Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

SEMA Show 2016 - North Hall és ami még kimaradt

A minden eddiginél nagyobb területen és több látnivalóval kecsegtető idei SEMA Show utolsó napjára a legkisebb, északi csarnok (North Hall), valamint a még kimaradt fedett területek bejárása maradt. Itt sem lehetett panasz a felhozatalra!

SEMA Show 2016 - South Hall

Az idei SEMA Show minden eddiginél nagyobb területen és több látnivalóval várta a jubileumi 50. évfordulóra a háttériparra éhes közönséget. Nem lehetett panasz a déli csarnokra sem, bár itt talán egy fokkal gyengébb volt a felhozatal, mint amit 2015-ben láttunk.

Na, ki csinálta meg a SEMA történetének első zárt standját? Hát persze, hogy a VOSSEN!

Napjaink egyik legdivatosabb és legnépszerűbb felnigyártója, az amerikában őshonos VOSSEN már a tavalyi SEMA Show-n sem aprózta el a megjelenést. Hasonlóan merészet húztak a fiúk az idei rendezvényre is!

SEMA Show 2016 - Central Hall

Az idei SEMA Show minden eddiginél nagyobb területen és több látnivalóval nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. A felhajtás nem véletlen, hiszen nem csak tízes kerek jubileumra, hanem történetesen az 50. évfordulóra került sor ezúttal.

SEMA 2016: nos, tuningolt pickupokból nincs éppen hiány

Ahogyan tavaly, idén is főként a truck-túltengés az, ami leginkább jellemzi a SEMA Show kültéri kiállítási területeit. Az európai szemmel nézve szinte szürreális monstrumokból jut ugyan bentre is, de irdatlan méretük miatt szabadtéren látni őket leginkább. Most ráadásul érezhetően sokkal többen vannak, mint 2015-ben, a rendkívül magyaros, “truck-truck” hátán kifejezés még csak nem is mondható túlzónak.

Hihetetlen felhozatal lesz az idei SEMA Show-n!

Már tegnap sikerült szétnézni a világ legnagyobb háttéripari kiállítása, a SEMA Show környékén, ahol javában zajlottak az előkészületek. Ma pedig két terjedelmesebb méretű galériával jelentkezünk: hihetetlen, mi folyik itt már most is!

Az ötödik nagy fauvé-ünnep a Hungaroringen

Október első hétvégéjén, immáron ötödszörre lepte be a Volkswagen a Hungaroring teljes területét. A hazai márkaképviselet által fémjelzett rendezvény már az elmúlt években is az ország a legnagyobb márkatalálkozójaként mutatkozott be, a növekedést pedig jól lehetett látni az idei felvonáson is.

Műremekek műfüvön, Berettyóújfalun

Szeptember utolsó hétvégéjén, a Debrecen melletti Berettyóújfalun első ízben került megrendezésre a Custom Car Show 2K16 névre hallgató rendezvény, a BerettyóDrift & Tuning Car Meeting szervezésében.

Angol tali: Kulturschock 2016

A Kulturschock 2016 házigazdája az Eurospotter magazin volt augusztus végén Angliában, Newcastle versenypályáján.

Az idei utolsó tököli csapás

A rendszerint szeptember közepére eső motorsport szezonzáró - mely hagyományszerűen "Végső Összecsapás" néven várja az autók és a sebesség szerelmeseit - idén is nagy erőkkel foglalta el a Tököli Repülőteret.

IV. Pécsi Autó & Motor Show

A két napos áprilisi rendezvény után egy pár fokkal szolidabb bulival várta a járművek iránt érdeklődő publikumot a Pécsi Autó és Motor Show csapata az Expo Center területére.

Prague Car Festival 2016 - beszámoló

Immáron ötödik éve, hogy a - a még mindig kedvenc cseh kiállításként számon tartott - Tuning Salon Brno sorozatból kinőtte magát a csehek egyik legjelentősebb autós kiállítása, a Prague Car Festival. Természetesen idén is ott voltunk, csapatostul!

Trackwood – amikor valóra válik egy álom

Egy évet vártunk rá és oly gyorsan elmúlt. Nehéz szavakba önteni az élményt, hiszen ez egy olyan verseny volt, amiről valóban mindenki az unokáinak is mesélni fog. Több ezer néző, több mint 100 pilóta és hihetetlen, megunhatatlan, felejthetetlen élmény.

ILLICIT 2016 - The air and watercooled meet

Tirolban az időjárás viszontagságai miatt elég kevés találkozót szerveznek, de az egyik legjobb és legszebb helyen lévő Illicit-re mindenképpen érdemes volt kilátogatni. A hét elején még esőt ígértek, de szerencsére az késett egy napot, így remek idő fogadta a résztvevőket és látogatókat. A rendezvény hűen marad a megszokott helyszínhez, Hochfilzen kultúrházának területénél nem igazán lehetne elképzelni szebbet sem autós, sem más összejövetelhez.

Tuning Show Bardejov 2016 - beszámoló

Augusztus első péntek délutánján kezdetét vette utunk a szlovákiai Bardejov Tuning Showra. Pestről három autóval terveztük az indulást, de sajnos AMTS Balázsék csak később tudtak startolni, így Airtigra Gergőékkel és jómagam az Audival vágtunk neki a kilométereknek.

Amerika sohasem volt még ennyire szexi

Benzinfaló izomautók, bikinis autómosó lányok, táncoló autók, nehézsúlyú Big Foot-ok, élő bika rodeó és 100% rock and roll – immáron 15. alkalommal vették be a Monostori Erődöt az amerikai autók a hétvégén. A Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon nehéz volt eldönteni, hogy a gyönyörű V8-as járgányokra, a vadul ugráló bikákra, vagy a szexi csajokra szegezzük-e a tekintetünket, és akkor még az esti bulikról nem is beszéltünk.

POWER HOT ROD REUNION - Strangnas

Ahol olyan mennyiségű amerikai autó van mint Svédországban, ott nem csoda hogy a Hot Rodoknak is külön találkozókat szerveznek, amelyek közül a legnépszerűbb a Power Hot Rod Reunion. Harmadik alkalommal vehettem részt ezen a számomra mindig hihetetlen élményt nyújtó parádén, aminek most is Malmby Strängnäs reptere adott otthont.

I. Balatoni Autó & Motor Show

A Partyzoo csapata július utolsó szombatján Zamárdi szabad-strandjára invitálta hazánk épített autóit és motorjait. A kiállítás a Zamárdi Gasztro & Utcza Fesztivál - A Balaton legnagyobb gasztro fesztiválja keretein belül került megrendezésre.

39. POWER BIG MEET - Västerås

Hogyan is kezdjem leírni, ami leírhatatlan? ;) Idén is megnyitotta kapuit három napra immáron a bolygó legnagyobb autós találkozójává előlépett amerikai autós gigarendezvény, melynek szokás szerint a svédországi Västerås város Johannisbergs reptere adott otthont.

Ilyen volt idén a lengyelek stancefestje, a RACEISM

Lengyelország egyik legnagyobb és legszínesebb tuning fesztiválja múlt hétvégén várta a hibátlanul átépített autók szerelmeseit - na és persze tulajdonosait - az évente hagyományszerűen nyár közepén megrendezésre kerülő dzsemborira.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Összesen 688 találat 35 oldalon