Info lorem ipsum szöveg

Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

Trackwood – amikor valóra válik egy álom

Egy évet vártunk rá és oly gyorsan elmúlt. Nehéz szavakba önteni az élményt, hiszen ez egy olyan verseny volt, amiről valóban mindenki az unokáinak is mesélni fog. Több ezer néző, több mint 100 pilóta és hihetetlen, megunhatatlan, felejthetetlen élmény.

ILLICIT 2016 - The air and watercooled meet

Tirolban az időjárás viszontagságai miatt elég kevés találkozót szerveznek, de az egyik legjobb és legszebb helyen lévő Illicit-re mindenképpen érdemes volt kilátogatni. A hét elején még esőt ígértek, de szerencsére az késett egy napot, így remek idő fogadta a résztvevőket és látogatókat. A rendezvény hűen marad a megszokott helyszínhez, Hochfilzen kultúrházának területénél nem igazán lehetne elképzelni szebbet sem autós, sem más összejövetelhez.

Tuning Show Bardejov 2016 - beszámoló

Augusztus első péntek délutánján kezdetét vette utunk a szlovákiai Bardejov Tuning Showra. Pestről három autóval terveztük az indulást, de sajnos AMTS Balázsék csak később tudtak startolni, így Airtigra Gergőékkel és jómagam az Audival vágtunk neki a kilométereknek.

Amerika sohasem volt még ennyire szexi

Benzinfaló izomautók, bikinis autómosó lányok, táncoló autók, nehézsúlyú Big Foot-ok, élő bika rodeó és 100% rock and roll – immáron 15. alkalommal vették be a Monostori Erődöt az amerikai autók a hétvégén. A Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon nehéz volt eldönteni, hogy a gyönyörű V8-as járgányokra, a vadul ugráló bikákra, vagy a szexi csajokra szegezzük-e a tekintetünket, és akkor még az esti bulikról nem is beszéltünk.

POWER HOT ROD REUNION - Strangnas

Ahol olyan mennyiségű amerikai autó van mint Svédországban, ott nem csoda hogy a Hot Rodoknak is külön találkozókat szerveznek, amelyek közül a legnépszerűbb a Power Hot Rod Reunion. Harmadik alkalommal vehettem részt ezen a számomra mindig hihetetlen élményt nyújtó parádén, aminek most is Malmby Strängnäs reptere adott otthont.

I. Balatoni Autó & Motor Show

A Partyzoo csapata július utolsó szombatján Zamárdi szabad-strandjára invitálta hazánk épített autóit és motorjait. A kiállítás a Zamárdi Gasztro & Utcza Fesztivál - A Balaton legnagyobb gasztro fesztiválja keretein belül került megrendezésre.

39. POWER BIG MEET - Västerås

Hogyan is kezdjem leírni, ami leírhatatlan? ;) Idén is megnyitotta kapuit három napra immáron a bolygó legnagyobb autós találkozójává előlépett amerikai autós gigarendezvény, melynek szokás szerint a svédországi Västerås város Johannisbergs reptere adott otthont.

Ilyen volt idén a lengyelek stancefestje, a RACEISM

Lengyelország egyik legnagyobb és legszínesebb tuning fesztiválja múlt hétvégén várta a hibátlanul átépített autók szerelmeseit - na és persze tulajdonosait - az évente hagyományszerűen nyár közepén megrendezésre kerülő dzsemborira.

Drift - Ladákkal fűszerezve

A Kilinccsel Előre Drift Kupa azt adta, amit már előre megígértek a szervezők mindenkinek: megállás nélküli adrenalin löketet. Meseszép Ladák a parkolóban, kihegyezett Ladák és több száz lóerős drift autók a pályán és szexi, autómosó lányok. Nem is kellett ennél több ahhoz, hogy megőrülj egy picit…

Lóerők, éjszaka nélkül

Ahogyan évek óta minden június elején, most is hagyományszerűen a Tököli Repülőtér adott otthont az év egyik legjobban várt motorsport eseményének, a Lóerők Éjszakájának.

Várkerti tuningbuli

Első alkalommal került megrendezésre az I. Nimrod Energy Tuning találkozó, a helyszín a szerencsi Rákóczi Várkert volt.

XS Carnight: "California Love"

Utoljára 2012-ben voltam XS Carnight-on,akkor még Drezdában. Európa akkori legnagyobb tuning találkozója hihetetlen élmény volt. Az idei eseményt eredetileg Wolfsburg-ba tervezték, de mivel megkapták az engedélyt újra a Stadionhoz, így maradt. Ahogyan hirdetve is lett : „Berlin, what else?” ;)

Ismét a gyepen: Stancefest ’16

Harmadik alkalommal került megrendezésre múlt hét szombaton a 819 Company által életre hívott Stancefest. A legnagyobb érdeklődéssel várt hazai találkozónak ismételten a Golftanya adott otthont a Hajógyári szigeten.

Európa legjava: az ETS 2016 mezőnye

European Tuning Showdown: kontinensünk legnagyobb respekttel bíró autós szépségversenye, mely immáron ötödik éve a Tuning World Bodensee kiemelt programjaként kerül megrendezésre. A gondosan válogatott nemzetközi mezőnnyel évről-évre komolyabb építések mutatkoznak be a friedrichshafeni arénában, ahová már maga a bekerülés is hatalmas szónak számít.

WÖRTHERSEE 2K16 - WEEK AFTER

Már a tavalyi 2 Week Before-on sokan pedzegették hogy az egyre fokozódó rendőri intézkedésekre valamit ki kellene találni, amire a hivatalos napok utáni hétre érkezés lehetne a megoldás. A 35. GTI Treffen elég korai időpontra helyezése csak buzdította az embereket az ötlet megvalósítására, amire a nagyobb csapatok le is csaptak.

V. Encsi Autós Találkozó beszámoló

Immáron ötödik alkalommal került megrendezésre az Encsi Autós Találkozó. A kiállító autósok délelőtt 10:00-ás kezdéssel foglalhatták el jól megszokott helyüket a Roxbury Disco területén.

Tuning World Bodensee 2016 - 3. rész

Minden eddiginél nagyobb sikerrel zárt kontinensünk legnagyobb tuning autós kiállítása a Tuning World Bodensee, melyre az AMTS színeiben idén is saját standdal, valamint két ETS-es autóval érkeztünk.

Tuning World Bodensee 2016 - 2. rész

103.320 látogató, 201 kiállító és 154 klubos stand: Európa legnagyobb autós háttéripari kiállítás, a Tuning World Bodensee idén is új szintre lépett és - ahogyan vártuk - rekordot döntött.

Ismerd meg Európa idei TOP 16 tuning autóját!

Ahogyan minden évben, a Tuning World Bodensee legfőbb attrakciója vitathatatlanul az European Tuning Showdown volt 2016-ban is. A 14 országból érkezett autócsodák döntőjére most is a rendezvény utolsó napján került sor, ahol kiderült, hogy az előző napok során összeállt TOP16-ból ki melyik helyezést szerezte meg végül.

I. Hatvani Tuning- és Veterán Autókiállítás

Hatvanba régebben is szerettünk járni. Néhány éve még kötelező programnak számított a Mastercar csapata által szervezett Népkertes találkozó, mely minden szezonban az egyik legnagyobb ingyenes tuning rendezvénynek számított itthon.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 758 találat 38 oldalon