Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az elmúlt hétvégén került sor idei második rendezvényünkre, a szegedi exkluzív Sport - és luxusautó kiállításra. A nyitvatartás három napja alatt - az egész világot tekintve ritkaságnak számító autócsodák mellett - számos nagy értékű luxusautót tekinthetett meg a nagyérdemű.

A készülődés már a hét elején elkezdődött és az egész carstyling Team kitett magáért, a rengeteg tervezés, előkészület, mellett azt is el kell mondanom, hogy már nagyon régen porszívóztunk és takarítottunk ennyit :) A sok Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!munka után végre eljött a csütörtök este, és megérkeztek a mindenki által leginkább várt gépcsodák. Mr. Bader hat álomautója - Aston Martin Vanquish, Lamborghini Murcielago, Pagani Zonda C12S, Ferrari F50, Bugatti EB 110 SS, Ferrari 360 Modena - traileren érkezett nem kis feltűnést keltve végig a városban. Amint az összes autó lekerült a magasból, kezdetét vette az egyik legkellemesebb része a dolognak, a több mint félmilliárd forint értékű autó gyűjtemény előkészítése a kiállításra. Szerintem nem sokan szeretnek autót mosni, de ilyen autók esetén ez már élményszámba megy. Pénteken délelőttre pedig már az összes többi autó is befutott a helyszínre, hogy elfoglalják helyüket a délután 2 órás kezdésre.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A pavilonban 22 gyönyörű sport-luxusautó kapott helyet. A hat csúcs gép mellett volt még Hummer H2, Dodge Viper, Opel Speedster, egy brutális, 600 lóerős Chevrolet Corvette Cabrio, egy méregzöld Lotus Elise, két gyönyörű tuning Mercedes a Lorinser Hungary jóvoltából, két Lexus, Testdriver Porsche Carrera-ja, egy sárga Honda NSX, a szegedi Honda márkaképviselet (Honda Wéhli) 4 autója: egy Civic, egy Accord, egy Jazz és egy S2000 személyében, valamint egy Vel Satis a Renault Molnár képviseletében. A pavilon elé a szegedi BMW márkaképviselet (C-Mobil) jóvoltából egy 1-es és egy Z4-es BMW, valamint a szegedi Skoda-Kia márkaképviselet (Ikesz autóház) Skoda Superb-je és Kia Opirus-a került. Az udvaron lévő nagy terület kitöltésére végül a mi autóink is előkerültek, így Milo Alfája és Bader utcai autója (BMW 6 cabrio) között helyet kapott egy kisebb tuning blokk is, amit nagy örömünkre szintén nem kis érdeklődés kísért.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az autókon kívül természetesen még számos dolog szórakoztatta a kilátogatókat. A szép hostess lányok és a nyeremény játékok mellett Milo mint műsorvezető, valamint az autókban történő fényképezkedési lehetőség emelték a hangulatot, de a prímet - mint általában az ilyen rendezvényeken - most is a több száz lóerős autók beindítása vitte. Az érdeklődés az esős idő ellenére is nagy volt, a fiatal gyerekektől egészen a nyugdíjasokig nagyon sokan kilátogattak a rendezvényre.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Számunkra - bár az egész napos hajtás mellett nem sokat élveztünk az egészből - egy igazán nagy élmény volt ennyi autóritkaságot együtt látni, a hangulat pedig végig nagyon jó volt, így picit fáradtan, de mégis örömmel zártuk be a kapukat vasárnap este. Azóta sok pozitív visszajelzést kaptunk a rendezvénnyel kapcsolatban, így jövőre, újabb autócsodákkal minden bizonnyal ismét lesz ehhez hasonló szegedi autókiállítás.