Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

WEKFEST Florida 2015 - 2. rész

A felvonultatott autóparkot tekintve a WEKFEST elég erőteljesen import találkozó, azon belül is az utcai vonalat felölelő rendezvény. Amerikai gyártmányba elvétve botlani csak a kiállított vasak között, melyek gyakorlatilag mindegyike a saját lábán érkezett a Palm Beach Convetion Center nagycsarnokába.

WEKFEST Florida 2015 - 1. rész

WEKFEST... a hangzatos nevű rendezvény, amiről valamilyen szinten már garantáltan mindenki hallott, aki kicsit is érdekel az átépített autók világa. Idén az a szerencse ért, hogy a floridai állomást testközelből is sikerült megtekinteni!

Essen 2015: így zajlott idén Európa SEMA-ja

Mint bizonyára senki számára nem újdonság, november 28. és december 6. között megrendezésre került Európa legnagyobb téli autó- és motorkiállítása, az Essen Motor Show.

A találkozó, ahol még az alvázneon sem gagyi

Egészen tavalyig még ad-hoc jelleggel létrejött ingyenes parádé, idén már profin szervezett, hivatalos őrületként mutatkozott be a SEMA Show-t záró hagyományos afterparty, az Ignited.

A verseny, ahol Chip Foose is "csak" harmadik lett

A SEMA Show egyik legfrissebb keletű, azonban már most rendkívül rangos eseménye a Battle Of The Builders (röviden: SBOTB) díj kihirdetése. Ott voltunk, megnéztük a finalistákat!

SEMA Show 2015 - 3. rész

Az is biztos, hogy aki azt állítja, hogy végigfotózta a SEMA Show-t, egész egyszerűen nem mond igazat, vagy ő maga sem tud róla, hogy kihagyott egy csomó mindent.

SEMA Show 2015 - 2. rész

Mindaddig, míg ki nem jut valaki, garantáltan nem tudja elképzelni sem, mit is jelent a SEMA Show méretei, valamint felhozatala tekintetében. Mondom ezt úgy, hogy nem kevés hasonszőrű show-hoz volt szerencsém az elmúlt években Európában.

SEMA Show 2015 - 1. rész

A rendezvény első hivatalos napján már korán reggel a Convention Center-be vezetett az utunk, ahol nagyszabású sajtóreggelivel és rögtön díjátadóval indult a SEMA Show. Utóbbi az idei új innovációknak szólt: bizonyára sokan nem tudják, de a SEMA nem csak magáról a kiállításról szól, de itt mutatkoznak be először a legfrissebb fejlesztések és alkatrészek is.

Hogy kerültek VOSSEN felnik egy vegasi luxuslakosztályba?

Lévén itthon mi is viszonteladók vagyunk, a VOSSEN volt az egyik az idei SEMA Show felhozatalában, akinek a standjára a leginkább kíváncsi voltam. Hát, volt meglepetés!

SEMA Show 2015: kezdjük odakint!

Mivel az idő rohan, fotóznivaló pedig még végtelen mennyiségben várakozik a pavilonokban, bármiféle bevezető nélkül csapjunk is a dolgok közepébe. Ezt láttuk a SEMA Show nulladik napján!

Egy kicsit mindenki Liberty Walk akar lenni

A SEMA Show-n az elsők között botlottunk a Liberty Walk kültéri standjába, a srácok pedig szívesen meséltek magukról. Európában egy ideig még biztosan nem lesznek.

Élőben Vegasból: ezeket a vasakat tolják be éppen a SEMA Show-ra!

Ha november eleje, akkor SEMA Show: a világ legnagyobb háttéripari kiállítása és tuning showja kedden nyitja meg kapuit a résztvevők előtt, a lázas előkészületek pedig már napok óta gőzerővel folynak Las Vegasban.

Parkoló Parádé kilencedszer

A Totalcar csapata október harmadik szombatján tartotta az immáron szokásosnak mondható Parkoló Parádéját a Hungexpo külső területén, ahol az idén látott legnagyobb tömeg gyűlt össze a zárófelvonásra.

Kompakt buli: így zárt a szezon Nagykanizsán

Ismét lement egy autós szezon, ezt pedig mi sem jelzi jobban, mint hogy sor került a Kanizsa Tuning Egyesület hagyományos záróbuljára is Nagykanizsán. Habár kicsit döcögősen valósult meg, az esemény ezúttal is igen szép érdeklődésnek örvendhetett.

Volkswagen Találkozó 2015 - beszámoló

Szeptember közepén, immáron negyedik alkalommal lepték el Volkswagenek a Hungaroringet. A Volkswagen Magyarország által fémjelzett rendezvény mára a legnagyobb márkatalálkozóvá nőtte ki magát, hiszen idén nem csak Golfok, hanem más típusok is megtalálhatóak voltak a mogyoródi speedway-en.

North-East Company Meet & Talk évadzáró

Borsodban továbbra is zajlik az tuningélet, szeptember 19-én a North-East Company tartotta meg az évadzáró találkozóját. Az áprilisi szezonnyitóhoz hasonlóan most is az Auchan parkoló lekerített részére várták az autósokat, érdeklődőket.

Zángó Zoltán az idei Drifted OB győztese

Véget ért hazánk legnagyobb mezőnyét összefogó drift bajnoksága, a Drifted.hu 2015-ös sorozata. A múlt hétvégi Végső Összecsapáson új autóval rajthoz álló Zángó Zoltán diadalmaskodott, ezzel megnyerve az idei bajnokságot.

Ultra's Show 2015

Az év egyik legszínvonalasabb autófelhozatalával rendelkező tuning rendezvényének készült az Ultra's Show, melynek az festői szépségű Archeo Park adott otthont.

IV. Encsi Autós Találkozó beszámoló

Összességben már negyedik alkalommal (idén második) rendezték meg az Encsi Autós Találkozót. Az eddigiekhez hasonlóan most is a Roxbury Disco területére várták az autósokat, akik reggel 09:00-kor már elfoglalhatták a helyüket a betonplaccon.

Igazán extrém drift verseny volt!

Minden pilóta számára fantasztikus érzés, ha a hungaroringi aszfaltcsíkon gurulhat végig.  Arra pedig már jelzők sincsenek, hogy milyen érzés az, ha mindezt kilinccsel előre, óriási gumifüstbe burkolva tehetik meg ellenfeleiktől pár centire haladva az Ayrton Senna-ról elnevezett kanyarban...

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Összesen 688 találat 35 oldalon