E hétvégén kerül megrendezésre az ország legnagyobb autós-motoros rendezvénye, a 10. jubileumi Autó, Motor és Tuning Show.  Ismét a Hungexpo ad otthont a kiállításnak nem kevesebb, mint 7 pavilonban.

A mai nap foglalhatták el a kiállítók pavilonokban kialakított helyüket. Idén 15 országból érkeztek a tunerek, de persze ismert és frissen épült hazai vasak is megtalálhatóak lesznek a kiállításon. Több club is sok újdonságot tartogat a hétvégére, van olyan autó, ami csak késő estére fog reményeik szerint elkészülni. Ismét nem csak mélyre rakott verdákkal, hanem különleges standokkal készülnek a srácok.

Mire is számíthat holnap 9 órától egészen vasárnap estig a nagyérdemű? Rekordszámú programra, versenyekre. A pavilonokban megállás nélkül show és fellépések fogják egymást követni. Pénteken a kiállítás mellett megkezdődnek a gymkhana edzések idén első ízben, hisz e hétvégén rajtol az Országos Gymkhana Bajnokság. Emellett még rengeteg program várja a kilátogatókat, bővebb infó itt: https://amts.hu/hu/programok