordult meg idén hazánk legnagyobb BMW találkozóján, az I'M Fest-en. A tavalyi 1.200-as létszámhoz képest csaknem dupláztak a szervezők, ami nem is csoda: minden téren profin odatették az idei bulit.

National 11 - beszámoló

Két éve vettünk részt utoljára standdal a National Tuners Club által szervezett horti találkozón, melyet immáron hivatalosan Autós és Ifjúsági fesztiválként hirdettek meg a szervezők. 

Zsámbéki Tuning Show 2K17 - beszámoló

Habár idén már a harmadik felvonásra került sor, a Carstyling / AMTS színeiben most először vettünk részt a Zsámbéki Tuning Show-n, vagy ahogy a hazai tuner köznyelv emlegeti, a zsétéesen. Nem csalódtunk!

Lóerők Éjszakája - a versenypályákon túl

Ahogyan évek óta mindig június második hévégéjén, idén is a Tököli Repülőtér adott otthont az év talán legjobban várt motorsport eseményének. Hazánk legnagyobb éjszakai autós-motoros bulija, a Lóerők Éjszakája a már megszokott adrenalinnal dúsított élvezetekkel, valamint számos meglepetéssel várta a résztvevő versenyzők, autósok, valamint látogatók ezreit egy remek nyáresti benzingőzös fesztiválra.

Wörthersee Tour 2017

Wörthersee Tour. A konszern gépek mekkáját és egyben kontinensünk legnagyobb Volkswagenes eseményét számos alkalommal meglátogattuk már, bár hozzá kell tenni, eddig sokkal inkább a rendezvényt megelőző nem hivatalos napokat részesítettük előnyben.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 688 találat 35 oldalon