Info lorem ipsum szöveg

Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

SEMA Show 2015 - 1. rész

A rendezvény első hivatalos napján már korán reggel a Convention Center-be vezetett az utunk, ahol nagyszabású sajtóreggelivel és rögtön díjátadóval indult a SEMA Show. Utóbbi az idei új innovációknak szólt: bizonyára sokan nem tudják, de a SEMA nem csak magáról a kiállításról szól, de itt mutatkoznak be először a legfrissebb fejlesztések és alkatrészek is.

Hogy kerültek VOSSEN felnik egy vegasi luxuslakosztályba?

Lévén itthon mi is viszonteladók vagyunk, a VOSSEN volt az egyik az idei SEMA Show felhozatalában, akinek a standjára a leginkább kíváncsi voltam. Hát, volt meglepetés!

SEMA Show 2015: kezdjük odakint!

Mivel az idő rohan, fotóznivaló pedig még végtelen mennyiségben várakozik a pavilonokban, bármiféle bevezető nélkül csapjunk is a dolgok közepébe. Ezt láttuk a SEMA Show nulladik napján!

Egy kicsit mindenki Liberty Walk akar lenni

A SEMA Show-n az elsők között botlottunk a Liberty Walk kültéri standjába, a srácok pedig szívesen meséltek magukról. Európában egy ideig még biztosan nem lesznek.

Élőben Vegasból: ezeket a vasakat tolják be éppen a SEMA Show-ra!

Ha november eleje, akkor SEMA Show: a világ legnagyobb háttéripari kiállítása és tuning showja kedden nyitja meg kapuit a résztvevők előtt, a lázas előkészületek pedig már napok óta gőzerővel folynak Las Vegasban.

Parkoló Parádé kilencedszer

A Totalcar csapata október harmadik szombatján tartotta az immáron szokásosnak mondható Parkoló Parádéját a Hungexpo külső területén, ahol az idén látott legnagyobb tömeg gyűlt össze a zárófelvonásra.

Kompakt buli: így zárt a szezon Nagykanizsán

Ismét lement egy autós szezon, ezt pedig mi sem jelzi jobban, mint hogy sor került a Kanizsa Tuning Egyesület hagyományos záróbuljára is Nagykanizsán. Habár kicsit döcögősen valósult meg, az esemény ezúttal is igen szép érdeklődésnek örvendhetett.

Volkswagen Találkozó 2015 - beszámoló

Szeptember közepén, immáron negyedik alkalommal lepték el Volkswagenek a Hungaroringet. A Volkswagen Magyarország által fémjelzett rendezvény mára a legnagyobb márkatalálkozóvá nőtte ki magát, hiszen idén nem csak Golfok, hanem más típusok is megtalálhatóak voltak a mogyoródi speedway-en.

North-East Company Meet & Talk évadzáró

Borsodban továbbra is zajlik az tuningélet, szeptember 19-én a North-East Company tartotta meg az évadzáró találkozóját. Az áprilisi szezonnyitóhoz hasonlóan most is az Auchan parkoló lekerített részére várták az autósokat, érdeklődőket.

Zángó Zoltán az idei Drifted OB győztese

Véget ért hazánk legnagyobb mezőnyét összefogó drift bajnoksága, a Drifted.hu 2015-ös sorozata. A múlt hétvégi Végső Összecsapáson új autóval rajthoz álló Zángó Zoltán diadalmaskodott, ezzel megnyerve az idei bajnokságot.

Ultra's Show 2015

Az év egyik legszínvonalasabb autófelhozatalával rendelkező tuning rendezvényének készült az Ultra's Show, melynek az festői szépségű Archeo Park adott otthont.

IV. Encsi Autós Találkozó beszámoló

Összességben már negyedik alkalommal (idén második) rendezték meg az Encsi Autós Találkozót. Az eddigiekhez hasonlóan most is a Roxbury Disco területére várták az autósokat, akik reggel 09:00-kor már elfoglalhatták a helyüket a betonplaccon.

Igazán extrém drift verseny volt!

Minden pilóta számára fantasztikus érzés, ha a hungaroringi aszfaltcsíkon gurulhat végig.  Arra pedig már jelzők sincsenek, hogy milyen érzés az, ha mindezt kilinccsel előre, óriási gumifüstbe burkolva tehetik meg ellenfeleiktől pár centire haladva az Ayrton Senna-ról elnevezett kanyarban...

Prague Car Festival 2015 - 2. rész

A korábbi évekhez hasonlóan, ismét Prága adott otthont a minden évben megrendezésre kerülő, Csehország legnagyobb autós rendezvényének számító, International Prague Car Festival-nak. Az előzetes regisztrációt követően nyolc magyar autó kapott meghívást a múlt hétvégi kiállításra.

II. Tápiósági Tuning fesztivál

2012 után másodjára került megrendezésre a Tápiósági Tuning Fesztivál a helyi focipályán. A falunappal egybekötött rendezvényen reggel 8 órától foglalhattál el helyüket a kiállító autósok. Az időjárás sajnos nem volt túl szerencsés, a korán érkezőket szemerkélő eső fogadta, később maradt a száraz, de borús idő.

Prague Car Festival 2015 - 1. rész

Javában zajlik Európa egyik legszínvonalasabb autókiállítása, a Prague Car Festival. A korábbi brnói rendezvény nőtte ki magát, és már negyedik alkalommal kap magyar csapat meghívást a cseh fővárosba.

Trackwood 2015 - több ezer lóerő csatája

A drift kis hazánkban már több mint tíz éves múltra tekint vissza. Már nem hátul kullogunk, hanem a legjobbak között vannak pilótáink. Láttunk már sok csatát, rengeteg erős autót és ügyes kezű versenyzőt, így egyre nehezebb újat mutatni. Amikor több ezer ember állva tapsol, amikor egy csata után érzed, hogy kirázott a hideg ? nos, az már egy komoly szint. Ez a Trackwood.

2015 eddigi legjobb versenyei

Túl vagyunk a Magyar Nagydíjon és nem vágunk fel, ha úgy könyveljük el, mint az év egyik legizgalmasabb F1 futamát. Az idén jubileumi 30. alkalommal megrendezett esemény kaotikus versenyét mind a magyar mind a nemzetközi sajtó az év legjobb versenyének nevezte.

A strandfeeling jegyében: Füzestuning IX.

Július utolsó hétvégéjén, az év talán legforróbb napján került megrendezésre Füzesgyarmat évente ilyenkor rendszeres járműtreffenje, a Füzestuning Országos Autó Kiállítás és Motor Show.

Tó-Party III.

Múlt hétvégén a Backyard Garage harmadik alkalommal rendezte meg Tó-Party elnevezésű buliját a délegyházi Tavirózsa Kempingben.

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Összesen 781 találat 40 oldalon